5

Не на насилието!

преди 5 месеца

Това са абсолютно глупави съвети! Насилникът те тормози, а ти ще се държиш с него културно и на ниво и ще си мълчиш?! От това насилникът няма да се промени а ще става още по-агресивен, знам го от опит. Рапортваш го моментално, където трябва- в училище, на раб. място, в семейството, навсякъде! Само така той има респект.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се справим с него!

3

Мениджърът ли?

преди 5 месеца

Добре е шефът да знае какво се случва в офиса, но насилникът може да е негово протеже. Или пък шефът да е от онези, чийто девиз е "Не ме набърквай в твои неприятности, не ме интересува какво ти се случва." Имай предвид, че щом като спрямо теб са постъпили некоректно, значи това се е случвало и преди в този офис и щом продължава да се случва, значи шефът не се е погрижил да няма такива прояви.

2

Най-добър резултат

преди 5 месеца

имат два шамара. Не пред колегите си. Ако е прекалено нагъл и си мисли, че те е сплашил, защото си още хлапе, шибни му ги пред свидетели, някои от по-яките ти приятели или братовчеди, за да оцени ситуацията - вън от офиса е едно нищо и дори е в по-нестабилна позиция от теб.После му обяснете, че занапред трябва да става прав, когато ти вризаш м неговата стая и да сяда едва след като му разрешиш. Ти не мислиш да правиш това, но той нека да се чуди дали да става смешен или да рискува да яде още бой

1

Държиш се добре,

преди 5 месеца

въпреки че с теб са постъпили невъзпитано или несправедливо. Но от това не си правят извод, че сте възпитан човек със здрави нерви, а ви мислят за шyшyмuгa. Но ако си мъж и в такава ситуация теглиш една псувня, приемат това като нормална реакция, дори и после да те критикуват за употреба на нецензурни думи на работното място. Ако си жена и сложиш ръце на хълбоците, след което се разкрещиш като махленка, приемат това за нормална реакция на жена с достойнство, която "не си оставя магарето в калта"