96

ФАЩ

преди 6 месеца

Са най-големия ПЛЕВЕЛ НА СВЕТА!!!

95

Ха-ха

преди 6 месеца

Атаки срещу Киев? Няма такова нещо! Иначе Киев щеше да прилича на Газа, както си е редно.

94

Анонимен

преди 6 месеца

На всички които сега щяха да се казват Реджеп, Османли, Ахмет само да им припомня че утре може и да го постигнат, безмозъчни продажници.Бълвате само глупости, това, онова.. защщо взимате страна в чужд конфликт су Русия, която ни освободи бе? Веднъж застанахме су тях с Хитлер и затова вече не сме на 3 морета , нека да ВИ припомня.Просто бъдете неутрални това е.

93

Анонимен

преди 6 месеца

От ко-му-нис-ти никога, нищо хубаво не може да се очаква, все едно къде и кои са.

92

Много неграмотни

преди 6 месеца

и няма как да коментираш неграмотните, които не са в състояние да намерят израз на това, което искат да кажат!

91

Анонимен

преди 6 месеца

Феодална Русия се принуди да проси оръжия от Северна Корея, Иран и Китай... Ха-ха-ха! Жалката империя на злото Русия...

90

До неграмотните

преди 6 месеца

До 77 82-ОМБР Истрелването на руски ракети по столицата на Украйна,красивия Киев,може да бъде наречено "удар" само в най-общия смисъл на глагола. . . . Удар е съществително по времето по което учих! Сега при 82 пола може би е друго! Удрям е глагола за който говориш. Лайковете показват нивото на образование, което по думите на броящи се себе си за образовани, е катастрофическо, а не катастрофално! Край на коментара!

89

Анонимен

преди 6 месеца

Мъск е казал правилните неща , но горделивите укронацисти не ислат да го чуят. Това си е техен проблем. Както и за ционистите същото се отнася.

88

Анонимен

преди 6 месеца

На Русия никой нищо не дава даром. Дори и да си плаща пак има санкции. Тя също може би изпитва затруднение с боеприпасите. На Украйна всички от всякъде всичко и дават и то без пари. САЩ ще търси парите си от нас ....

87

Анонимен

преди 6 месеца

Стига сте се позовавали на френския лидер. Той говори несвързани неща и е непоследователен както един друг президент. Трябва предвидимост !

86

Анонимен

преди 6 месеца

Украинския свещенник е чисто и просто с украинска регистрация. Имаше предишен свещенник беларус. Другите двама свещенници са руснаци. Ще има и бг свещенник. В това е силата на православието. Депутатите вънка.

85

Анонимен

преди 6 месеца

В унгарски филм на световно известен унгарски режисьор за потготовката на ПСВ в Австроунгария такава народност украинци на тази територия не съществува. За всички други народи се говори но не и за украинци. Предполагам че комунистите са ги измислили както и македонците.

84

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Рашките от злоба хабят ракетите. И това ще им струва скъпо. Зеления не хаби, той бомби кораби и складове за оръжие. А Путля събаря дюнери.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До 123: Такава народност украйнец не съществува! Измислена е с цял да се воюва с Русия! Всички намиращи се на фалшивата анексирана от фашистите теритотриялна еденица са или поляци, унгарци, румънци а над 95 % са руснаци и само около 1 % фашисти! Този поп е руснак до мозъка на костите си!

82

Няма данни жертви.

преди 6 месеца

Израз на български от български журналист от бгнес! Вярвайте на написаните без ортографични грешки новини!

81

Анонимен

преди 6 месеца

Гадове украински ,даже и попа в София ,в руската църква е украинец,беднягата,с джип за 100 000 лв

80

Анонимен

преди 6 месеца

Вовата пак ги плющи в Киев.Дойде зимата и започна новата наказателна акция.Пак няма да има ток и вода.

79

Анонимен

преди 6 месеца

а за пострадалите частни домове и обществени сради в палестина нещо да кажете...

78

ХХХ

преди 6 месеца

Русия не си хаби ракетите да удря по военни цели и инфраструктура ...удря частни домове , старчески домове и външни тоалетни ! Украйна ибаче с една ракета удря едновременно 3 военни обекта в Крим ...потапя 2 кораба 1 подводница и сваля редица самолети .....

77

до82 омб.....

преди 6 месеца

ЕС трябва да помни, че политиките, основани на универсални ценности, международно право и хуманитарни принципи, не могат да бъдат ограничени до Украйна... а трябва да бъдат преследвани навсякъде, включително в Близкия изток.