28

Лизгачка

преди 7 месеца

Григорова трябва да изговори и обясни шорошкото си минало. Иначе се лизга към либераст-троцкизма, а там патриотизъм няма.

27

Иван Стрезов

преди 7 месеца

Григорова щеше да спре кражбите под явна и прикрита форма от огромният софийски бюджет . Нейният екип не са алчни за пари . За 34 г. те вече са сити. Новите , които ще кметуват са гладни и за тях съдбата на софиянци и града е " абе нейсе запуши го " - от бай *** . Важни са младите обучени мъже - имигранти ( не са мигранти ) пристигащи от Близкия Изток и важни са още т.н. пристигащите от цялата страна " римляни " - за тях ще има жилища.

26

инспектор Катани

преди 7 месеца

Старите партийци да не се правят на ощипани моми, ами да започнат да работят по усулено върху социалистическите идеи. Май е време за смяна на поколенията. Това което чувам от Ваня, защо го няма в програмата на БСП.

25

Бай Миле

преди 7 месеца

Григорова е член на БСП и то отдавна! Ясна е зависимостта й от партията зад нея, че кокала не е малък. И понеже не спечели сега се чуди как да съска, щото как ще се оправдае пред своите инвеститори - Гоце, Папазки, Запалката, Благовеста Кирилов.....

24

Дъглас

преди 7 месеца

Вие групата около Нинчето скоро време ще занулите бсп

23

Анонимен

преди 7 месеца

Куманите в мала азия заедно с Сюлджуците приемат исляма покоряват Византия и създават Османската империя.

22

Анонимен

преди 7 месеца

България е била покорена от Источната Римска Империя. Куманите - народ, който живее на Жълтата река в Китай подгонени от Монголите пристигат в Европа. Със тях пристигат и Печенегите и Сюлджуците. Куманите навлизат в земите на Чехия, Унгария, Румъния, Украйна и Русия. Куманите спомагат за освобождаването на България от Византия и по този начин влизат в управленческия род на Българите измествайки рода Дуло. Тсар Иван Асен I и всички след него наши царе от второто Българско зарство са КУМАНИ!

21

Че то

преди 7 месеца

самото членство в БСП е обидно за членовете на БСП

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 22 ..няма лъжи... Има ИсТория... - Истината за Торта с която покриваме Балканите...

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен"Българска Куманска Партия - БКП....... Българска Селджутска Партия - БСП" ...., това са тотални глупости и лъжи, а от това, че евреи и турци водят битка в България, само вреди много на българите. Ние европейска държава ли сме или какво? А руснаците поне са европейци и славяни.

18

Анонимен

преди 7 месеца

В ляво с розовите стои Бойко, също и ЦЦ, отдясно също са такива. Ситуацията е долу-горе подобна както тази преди време в Украйна, от трите избора, трите кандидата бяха на Коломойски и нямаше значение кой ще изберат, сега от трите варианта, избирате все някой от СДС, Ваня също не е лява и Радев не е ляв. Не знам къде е лявото изобщо, може би само БСП , Т. Дончева и някои малки, непопулярни партии.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Българска Куманска Партия - БКП....... Българска Селджутска Партия - БСП

16

Анонимен

преди 7 месеца

Вярвам на БСП, те имат добри кадри и морални хора! А на Ваня тепърва и предстои да се доказва в политиката, ако успее, разбира се, но без рамото на БСП, тя щеше да е никой. А що се отнася до ПП, те са СДС плюс други, няма особена разлика между тях и ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Вярвам на БСП, те имат добри кадри и морални хора!

14

...

преди 7 месеца

Роенето на червените кхмери...

13

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко при комунистите днеска след Бай Тошо е хоп на лево..... хо хо хо хоп на десно.... А бе не забравяйте че синът на цингурелата Маруца - Бай ви Тошо.... гледаше само с отворени очи към своят род - Куманите в лево... напридошла *** след 13 век от жълтата река на китай....смесили се с селджуци и под Османско и СССРенско робство покорили един Балкански народ, който и до ден днешен не мое да се отърве от тях!

12

Анонимен

преди 7 месеца

БСП сама прави така, че хората да не гласуват за нея. Не може да се обръща още в изборните дни срещу независим кандидат издигнат от БСП и то синдикалист, борещ се за правата на хората. Именно защото хората я познават като синдикалист, винаги заставаш до тях, гласуваха за нея, не за БСП.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Макар десетилетието на включването да е свършило, нека да опита при Мая Манолова, ако излезе неплатен отпуск от профсъюза.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Тия пък от БСП-то какво искат от Ваня? Подкрепили я били, тя сигурно вече пишман е станала от тяхната подкрепа. На Ваня партийни подкрепи не и трябваха, тя сама си заработи достатъчно. По-скоро изборните машинации и попречиха.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Щом всики партии положиха максимални усилия да победят Ваня, знаи това е правилният кандидат.Тя загуби срешу всички с 5000 гласа - тове е невиждана победа на избори в България.