12

Анонимен

преди 5 месеца

Прав е, бизнесът трябва да е добре, а народът да е зле. Това е дясната политика. Ниски данъци и ниски заплати и пенсии за конкурентно предимство. Ще бием Запада и Изтока чрез нашата бедност. Това е индийската политика и африканската политика.

11

Парадокс

преди 5 месеца

Мирише ми на Жан Виденов номер 2. Думите социализъм и фалит са синоними в България. Примери колкото искате в историята от 1944 до сега.

10

СС,

преди 5 месеца

Пари. има. но. Тия. Алчни. Нещастници. си. Омитат. От. злоба. за. Минималната. заплата от933лева,. че. Трябва. да. дават. пари .но. ще. Увеличават. цените. Нарочно. От. Злоба. 933. За. Тях. са. вечеря. Бутилка. Марково. Вино. в. Елитен. Ресторант,

9

Анонимен

преди 5 месеца

Демек - нови данъци и нови кредити ... Само дето, не знам колко време ще останат тея на власт. Българиа не оича да плаща данъци, защото управата му никога не ги инвестира правилно ...

8

Анонимен

преди 5 месеца

Да се сезира ХАрвард ,ч е тук едни двама неможачи дискредитират името на университета!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тея изкочиха с НОВА глупсот. Да има по-висока такса за разрешително за стореж? На какво основание? Не ни стигали парите ... И какво - ще напраивм невъзможно строежа на нови преокти, едва ли не ...

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не разбирам, зщао ще искат екстра данъци за втори и т.н.т. автомобил. Тези вече са платили ДДС при покупката им, а осевн това ... каква е логикта? Нали се карат по-малко. Ние имаем 3 коли - едн голям семеен седан. Лека спротна кола, за разходки и един 100 годишен Ленд Крузър за лов. Познайте псоледните две, дали анвъртат над 1000 км на година ... Може би спортната ще е за щерката, като одите студентка догодина.

5

Обективен

преди 5 месеца

Току-що прочетох новина в чуждата преса - Литва въвежда от началото на 2024 г. данък върху дъждовната вода . Колежката на Мижитурков , Ингрид Шимоните е обяснила,че държавата изпитва затруднения с постъпленията в хазната и ще промени закона за водите и природните ресурси.......дано Денков не направи същото ,че както вали напоследък,нямя да можем да си платим сметките.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Е има ли значение, щом разходите са осигурени!?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Да ви светна за тактиката на Кокорчо, помпане на инфлацията което според него ще доведе до повече приходи от ДДС, резултата не се вдигат заплати, свито потребление и ДДС нанайки, глупаво гейчи!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тоа е пуутттинист нищо не разбира от бюджети. Само асан знае и ще ни оправи

1

Лош

преди 5 месеца

Надценявате си краденето май.