5

До анонимен

преди 6 месеца

Няма какво да научим от италиянскатс кухня освен пица, паста и пармеджиано регано. Те са до там. Капишши? Те има какво да научат от нас.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Гледайте си кюфтета и мусаката и не се занимавайте с италианска кухня от която НИЩО не разбирате!!

3

Моята рецепта днес

преди 6 месеца

Свинско джоланче, нарязано зеле смачкано със сол, настъргани моркови, мащерка прясна от градината, мента прясна, пушен червен пипер за джоланчето, 300 грама белфни домати , в гювече, на 230 градуса, чакам 2.5 часа, след това на 180 още 2 часа. Хубаво е да изстине само...до 28 градуса... Консумирайте отговорно ;) Наздраве!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Баба ми само ньоки с пармиджано и селъри е муцала след войната.

1

извиньЕте

преди 6 месеца

Кво е тва ньоки?Щото ако не го харесам дали котката ще го яде!?