73

Младияпремиерсхарема

преди 5 месеца

Точно така искайте една къща в Барселона от зеленчука за да му гласувате :)))), като се създаде партията на безоартийните всеки ще гласува с кеф. Дотогава няма да гласува никой и всеки ще емигрира.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ако една къща е построена без да се наруши някой закон, никой няма право да я събори. Те много добре знаят това. Тоест, открито заявяват, че биха гласували само за онзи, който обещае да не им пречи да нарушават законите.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Оказа се,че ромите взеха,че поумняха преди турците хахаха

70

Анонимен

преди 5 месеца

Айдее, гласовете на дпс заминаха :)

69

БПФ

преди 5 месеца

Значи гнъсните строят незаконно, ама искат общината да им прекара ток, вода, канализация ??? То бива наглост и безочие, ама това вече минава всякакви граници !!!! Направо с булдозери трябва да се гази там наред !!!!

68

Костадин

преди 5 месеца

Някой питали ги тия аборигени кой им е написал лизингите ,че те тия едва ли сами могат.гадини голям праз ,че бай *** няма да гласува хахахаха още по добре.

67

Анонимен

преди 5 месеца

ЕЕЕ тая напаст така и не я разкараха. Който се интегрирал ОК, другите зад борда!!! Не стига че плащаме на крадливи политици, ами и на мързеливо племе... Кварталите им (махали) като бунище, без образование, неграмотни, мързеливи, царе на далаверите. Как да сме съпричастни към такива? Полезна дейност = 0. Като не визирам всички, но по големия процент са такива !!!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Само на мен ли ми прави впечатление, че на всякакви такива протести (називисимо дали са справедливи или не) всички агитационни материали са абсолютно еднотипни, печатани са един и същи принтер, по един и същи начин? Само погледнете снимката!

65

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ ПАДНА ОТ ВЛАСТ И РОМИТЕ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ.

64

?

преди 5 месеца

На мои познати, им събориха незаконната постройка (допълнително пристроена стая) към къщата, месец след изграждането. Става въпрос за БЪЛГАРИ а не РОМИ! Цял живот живеете на гърба на данъкоплатците и само ревете... нямало ток, нямало вода, канализация и прочие. Изучете се, работете пък може и да ви е по добър живота!

63

Анонимен

преди 5 месеца

В РОМИТЕ В ЕС. БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

62

КМЕТА НА ПП Е ОТ ДС

преди 5 месеца

Е, СЕГА ЩЕ ИМ БУТАТ ЛИ НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ ИЛИ ДА СА СПОКОЙНИ, ЩОМ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЩЕ БЪДАТ "ВЪЗНАГРАДЕНИ" ОТ ПП? ПЛАШЕНИ СА САМО ЗА ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАНЯ ГРИГОРОВА - ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА.

61

Анонимен

преди 5 месеца

ПРИ ГЕРБ ЗАХЛЕБВАХА РОМИТЕ, ИЗБОРИ, ЛИХВАРИ, ЦИГАРИ ТОВА-ОНОВА... СЕГА ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕМА.

60

Анонимен

преди 5 месеца

ПРОМЯНАТА Е ВИНОВНА. ЛИШИ РОМИТЕ ОТ ПРИХОДИ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ

59

Анонимен

преди 5 месеца

РОМ. ТТъпаците се мислят от друга раса!

58

Котаракът Еркюл

преди 5 месеца

Постоянно дори и тях да лъжете, не може.

57

Анонимен

преди 5 месеца

КЬОРАВИ ЛИ СТЕ?? - НА СНИМКАТА ПИШЕ НЕ НА КУПЕНИЯ ВОТ. НА СЕГАШНИТЕ ИЗБОРИ ВЕЧЕ ГЕРБ НЕ КУПУВА ГЛАСОВЕТЕ НА РИМЛЯНИТЕ ОТ СТРАНАТА И ОТ "ФАКУЛТЕТА"...

56

Шопа

преди 5 месеца

Смятай, щом и на *** им писна , колко е долна политиката в страната ....

55

днъкоплатец

преди 5 месеца

А защо да не се събарят незакони постройки (къщи) Защо са строени незаконно? Горят ли *** създават ли незаконни сметища. Поне в Модерно предградие е така а общинската администрация във Връбница си затваря очите. Защо е въпрос на предположение (гласове, подкупи, рушвети или роднински връзки) питайте заместни кмета и бившият кмет? В България протестират предимно тези които искат беззаконие и далавери.

54

Шопендар

преди 5 месеца

На българин за една барака му разказват играта,тия цял град изградиха незаконен и никой не го вижда.законитв работят избирателно,това води до омраза и напрежение,и разделение