22

хахах до 22

преди 7 месеца

изкърти мивката. не пиши моля.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Двойните граждани на ПП-ДБ работят по чуждите конституции. Всеки си има втора родина, втора държава. Заклели са се да бъдат двойни агенти.

20

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

То не бяха скандали с нагласени търгове, присвоени евро пари, корупция на ГКПП и какво ли не. Един политин няма в затвора до сега.

19

хахахаха

преди 7 месеца

мдаа, машините не работят, но данс и президент си мълчат. немА разследване, изказвания. нищо. иначе гледам доста хора са захлебили с коментари.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е "тенденция"? На кой език е?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя е прав,не трябва да работиш в националната сигурност ,за да се сетиш е ПП искат служби ,съд,полиция да са под чехала на украинската партия

16

НЯКОЙ

преди 7 месеца

Интересно какъв академик е като не може да прочете закона за класифицираната информация и да разбере какво е класифицирана информация, кой я класифицира и как се класифицира.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Конституционният съд е недостъпен за граждани и делата им, не се интересува от тях, което го няма в демократичните страни. Конституционните съдии в България не работят нищо, гледат на длъжността си като на заслужен отдих и привилегия.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Този човек не е добре!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е че Пайнерките умеят танците на пилон по хотелите и сега мина време изпиха я и време за баница.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Как бързо забравихме за ,,Цецо мобила" и за ,,Цецо Ухото".А то бе до не отдавна.Имаше ли наказани.Имаше ли разследване.Имаше ли нарушения на Конституцията .Имаше.А този господин , къде е бил тогава да критикува управлението.Ама тогава , по времето на режима на Борисоф арестуваха и преследваха за критики към властта Убиваха журналисти.Мачкаха бизнеси.Говорехс за ,,въстание" на народа ..Помните ли го.Беше скоро...

11

?

преди 7 месеца

До Анонимен #1oКой го чупи? Само ли се прави скандалите или самозвани политици като Денков го въвличат в такива?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не виждам ДАНС ,12 години как да си вършели работата.Сксндал след скандал.Това е същото да оправдаваме комунистическия режим в служба на народа.Този господин не уточнява а говори общи патриотични тези Всеки може да си приказва като ,,патриот".И тъй като ,,патриотите" се намножиха , нека уточним , кое е национален интерес и национален приоритет.Защото до скоро беше българо- съветската дружба .И в името на нея, арестуваха .Това ли е същата ДАНС.

9

Анонимен

преди 7 месеца

ПП нещото -ПетковВасилев, счупиха държавата, затвори път. Българите са продажни мазохисти, които не мислят за за държават си.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Откакто завзеха властта чрез манипулации на машинния вот, /чухме го и в записа/, ПП,ДБ не правят нищо друго, освен да прецакват ГЕРБ и да сменят хора, които пречат на дълголетието им във властта/това също чухме в записа/. Сега ще сменят ЦИК, освен ДАНС, която разкри далаверата с машините. ВАС вече си купиха, както и всичко друго. Позор, за тези които подкрепят наглите некадърници от ПП,ДБ!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Посвещение на неверници или отмъщението на Гергана при Извора на Белоногия. (на всички българи с любов) Бе видело, на разсъмване, по зора. Тaшaцитe ми почти бяха гръмнали. Хyyуят ми пулсираше с полудяла, обpязана аyра. Двайсет милионната ми армия от перфектни спepмии чакаше да ме опъне в гaъза слънчевият лъч на Българина. Цицopите на кака Пена бяха пред очите ми. Носът ми византийски вдъхваше уханието им на стари разцъфнали кестени. Йовчев, без ДДС ми направи чевръсто, като фен-гeeц услужливо!

6

emi

преди 7 месеца

Ако законите са уж за всички, то беззаконието си е абсолютно за всички. Министър председател на какво? На едно нищо, даже на театър не е. Президент на какво? Никой не ви бръсне за сливи и има логични причини, за да е така.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Шарлатаните не познават Конституцията. Те са тук за малко (колкото да ограбят България) и ще си бият камшика кой от където дошъл.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ами нали има конституционен съд и уж прокуратура, а няма един осъден политик че е нарушил основният закон!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Тя е буржоазна и ще я газат.