31

Анонимен

преди 6 месеца

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

30

Ядосан!!!!

преди 6 месеца

Да ти .... на процентите, господин Коцев!!! Три процента!!!! Върви с тези проценти при роднините на убитите по пътищата и им обясни, че си намалил престъпността с три процента!!! Кого лъжете с тази разкриваемост? Каква е разликата между това да бъдеш убит от *** при грабеж или от *** при пътно произшествие?! По-малко убит ли ще бъдеш, ако неграмотника те смаже със скъпата си кола?!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Много смешно....

28

А какво

преди 6 месеца

прави МВР-то за спиране на войната по-пътищата???За един ден,две катастрофи и 4 жертви?!?!?!И не да ме глобяват мен,че на пуст,междуселски път,на разклон имало ограничение 60,и няма ни човек,ни кола,а съм бил превишил скоростта с 10 километра?!?!?!О,кей-нарушил-платил-точка!!!Искам да ги виждам ден през ден,ката божи ден на Шереметя,между Плевен и Ловеч,не скрити в храстите с радара в ръка,а изправени насред пътя с палка в ръка,да контролират,проверяват и РЕСПЕКТИРАТ,а не само да глобяват!!!

27

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Разкриха ли кой ми разби колата 2 пъти за 1 седмица?На Баща ми малко преди тва му откраднаха гумите.Малък град сме все пак всички се познаваме.Ааа не са още.Еми дано на следващата хвалба и аз да се зарадвам

26

Бивш от МВР

преди 6 месеца

16 години съм работил в МВР! Всяка година все я намалявахме, все увеличавахме разкриваемостта! Напуснах! Викам, повече не може тук! То престъпност не остана, аз какво да правя повече в МВР!? Обаче, гледай бе, още имало! Ама продължават да я намаляват! Ей, аланколу, запри се малко, няма да остане! Кво ще работите?! Ще останете безработни! Добре, че от време на време хващат някой милицай с трева, че хептен ще загупите тренинг! Ай, ашкулсун!

25

Анонимен

преди 6 месеца

От както се помня все спад на престъпността се отчита...

24

северозапад

преди 6 месеца

Паднала е престъпноста защото и да се оплачеш е все едно да получиш от умрел писмо .Идете и вижте изтърбушените къщи по селата за да разберете за каква престъпност иде реч.Със страх заспиваш ,със страх се будиш .

23

хора

преди 6 месеца

Кога държавните служители в мвр ще почнат лично да си плащат данъците и осигуровките в НОИ, сега народа им ги плаща...

22

Анонимен

преди 6 месеца

Поредна глупост,която не отговаря на истината.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Това е така, защото когато пострадал отиде да се оплаче на стълбоносците,те не регистрират престъплението както е реда,с жалба например, а дават на клетият наивен човечец,да пише сведения,все едно им е информатор,а не пострадал. Така действат и изкривяват статистиката. По подобен начин магерят и статистиката със загинали в ПТП, която по данни на болниците е с над петдесет процента по-голям брой жертви,от този който милю обявява.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Като прочета подобна лъжа се сещам за Гърмен. Хората се виждат в чудо от всевъзможните престъпления на бойковия електорат, ставащи ежечасно,кражби,обири,убийства и какво ли не , накрая се вдигнаха и какво се оказа ,излиза местния шуробадженакорушветчийски лапач и казва,ама недейте така,ние работим уникално добре,за миналата година има регистрирани три престъпления, като две са разкрити,над 66% успеваемост,за останалите десет хиляди само жертвите си знаят,не и ушев. Той си гледа рахатлъка.

19

Ха ха ха

преди 6 месеца

Браво бе ! Престъпленията с 3 % намалели. Това значи че вместо 100 престъпления сега стават 97 / ДЕВЕТДЕСЕТ И СЕДЕМ / ... ами че то си е за хвалба . Кога е банкета ?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Осъдиха ли Черепа и Брендо ?

17

Анонимен

преди 6 месеца

Къв спад бре, хорат не ви вярват и вече не ви търсят да регистрирате престъпление.

16

Трябва да си спомня

преди 6 месеца

какво пих вчера, да го пия и днес, докато престъплениета не падна на нула и станат отрицателни! Браво на милиционерите могат да отчит!

15

Евразин Алахакбаров

преди 6 месеца

a ушев в хондурас, але але

14

Факт

преди 6 месеца

МВР са шайка лъжливи търтей.

13

Анонимен

преди 6 месеца

МВР всяка година така се хвали. Истината е, че понеже населението спадна от 9 на 6 милиона затова се отчита и спад в престъпността, но нищо не се е подобрило. Даже са по-зле нещата.

12

Това е

преди 6 месеца

Когато хората нямат доверие на полицията и не пускат жалби.... Няма престъпление нали!? това е спада.