90

Алекс

преди 2 месеца

За нощния транспорт е напълно права.Градският транспорт не е предназначен да разхожда пияници по кръчмите,За това има таксита.

89

видинчанин

преди 2 месеца

София с кмет от БСП-ето това щеше да стане вица на годината! Ама не стана!

88

Анонимен

преди 3 месеца

На Позитано 20 останаха Нинова, Симов и Свиленски. Гледат си кефа и Нинова вече пуска по медиите заповеди за снемане на доверие, т.е. за изключване от БСП. Това, което остана от някогашната 900-хилядна партия, е развалина. Ама вие си живуркайте и докато има кой да гласува за вас, отчитайте присъствие в НС!

87

Киев

преди 3 месеца

Случайни ли са изборите или демократични това е въпроса. Когато Г..Б спечели първите избори мястото на на Г в кметството изгрява С.. Да живее демокрацията. Продължавайте борбата тортата е сигурна. Всички борци ме разбраха от спортната федерация какво пиша.

86

Ончо

преди 3 месеца

До МасовГробЗаПутин, МасовГробЗаПутин. Защо се занимаваш с политика тук в българските форуми, отивай да се биеш за нацюгите в Украйна бе човек и не си губи времето тук. Марш при детеубийците нацюги в Украйна.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Членовете на софийската организация на БСП гласуваха за Григорова, и не само те.Разликата между Терзиев и нея е минимална, което означава, че не само бесепари гласуваха за нея, но и доста други жители на София.В интерес на истината г-жа Нинова й с накара, но хлевоустата Ваня не остана длъжна. Тези, които гласуваха за ИТ специалиста, сега си скубят косите, защото едно е да оглавяваш IT специалисти и съвсем друго- да се грижиш за 1,2-1,5 милионна София.

84

Кака

преди 6 месеца

Како ***, не разбра ли, че няма да стане на твоето. Не е достатъчно да спиш с българин , за да станеш българка.... със здраве си остани и стига вече ни досажда...

83

До 101

преди 6 месеца

КореНяци се пише, идва от "корен", а не от "корем", но ти е простено, вижда се, че мислиш с корема си.Колко кюфтета изяде, за да гласуваш за Ванчето, придошла впрочем от село.Васко си е именно кореняк софиянец.

82

До 101

преди 6 месеца

Най-големите простаци прииждат от Драгалевските села, Варна и Благоевград.

81

Оме

преди 6 месеца

"простакесата" исках да напиша

80

До 105

преди 6 месеца

Да, за разлика от гласувалите за просракесата.

79

Оме

преди 6 месеца

Досега толкова просто същество не беше се кандидатирало за кмет. Сега от злоба у завист пречи на новия кнет да встъпи в длъжност.Щастлива съм, че имаме интелигентен и способен кмет.

78

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен - До Анонимен: "Сбогом Копейкин Ванчето поема щафетата за бранда Копейкина :)" - Вождът на копейките Костадинов говори с такъв патос, сякаш пърпори мотопед 50 кубика. Отделя много газове, замръсяваши околната среда!

77

Да изясним нещо

преди 6 месеца

Небостъргачите въпреки че високите сгради в София не са такива като тези в развитите държави!Не пречат на честия въздух.На чистия въздух премат старите дизели коли камиони баничарки тирове и тн!Осоцено камионите са собственост на мутри и комунисти и минават ГТП виртуално само с подкуп.И замърсяват яко!Тезовете също тровят въздуха както и махалата на Ваня!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Да се надяваме, че истинските коремяци-софиянци ще ви пратят там,откъдето сте дошли и направихте столицата най-голямото село с простонародния си 'невчесан' изговор и просташкото си поведение! Не в София, в Буда Пеща да отидете, вие пак ще си останете селяни,които via Васко Терзиев-Младенов ще драпате да станете големци! Само че акъла сте си забравили на Дунава,което личи от просташките ви постове. Язък за проф.В.Лилков,който за разлика от вас имаше ум в главата.... Тук ли намерихте да грaчите?

75

Никога за БСП

преди 6 месеца

99 Кото па БСП немат нищо общо с ДС нали?Партията на червените ДС милицюнери милионери!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Вие,потомците на ДС,още не хванали както трябва кокала, и започнахте с просташките си изказвания! Агале бре,бившите от Влашко, домъкнали се в София и още дъното на потурите ви неизсъхнало от дунавската вода,се държите като слон в стъкларски магазин! Не ни стигат Киро и Кокорчо, а и вие седнахте на софрата! Боце,с твоето МВР съдействие дойде в София потомъкът на виненочервените генерали! И с непукизма на софиянци от цяла СЗ България,гласували не за БСП на селянката от Дунава, а направо за ДС!

73

Анонимен

преди 6 месеца

Тази се изложи достатъчно. Време е да се скрие малко от екраните и хората да забравят тъп0тиите ѝ.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Започва да клати стола на Корнелия!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да си много глупав човек за да гласуваш за Ваня Тя ще бута сгради да си Има въздух ама това може да е твоята сграда в която живееш Толкова много глупости изговори и не прави връзка с главния си мозък Протести вот на Герб го разбирам по следния начин ЗА ББ Ваня е по лесно плячка и ще си я купи да му служи