23

Затвор

преди 6 месеца

за мръсните кучета Михайлов, Лечков и другите жалки ц ъ р в у л и от БФС! Нагли, прости, деградирали комунистически злобари съсипаха българския футбол. Да недопускаш феновете на националния отбор защото те е страх да чуеш истината за некадърното си и престъпно управление висша проява на мерзост и малодушие! Съд и затвор за Михайлов, Лечков и останалите п о м и я р и от БФС! Михайлов и Лечков идетенахуй национални предатели и ***!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Първо се питат собствениците може ли националните клоуни да регистрират поредната загуба в Пловдив и тогава се насрочва мача. Все едно Перукан, Емо Костадинов и цялата банда от БФСто без да са ме питали, си устрой пиянски запой в домуът ми!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Силно се надявам в утрешния ден да получим подпис от кмета г-н Димитров, защото в противен случай последствията за цялата ни страна ще бъдат пагубни.///0:3 служебно за маджарете и глоба за Перукан не е пагубно за държавата, а за мафията БФС. Дори в мечтите си не мислим, че националите могат да остискат до 0:0.

20

Гошо

преди 6 месеца

Колко трябва да си ***, за да преместиш официален мач от националния стадион на строителна площадка?!? Но какво друго да очакваш от това некадърно ръководство, начело с Перуката, завършилият шести клас Гонзо и бившия редактор на Плейбой - Запрянов...

19

Иван

преди 6 месеца

От едната страна е пълен парашутист, като Христо Запрянов, който е заел такава позиция в БФС единствено благодарение на връзките на баща си. От друга - собственика на една от най-големите транспортни компании в Европа. Не е сериозно дори да сравняваме подобни хора. На въпроса защо тези неадекватни хора от БФС са решили да преместят мача на стадион, които е в строеж е трудно да се отговори. Защо се опитват да прехвърлят вината на други хора, също е напълно непонятно...

18

Анонимен

преди 6 месеца

В някои държави при подобна ситуация ръководството директно си подава оставката

17

Анонимен

преди 6 месеца

Този и останалите изнудвачи от бфс-то, дано скоро да си търсят работа...

16

НЯКОЙ

преди 6 месеца

Да няма мач и да ни отнемат лиценза. Нека цел свят видят кой е Перукан и компания, а най-добре направо да пускат Преслава.

15

Темел4о

преди 6 месеца

Оставка

14

Анонимен

преди 6 месеца

Икрено се надявам да няма мач. Да се съберат 20 000 фена и да направят погром. Да се види яно из цяла Европа за какво става дума в българския футбол. Да влезем във всички европейски медии. Явно е, че друг начин да се изметат бейовете от БФС няма.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът е изцяло и въобще БФС.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът е никакъв да се играе в София, с изключение само на БФС.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Най - нормално си беше да играят в София, защо местят мача. Този начелник за пръв път го чувам и виждам и той ли е с осми клас незавършено образование.

10

Адмирации

преди 6 месеца

По-добре да се падне служебно само с 3 на 0

9

Анонимен

преди 6 месеца

Защо сега пък строителя да им е виновен, стадиона не е сертифициран от УЕФА нито осветление, съблекални, медия център и още поне 20 неща. Как заявяват стадион за мач в УЕФА, който УЕФА не са сертифицирали и те им разрешават. Смехории и тежка алкохолна некомпетентност...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Като стане напечено почват да намесват и децата, нема такъв плъх като тоя. Ами децата, които няма да гледат мача, за да пазите вие кожите? Ами децата, които не играят в клубните отбори щото разни татковци ви плащат? Ами децата, от които крадете народна пара която ви издържа? Аман от нагли и самозабравили се bokluci в тая коччинна.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Те сами си го направиха. Ако го бяха сложили в Разград щеше да мине номера. Сега вече е късно! На нелицензиран стадион местиш мача...Оставка и да се свършва с тази агония.

6

Анонимен

преди 6 месеца

И като няма мач какво ще стане, ще ни накажат! Е, и? Кво ни пука дали 2 или 4 или 6 години няма да има национален футбол ако се отървам от наRkoманизираните о7репки в БФС. Бат Ицо после, Стенли, Бербата, все ще умилостивят ФИФА УЕФА и ще играем, но КОГАТО СМЕ ГОТОВИ! А тия бастуни дето се водят шефове на БФС са за съд и разстрел и искрено може да съжаляваме, че не живеем по бай Тошово щото точно това щеше да ги чака!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да няма мач! Колкото по-ярко и по-бързо се види несъстоятелността на БФС, толкова по-бързо ще можем да преосновем футбола в България и да мръднем от дъното. Дори и да има мач, ако е останала капка достойнство у българските национали, трябва да не излязат на терена, а да излязат навън при феновете. Времето е разделно! Време е за оставка!

4

широ

преди 6 месеца

ами, да няма! то с вашия резил ни писна!