50

БСП срещу кРадев.

преди 7 месеца

Логично е да стартирате процедура срещу националния предател шеф кРадев!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Ха, ха, ми то цялата власт е в ръцете на ПП, дори и София. Е защо е логично кабинетът на ПП да подаде оставка и то след успешни избори в София, който държи София, управлява Бг. Вероятно при нови избори пак ще са ПП. Е Костя е закъснял и сгрешил, преди изборите за София може би е искал да каже. :))

48

Анонимен

преди 7 месеца

Логично би било след изборите ти да не се обаждаш... такъв срам! Дори ИТН взеха един областен град.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя индивид може ли да види колко е безполезен и само харчи парите на хората.

46

Дасвиданя

преди 7 месеца

Дасвиданя, Копейко! Видяхме те чии интереси обслужваш на кметските в София. След следващите избори ще пиеш и ти студена вода като Веско, Краси, Волен, Лудото Яне и всички такива "патреотЕ"!

45

Анонимен

преди 7 месеца

Вие не разбрахте ли, че бъдещето е на Русия? Там сега са технологиите и ресурсите, а Макрон-миткалото пълзи из Африка и търси някой да му подаде ръчка. Европейците опряха до просия. Няма веке колонии да си краднем.

44

дедо ви

преди 7 месеца

ссср партия няма място в българския парламент , турска също !!!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Логичното е да си подадеш оставката след изборното фиаско. Възраждане трябва да има шанс да продължи да съществува, а ти ще го унищожиш, точно както Волен унищожи Атака.

42

фактолог

преди 7 месеца

Стига бе, Копейка! Заговори най сетне за реална употреба на физическа сила. Стига дрънка клишета, набутани ти от Copoc. Знаем, че го играеш изпускателен клапан на напрежението и че такива, като теб има внедрени във всяка една държава, псевдо опозиционере...

41

Анонимен

преди 7 месеца

Не е особено харизматичен, но акъла му чатка.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя цАрвул много си повярва, че е политик. Гнусен изпълнител на кремълски поръчки.

39

Soli Invictus

преди 7 месеца

В чалгарската политика няма логика, всичко е магия. Поклонете се на Непобедимото Слънце и махнете всички знамена със звезди и месечини от парламента и столичната община! Това е специална македонска имперация!

38

Darko

преди 7 месеца

Логично е Костя Копейкин да не е в парламента, защото е лъжец и руски агент. А партията се крепи на полуграмотният елеткорат. Костя, вие в коя област сте първа политическа сила? :)))

37

Съпартиец

преди 7 месеца

Този след всяко свое появяване по телевизията става все по- жалък и смешен! Това е копейкин ,каквото открадна - открадна! Къща и апартамент във Варна,две нови коли! И всичко това за 4г.с пари от субсидийката за партийката ти ! В Максуда те забравиха вече!

36

Варненец

преди 7 месеца

Този е от варненският квартал Максуда! Родът му е от добруджанските сиг***ни! А ванчето си е шведка от кв." Христо Ботев"! Може би са от различни ромски кланове за това не се обичат!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Нямал вина за Ваня Григорова? Напротив, вината е изцяло негова! Искаше да я прецака, защото я вижда като конкуренция. Но прецака себе си и партията си. Тотален разгром из цяла България. Вече не си струва да се гласува за този. Превръща се във Волен Сидеров 2. Дори не е оригиналът, както каза самият Волен, а само бледо негово копие. Ще свърши по същия начин като Волен. Възраждане ще си отиде, а той ще си остане с материалните придобивки. Ще си оправи живота, а българите кучета ги яли.

34

КОПЕЙКИН,,,,

преди 7 месеца

Ти колко кмета спечели....логично е вас да ви нема ...

33

Анонимен

преди 7 месеца

Обществото не е болно, а е здравомислещо, че всички съществуващи политици се оклуци, включително и ти патриоте ментак от флашивата по същност опозиция. Затова и обществото не желае да гласува да ви легитимира отново и отново, и ви насърчава да си вършите безобразията за лична изгода.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Българина казва ,че е ок с про руската позиция на Копейкин в парламента но не го иска да управлява на местно ниво.Което е леко про100тия .Не искаш копейка кмет ама искаш копейка в парламента а ?

31

Сашка Попова :

преди 7 месеца

Интересното е,че за пръв път Гошко Любенов не му се нахвърли агресивно,както обикновено полудяват ми$$ирките при гостуване на Копейкин :) :) :) Явно Гошко се умори да слуша заповедите в слушалката и да бъде полит-коректен със спонсора... Няма да се учудя, ако Буци Банкянски го покани за кмет на следващите местни избори.Относно Копейкин - ако не друго, поне кефи как влиза остро на либера3тката булю-булю гилдия,която е грантово мотивирана от Посолството :) :) :)