76

Радослав

преди 5 месеца

И да не забравяме,че бройката от Аушвиц е коригирана поне 5 пъти, но цялото число остава все същото! Според червеният кръст за цялата война убитите евреи са по малко от 400000! И не на последно място, големият брой уж убити евреи ляга на статистика където евреи казват, че техни роднини са загинали за да получат пари след ВСВ, а при проверка се оказва, че такива роднини, те нямат! Фалшива стъкмистика с цел получаване на помощи и пари, това е холокоста!

75

Радослав

преди 5 месеца

Първият евреин който каже на коя страница в Моята Борба е написано изрично, че евреите трябва да биват избивани и как ще получи тиквен медал! "Финалното решение" е изселването на евреите извън Европа на територията на Мадагаскар, Етиопия или Палестина! И ужас, едно от тези места е част от финалното решение!Къде са САЩ и СССР да спасят света от този зъл нацистки продукт наречен Израел?Целият Холокост е една долна лъжа, защото 1945 година евреите имат прираст спрямо 1935 и това при 6 мил. уж убити

74

Анонимен

преди 5 месеца

Пазете се от лу-д-и, има ги навсякъде. Хитлер, Сталин, Мао, и др., все ^красавци^, носещи кошмар. Не бива да се допуска пропаганда от подобен характер.

73

анони

преди 5 месеца

РОМИ

72

анони

преди 5 месеца

В тая книга-освен за начини за избиване на евреи-фигурират и начини за премахване на ***,черни и най-вече-славяни-християни-всички,които не са чисти раси!В корана на мюсюлманите пише-избивайте и колете НЕВЕРНИЦИТЕ!А кои са те-всички,описани в книгата на фюрера!И от тия думи в намерената книга,с подчертани цитати се е вдъхновявал собственикът на ,,ценната",преведена книга????

71

е

преди 5 месеца

учат се хората как да се справят с това продажно племе

70

Щирлиц

преди 5 месеца

За еврейски войник ли става дума?

69

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурно са му я написали,понеже няма авторски подпис на снимката му,я от ционистките мъдреци,я от Коминтерна,понеже прилича на негов функционер за въоръжената борба до победата на комунизма в държавите,които са във феодален строй и слаба монархическа власт и до пълната световна победа на комунизма в държавите,които набързо бяха ошушкани и приравнени към социализма и капитализма като съдружници под формата на демокрация със запазването на стара и нова аристокрация за глобализацията в нов формат

68

Роза

преди 5 месеца

Спомням си ,че преди години се опитах да прочета тази книга,но не успях.Пълна скука!Хитлер не го е бивало като писател.Той е бил силен в хитрините и в задкулисните кроежи,с които е успял да дойде на власт.Бил е удобен на много хора,к оито са го поддържали.Също както и нашия Т.Ж. беше удобен на немалко партийни големци,за да устроят живота си.Хитлер е бил диктатор,който масово си е служил с терор и насилие,а краят на такива винаги е трагичен!

67

Художника от Браунау

преди 5 месеца

Все повече хора разбират че съм бил прав!

66

Значи Хитлер-фашист!

преди 5 месеца

Не само той, но всеки който е против кремълските тирани е фашист. В това ни убеждават болшевиките. А иначе Фюрерът няма нищо общо с фашизма, той е социалист и то национален социалист, за разлика от българските. Истинският фашист се казва Бенито Мусолини-Дуче, който не е създавал лагери на смъртта и убийства, а е водил колониална война с Етиопия. Нито е преследвал евреите, още повече че съпругата му Сара Петачи е еврейка.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Газа - един съвременен огромен кoнцлaгер - без вода, без ток, без болници, без помощ за пеленачета, деца и всички останали, без .... нищо - само с падащи снаряди и бомби върху невъоръжени хора

64

Обективен

преди 5 месеца

Tо и един от бандеровците , заловени в оня металургичен завод си беше татуирал цитати от " моята борба".

63

ЧИТАТЕЛ

преди 5 месеца

Ясно е, че никоя държава няма да позволи да се избиват нейните граждани. Просто така, за кеф. Десетки години ходжи и айятоласи крещяха за свещена война до пълно ликвидиране на Израил. Ето ви война. Ликвидирайте го, а не плачете, лесно е да се правят деца, трудно е да се защищават.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите са като комунистите - навсякъде им се привиждат фашисти.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Израелската държава е достоен наследник на Хитлеристка Германия. Правят същото което Хитлер е правил - концлагери, геноцид.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Много постна пропаганда

59

Анонимен

преди 5 месеца

В Япония пуснаха Майн Кампф за деца като anime, още преди години.

58

Анонимен

преди 5 месеца

А в канадския парламент аплодират и стават на крака и на нацист който е отговорен за избиването на евреи в Украйна.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските терористи дори правеха икони на Хитлер, бяха намерили в тунелите на Азаовстал.