119

рижко

преди 6 месеца

нито прокуратура, нито магистрала...

118

Star

преди 6 месеца

То по-добре да няма асвалт в тая държава.малко макадан във градовете и това е.Иначе хубавите пътища в България не си заслужават цената.

117

Анонимен

преди 6 месеца

До Кочо - Не съдията, а прокурора. Съдията не може НИЩО да направи, ако няма внесено дело от прокуратура. Защото законите ни са мизерни, не може и родата да търгне да съди, преди прокуратурата да го изкара виновен и съда да рпизнае вината. Но има и надежда - лкото с ножовките.

116

Кочо

преди 6 месеца

Алоууу, "съдията" дето го е пуснал тоя УБИЕЦ, как спиш бе ? Че ти си съучастник ! Кога започна разследването на въпросния "правораздавател" ? Убиеца ще си трепе хора по пътищата докато сам се утрепе, може би тук, може и в чужбина ...

115

Анонимен

преди 6 месеца

Проблема е както винаги. Закона е за всички, но някои са над нещата.За това и човека с 16 месечен стаж и 4 катастрофи са го пуснали у дома с подписка.Най-лошото е че ако не беше блъснат известен човек никой нямаше и да чуе за това.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Поредния невинен човек загинал поради бездействието и безцелното съществуване на органите на КАТ и прокуратурата. Незабавно разпускане и на двете гнили звена и заместването им от изкуствен интелект!

113

Анонимен

преди 6 месеца

Поевтиняха 1.9 ТДИ и 3.0Д и почнаха да ни избиват като мръсни кучета тия по улиците.

112

Обективен

преди 6 месеца

Ферарио беше симпатяга ,жалко за човека. Лека му пръст.

111

Анонимен

преди 6 месеца

До Кармен Златарева - Защо па си против?

110

Сашо от Варна

преди 6 месеца

По времето на скромния Социализъм в БГ ако си спомняте пътищата бяха само двупосочни с по една лента за движение....Резултат: ниски нива на катастрофите

109

Кармен Златарева

преди 6 месеца

Аз съм против смъртните присъди. Тоя заслужава 15год. трудов лагер ,по 12ч. само нощен труд...

108

Анонимен

преди 6 месеца

Бог да го прости!Държавата трябва незабавно да вземе мерки. Тежки наказания ,глоби и лишаване от право на шофиране!

107

Анонимен

преди 6 месеца

Жестоки наказания за такива джигити по пътя...обвинение за умишлено убийство...нали имаш глава на раменете и мислиш...

106

до Анонимен 100

преди 6 месеца

За къде е бързал толкоз 24 годишния синковец със 16 месечен дълъг стаж в събота в мокро време, че 150км не му стигали по " бавния" път?

105

Падаря

преди 6 месеца

4-*** защома е цензорирано

104

Падаря

преди 6 месеца

Те две катастрофите общо 4 *** спортиста загинаха, волейболистки загинаха.Убиеца на тренера е на 24 годинки , при теста няма дрога и алкохол трезвен убиец карал с над 150км.

103

Беновска пипа

преди 6 месеца

Проблемите не са в пътищата, проблемите са в хората. Хора без държава, без контрол. Престъпления без наказания. Корупция на всяка крачка, държавни поръчки, източване на средства и всеки си мисли, че него това не го засяга. Сещаме се само, когато се обърне колата, през останалото време спим ...

102

Анонимен

преди 6 месеца

Самонадеяните тарикати каращи мощни коли за да компенсират малките си достойнства са най-опасните водачи. Единственото, което може малко да го озапти е да се въведат драстични наказания затвор за минимум 20 години без да има възможност за спасение за смъртни случаи като този.

101

Ядосан

преди 6 месеца

До Анонимен 105КАкво значи бавни пътища бре к ретен, Пътищата са проектирани за максимална скорост от 90 км в час, което си е една достатъчна и адекватна скорост, каквато е в цяла Европа. ! И магистрали между всяко село да направи ДЪРЖАВАТА, на такива като теб пак ще им се струва ,че някой им пречи да стигат бързо. Проблема на пътищата на България ,както си описал са такива като теб самия, вечно мрънкащи и вечно бързащи за някъде.

100

Анонимен

преди 6 месеца

До 123 (джойнта запалииии) - Ще го пуснат, но е вече пътник, защото Гришата вече го е нагрочил.