59

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се оплакват на Началниците, които им сложиха новата такса.

58

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

За Орбан таксата трябва да е десеторна.

57

ДА ПЛАЩАТ

преди 6 месеца

Терористи на власт в София ограбиха над 14 000 000 000 живи кървави лева за НЕНУЖНИ ЗА БЪлгария ГАЗОПРОВОДИ вкл от ТУРЦИЯ ЗА СЪРБИЯ.Само лихвите са за над 2 000 000 000 лева годишно .ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩАТ ТАКСИ ПОНЕ ЗА ЛИХВИТЕ>

56

Анонимен

преди 6 месеца

Ето и първите резултати от натягането и плонжа на Денков пред посолството - ще ни го наденат на всички четвъртит, въртелив като на прасето. През носа ни ще ни ги изкарат тези "такси" измислени от посолството и приложени незаконно от плъхха. Колкото повече тече времето, толкова повече ще патим от тези марионетки във властта.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Изключително ниско ниво на коментарите!!!Ако смятате, че всичко е черно и бяло, то всички вие сте много далеч от реалността!Не ги мислете Унгарците, нито другите държави в ЕС или Русия, те ни гледат презрително! Питате се, защо ли? Защото не разбират как една нация може да бъде толкова фрагментирана и неспособна да взима самостоятелни решения, поне донякъде!

54

Fena

преди 6 месеца

Мислим, че сме незаобиколим фактор, но не е така. Бойко се съгласи да опрости на руснаците близо 3 млрд лева, за да мине тръбата през България. Точно за един месец могат да ни резнат и да минат през Гърция. И тогава тия 3 млрд дето Булгаргаз изплаща за тръбата (не държавата!) ще виснат като заем, без да има приходи. Та така и украинците си поиграха на котка и мишка с руснаците, че накрая ядоха тоягата.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан ще плаща като на поп. Вместо да пуска жалби до ЕК да приготвя пачките. Тръбата е построена с нашите данъци, като не му харесва цената на Орбан да отиде да се моли на Зеленски да му пусне газ. Зеленски както му се е ядосал ще му подаде тръбата да подържи в ръцете.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Орбанчо да ходи в Масква за консултации, не може да има претенции за нищто :))) Тръбата преминава през нашата територия, без да имаме облаги от нея, требва да си платите комрадс :)))

51

Анонимен

преди 6 месеца

Таксата беше обсъдена в Брюксел през октомври, но не се стигна до решение дали тя е опрадвана и законосъобразна. Означава, че не е законосъобразна. Будапеща е готова да отнесе казуса да най-високия европейския съд.

50

Анонимен

преди 6 месеца

"Будапеща е готова да отнесе казуса да най-високия европейския съд до края на годината, ако Еврокомисията не реагира и не открие наказателна процедура"

49

Обективен

преди 6 месеца

Правителството да раздава на народа безплатно макарони (криви) , за да може всеки българин да гледа през тях Шенген.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан вместо да се жалва и гърчи като червей пред ЕК да дойде да направи едно фелацио на Денков тогава по може да му се отвори парашута. Години наред Орбан правеше фелацио на грешния човек Путин, накрая грешния човек умря вкараха го във фризера и сега Орбан е в пълна безизходица.

47

No Шенген,баце!

преди 6 месеца

Редно е проскубания сЬсел Сапунджи Денк0ФФ да ходи да целува междубузията на Орбан,след като облиза гь3ьовете на всички брюкСелските зелки и бюрокраДци...

46

Хе-хе-хе

преди 6 месеца

То си има договори за тая работа.Ако България има клауза да вдига цената както си иска сме ОК. Ако няма, плаща яко милиарди както стана с реакторите в Белене(Рашите ще ни осъдят за милиарди), и ша плащаш баце няма значение, че си борец за правда и свобода. Аз дори не разбирам защо рашите се занимат с нас? 1 милиард лева е таксата дето ни плащат за транзита явно на България не и трябват. Бай Асан да спира транзита и да закрива Лукойл, Европа ще ни помогне и ще ни даде всичко без пари.....

45

Марин

преди 6 месеца

Честно казано ме е срам от това, което посолството направи. За Сърбия не, но с Унгарците не сме имали проблеми от средновековието, а и те споделят същата съдба като нас.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Че да вкарват газ от Севрен поток-1 и отчасти Северен поток-2,как преди да се разбълбукат малко тръбите много вкарваха в Украйна,че от Газпром ги забелязаха,а сега щом Нидерландия се отказа от Газа,значи могат да вкарват от тръбите на Северните потоци 1и 2 с 3 тръби,щото както казваха събралите се на чаша,че бутилка водка се разделя най-точно на 3 като за всяка чаша по 33 бълбука на чаша за трима по чаша на равно по чаша за всеки да има чаша с водка без такси.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария не могат да поучават която и да е държава на тема европейски правила.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Това е положението хан Аспарух ние завещал най-важната земя на Балканите.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Тия като няма излас на море барабар с Австрия, БЮРМ и Сърбия да ни се кланят, че въобще им доставяме.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Реално по международните закони Орбан си е прав ! ТОВА е същото като например Румъния да ти взима пари(такса ) затова че путуваш с влак за Германия със или без стока