9

Хахаха

преди 6 месеца

Е как той ще цака? Него го цакат. И е прецакан. Айде който не играе карти да не пише.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Всяка к..ва сега се сеща, че е била изнасилвана преди 20 години?,

7

пияница мистик

преди 6 месеца

Да, може, може и да е имало действително полова дискриминация. Всички знаят, че Де Ниро е световно известен с това, че си пада само по чернокожи жени. Даже жена му е такава. И сега изведнъж в екипа му, някаква бяла, че и руса отгоре на всичко :)))

6

Анонимен

преди 6 месеца

СЪЕДИНЕНИТЕ ДЪРЖАВИ НА ЛУДИТЕ ЗА ПАРИ

5

Ха ха

преди 6 месеца

така става когато "обвиняемия" има пари..... с помоща на безскрупулни адвокати и продажни съдии Златотърсачките печелят дела за нещо което е станало преди 20-30-50 години, без да се искат доказателства , без да се се проверява доколко това отговаря на истината .... В САЩ милионер ли си , очаквай някоя отдавна забравена мъърла , дето се е въртяла около тебе да се сети че си я "погледнал сладострастно" преди няколко десетилетия и да ти поиска няколко милиона за нанесени емоционални щети.......

4

Анонимен

преди 6 месеца

Свако Цако ме прецака с Цанка. Страхотно заглавие е измъдрил автора на статията !

3

Анонимен

преди 6 месеца

Барал и вонливата руса шyндичкa, ся реве за центове. Ся и она си е крокодил, *** се урЕди!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Значи ще му се налага да се снима още в бълвочи за да плаща. Преди година адвоката му беше казал че Дениро не е вече първа младост и е опасно за него да е прекалено зает с филми на неговата възраст.

1

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

"цака".... дам, явно не само народа е пр0ст..... "журналистите" ударихте няколко дъна... а си мислехме, че има само едно :)