37

Анонимен

преди 5 месеца

Мутри вьн

36

Анонимен

преди 5 месеца

Само в Магнитко ми е надеждата да бутне Мочата, може би още малко трябва да го намагнетизират заедно с Боко та да хванат двамата чуковете и кирките и да направят разглобка на грозилата.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Борба за вкусната баница Лукойл.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Е тоя дебелак силно се оживи и размърда, взе да се натяга неистово на посолството? Сигурно са го стиснали силно за тесните места за които го държат, та да не задреме?

33

?

преди 6 месеца

Дали някой си задава въпроса, защо хората 15 години подкрепяли Лукойл да не плаща данъци с Доган имаш своят Росенец до самата рафинерия, хората дали безплатно пристанища на Лукойл и тн сега като първи популисти извличат политически дивиденти от глупавия избирател. Как 15г. на Власт Лукойл не плати и лев а само обгазяваше Бургас а печалбата отиваше в Русия. За нас оставаше само Мазута по Банските.Вярвате ли им?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Гласуваш за ГЕРБ управлява ДПС и пп. Лошо много лошо.

31

САТАНАТА

преди 6 месеца

Пеевски пял по свински, Добрев свирел,но и двамата в дует,а диражирани от Урсула...

30

Киро Канадеца

преди 6 месеца

Мафията скача и иска да е на кранчетата. Готвят ни кошмар. Пеевски препран и ментор на правителството на Подмяната.

29

Делянчо доста свеж

преди 6 месеца

изглежда!! Струва му се наМАГНИТизиран нещо! От ФАЩ са му написали и текста и всичко. Само трябва да излезе да го издекламира. Че иначе рискува да го прибрерат от някой остров където е забеднал на почивчица. Не е хаир така, да ти дишат ФАЩ във врата. Ще продава и България и Българите и майка си ще продаде. Само и само да не му ударят магнита.

28

Хахахахахаха,

преди 6 месеца

Цирк Греб - ДъПъСъ с нови клоунски номера... Господаря им от Посолството какво мисли по случая?!? :D

27

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски е осъвременен вариант на Илия Павлов. Все пак времената са други.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Kokopa в 3aтвopa!

25

Joko

преди 6 месеца

Тези двамата са пълни оли го френи ! От падане на дерогацията България няма никаква полза. Лукоил работи на ишлеме. Фирмите ( вход - изход) са регистрирани в Люксембург и Холандия. Ама изнасяли за русия иданците се плащали другаде !!! Финансирали войната !!! Дреме ми.

24

Анонимен

преди 6 месеца

По цял свят такива като тоя, Бибитко и ПростоКиро, допринасят за омразата към САЩ. Герои на нашето време!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ооооо, премиера, как е?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Писна ни от този Пеевски, активист от закона магнитски. Престарава се максимално и се прави на интересен. Какво доживяхме. Преди няколко години масови протести срещу него, а сега пръв отличник от магнитски.

21

Нане

преди 6 месеца

Виждали ли сте пинчери да се ежат на питбули... А и Коледа долазя, а прасетата са мноу търсени по туй време... ===)))

20

Анонимен

преди 6 месеца

Откакто американците вкараха Шиши в този измислен от тях списък Магнитски,той стана голям борец за демокрация,по-голям дори от прословутите Монката Паси и бившият ни президент,по известен с прозвището Магаренцето на Борисов...

19

Анонимен

преди 6 месеца

ами те в унгария си получават претрола по нефтопровода през украйна- защо тия от-ре-пки искат ние да се гърчим със скъп бензин - като америка си внася непрекъснато руски дизел и уран- народееее отвори си поне едното око

18

Ами,

преди 6 месеца

от известно време се говори, че почетният председател и изтъкнат хидроинженер е закъсал яко с кинтите. Имал да дължи около 80 млн само за ТЕЦ Варна. Заведени са и дела. Някой трябва да намери или да даде тези кинти щото почетният ги няма и Ставри го очаква отново. А, и другарят Магнитски го дебне отзад. Та тези врътки с издигане и сваляне на хора около него са за това. Просто някой трябва да свърши работата. Нищо чудно и последната уйдурма с Лукойл да е причинена с активното сополско участие.