145

Анонимен

преди 5 месеца

500 км тунели под ГАЗА пълни с ракети, гранатомети и други оръжия, закупени с хуманитарните помощи за ГАЗА, 8.3 млд. евро само от Европа, включително от българските данъкоплатци. ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ОРЪЖЕЙНИТЕ КОНЦЕРНИ на ИРАН, РУСИЯ, КИТАЙ и СЕВЕРНА КОРЕЯ !

144

Bad Face

преди 5 месеца

Съвсeм умишлeнo вeчe нямa нoвини oт Гaзa. Тaм в мoмeнтa сe извъpшвa звepски гeнoцид, нo билo пpeстъплeниe дa сe кaзвa зa тoвa, зaщoтo тe, гopкитe изpaeлци, сaмo сe зaщитaвaли.кaтo избивaт дeцa, бeбeтa, жeни и миpни житeли

143

Тео

преди 5 месеца

Глупости! И то на търкалета! Не дедите ми, а прадедите ми са намерили правилното решение - дошли са ПРАбългарите и да се разбрали със славяните(е, да де, има едно стихотворенийце на Радой Ралин, но няма да задълбавам, резултатът му е видим). И все още живеем тук, османлиите ги няма! Какво ли щеше да е, ако прабългарите бяха влезли във война със славяните?!?Апропо, по вашата логика палестинците трябва да се изметат.

142

Анонимен

преди 5 месеца

До Тео - Добре, че дедите ти са били от друго семе, иначе щяха да се изметат от България след първото клане на башибозука в 14-ти век.

141

да

преди 5 месеца

Този го мразят не само арабите вече настойва целият свят против Изрел и тази т.н.война ще сложи край на измислената им терористична държава..

140

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 144 Израелците не са християни и са предали Христос на римляните от което е последвало неговото разпъване на кръст, така че да говориш че са братя още повече християни е лъжа.

139

Анонимен

преди 5 месеца

Да живеят Израелтяните нашите християнски братя от хилядолетия. Исляма е гнусна религия на омразата, на педофилията, на комплексарщината, на насилието ! Самите араби не се понасят едни с други, това говори достатъчно.

138

Щирлиц

преди 5 месеца

Покръстеният евреин Нострадамус,нарича синагогата безплодна.

137

Диана

преди 5 месеца

До Кравар Евроатлантик Разбира се, че евреите контролират въздушното пространство над Газа - те какво ли не контролират там? Правят хората на луди и после защо това, защо онова...Но ако си мислиш,че гонят Хамаз рушейки сградите, стреляйки по хората на улицата, обикаляйки насам натам, мисля че дълбоко се лъжеш! Хамаз са в тунелите и за да стигнат до тях не е нужно нито да рушат сградите над тях, нито да избиват бебета по болниците в тези сгради..С танкове не могат да влезнат в тунелите!..

136

Тео

преди 5 месеца

За един месец избиха повече цивилни отколкото от двете страни са избили по време на СВО. 40% от които деца. Каквото и да говорят, както и да изкривяват истината, това са едни нещастници. И съдбата им ще е такава. Нищо добро не ги чака на територията, на която са се натрапили. Ако съм на мястото на евреите, бих се омел от ханаан със скоростта на светлината!

135

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Тука много хора явно не знаят, че Израел има абсолутен контрол над въздушното пространство над Газа. Ако Израел наистина искаше да изтреби всички палестинци, могат още утре да направят цялата Ивица Газа да прилича на лунната повърност.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Израел от години бомбардира селата в Ливан за щяло и нещяло, в почти всички случаи без основателна причина. Изведнъж викат "Ама те ако влезнат във война"! Чакай малко бе, вие ги убивате постоянно, просто Хизбула досега са се сдържали и не са отвръщали на войната която вие водите! Войната я има! Отдавна! Просто Израел стреля от години, а Хизбула стоят на границата да пазят от израелска агресия. Ако Хизбула ги нямаше, Израел вече щяха да са нахлули в Ливан! Просто в БГ сайтовете това не се казва.

133

Несъмнено

преди 5 месеца

Богоизбраните синове на Израил ще управляват Човешката цивилизация до Свършека на света.

132

Диана

преди 5 месеца

Отново заплахи..Кухи фрази и перчене на куха ти.ква...Трябва да си изсърбат чорбата тези на.гли не.г.одници, явно...Правят целият свят на глу.па.ци! Как ще освободят заложниците - като ги убият ли?!..Стрелят на сляпо, убиват на сляпо - деца, бебета, няма значение! И бебетата им са виновни-защитавали терористите, значи..А французите маршируват против антисемитизма! В кой век живеят тези хора, мамма миа!? Не става въпрос за умраза към семитите - въпросът е в спасението на тези весели самоубийци

131

до 128

преди 5 месеца

Те го правят-гледах клип.

130

Анонимен

преди 5 месеца

Защо нашите телевизии не дават протестите в Израел срещу войната?

129

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Израел са готови тази война отдавна.

128

Анонимен

преди 5 месеца

ОЩЕ ЛИ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ АГРЕСИВЕН ***?

127

Анонимен

преди 5 месеца

Соломон Пасито и Даниел Лорер да вземат пушките и каските и ходят да подкрепят ционистките си еврейски братя в Израел.Пасито да си дари колата сегашната за музея да я сложим до трабанта му във военния музей. Тъкмо ще направим сравнение колко се е обогатил за да стане чужд лакей.

126

Питам

преди 5 месеца

До Анонимен 127 Песков , ти ли си бе ?Украйна губи войната , която сама започна. Ха ,ха--!