49

Правда

преди 6 месеца

До 44 Не вярвайте на фалшивата ислямска пропаганда като на ислямски арабски терористи, нелегални окупатори на земята на Израел като Западен бряг Витлеем и Газа, лъжливо наричани Палестинци, които постоянно лъжат и клеветят в медии и в ООН и чрез подкупените им протестиращи- членове на терористични групи.Невинни палестинци няма, нито гладни и жадни макар че всички палестинци са измамници и терористи или техни съучастници, престъпни масови убийци за милионите ООН подкупи са избрали да стоят в Газа

48

Кемп Дейвид, 1977 г.

преди 6 месеца

През 1967 г. Египет губи Шестдневната война с Израел, което води до окупацията на Синайския полуостров. Египетският президент Гамал-Абдел Насър, обаче, не се поколебава да затвори Суецкия канал. Изглежда, косвените загуби от това действие на египтяните са били такива, че засегнатите са повлияли на Израел и десет години по-късно богоизбраните връщат окупирания полуостров на наследниците на Рамзес Втори, а Суецкият канал е отворен, в рамките на двустранно мирно споразумение между Египет и Израел.

47

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Най-добрия начин да се реши проблемът с исляма е законите на шарията да се приложат върху тези, които искат върховенство на шарията.

46

аноним

преди 6 месеца

До Банкеръ-Явно,желанието ти да носиш *** е голямо!Както е тръгнало-може да се сбъдне!

45

аноним

преди 6 месеца

Страна,която убива жените си с камъни,беси ги,и хули,само защото не носели бурки и други техни си измислени атрибути,да обвинява други страни,че защитават съществуването си????

44

баба мара

преди 6 месеца

изтеглете си посланиците от израел и прекъснете всякакви отношения

43

Анонимен

преди 6 месеца

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

42

Анонимен

преди 6 месеца

Че Иран не са ли терористи?

41

Българин

преди 6 месеца

На 6-ти Октомври беше тихо, нямаше израелски огън и имаше преговори за траен мир между Израел и Саудитска Арабия. На 7-ми Хамас зверски клаха хиляди невинни, отвлекоха стотици и от тогава ядат заслужен бой. Който зове за нещо, трябва да започне с "освободете отвлечените незабавно...", ако не - Израел ще го направи - на, над и под земята.

40

?!?

преди 6 месеца

Тея от Иран , Ливан и др., който ги подстрекаваха да се бият с Израел и да извършат тези зверства. Защо не се борят да отворят Граница с Египет, за да допуснат там палестинските бежанци. Защо ги държат в анклава натъпкани в единият край без вода, храна, лекарства и др.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Иран и Сирия ка марионетки на Русия. Путин говори чрез тях.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Ха, най-големите терористи подкрепяни от още по-големите, решили да набеждават.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Миризливите гърци сън не спят от страх

36

Анонимен

преди 6 месеца

Хем искаха война с Израел всичките арабели, хем сега пищят че са жертви и да съдели Израел за това че ги нарита ?Кой ви кара насила да влизате в Израел и да обявявате война а ?

35

Анонимен

преди 6 месеца

Доктрините основани на религия са лоша работа! Зад тях винаги се крие алчност, изведена в политика.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Архитектура, астрономия, поезия, готварство...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите сътвориха истинско чудо. Араби и перси почнаха да си говорят приятелски. Доскоро не можеха да се траят едни други.

32

Кириакос Митцотакис

преди 6 месеца

ГЪРЦИЯ, САЩ И ФРАНЦИЯ СМЕ СЪС И ЗАД ИЗРАЕЛ..ЩЕ ПОМОГНЕХ НА ИЗРАЕЛЦИТЕ ДА ИЗБИЯТ ТЕРОРИСТИТЕ, А НИЕ ДА ИЗКОРЕНИМ И ЗАТРИЕМ ШЕЙТАНСКИЯ ИСЛЯМ ЗАВИНАГИ ОТ МОЯТА ГРЪЦКА ПЛАНЕТАС.........ОТ ТУНИС ДО НЕПАЛ И КАЗАСТАН = ТОВА СА ИЗКОННИ ГРЪЦКИ ЗЕМИ, АЛЕКСАНДРОВИ ЗЕМИ, И ПАК ЩЕ СТАНАТ ГРЪЦКИ И ПАН-ЕЛЛИНСКИ , МНОГО СКОРО ...ВЕЛИКА ПАН ХЕЛЛАС = 22 МЛН. КВ.КМ .

31

българин

преди 6 месеца

Да попитам,в света на исляма какви научни достижения има,на какво ниво е културата,технологийте,образованието,медицината и пр?НА ТОЧКАТА НА ЗАМРЪЗВАНЕ!Чонешкия живот нищо не значи,има човеконенавистничество,омраза към немюсюлманите,призиви за убийства,примитивизъм,диващина,и само викове "аллах акбар",и всичко в живота,науката,технологийте да се обяснява единствено и само с корана.Има ли ислям,няма нормален живот.Погледнете Африка и Азия,в която еисляма.Това е обективна картина,а не фантазия.

30

Питащ

преди 6 месеца

В дясно на снимката мистър Бийн ли е?