19

Анонимен

преди 6 месеца

За 35 години преход видях само, че държавата не си върши работата.

18

Анонимен

преди 6 месеца

След 1989 година подрипвахте и ревяхте като мага рета по площадите за банани и тоалетна хартия. Е, имате ги заедно с мизерията и огромната престъпност

17

Анонимен

преди 6 месеца

Преходът свърши през 1991 година. След прехода има само разграбване на България.

16

Анонимен

преди 6 месеца

охааао страхотно 34г от началото на прехода уууу алал да ви е прехода аййде пак да ходите да скачате и викате кой не скача е червен, няма такъв гл...ав народ с право ще изчезнем.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Много милиони напуснаха България след 1989 г. Причините са ясни - мизерия и престъпност. Милиони българи бяха докарани до просешка тояга. Разграбиха заводите и транспортните фирми. Ликвидираха ТКЗС-тата и оставиха селяните без препитание. Образованите и интелигентни хора виждат как малограмотният престъпник се къпе в пари, а децата му влизат в ВУЗ и го завършват срещу съответната сума

14

Анонимен

преди 6 месеца

Над 80% от българите живеят десетина пъти по-зле от преди 1989 година.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Колко милиона щели да напуснат България? Ами вижте колко напуснаха Югославия. Югославяните поработваха няколко години на Запад и се връщаха в Югославия. Защо ли...

12

Анонимен

преди 6 месеца

Евааахти парадокса,уж живеем по"добре"от време оно,пък се топим по бързо и от ланшният сняг?

11

До13

преди 6 месеца

Незнам каква е щяла да бъде ситуацията при едни отворени граници,това е нещо за което можем само да предполагаме,това обаче в никакъв случай не оправдава сегашната ситуация,историята не помни такъв случай в който страна без да е водила войни или да е пострадала от някакъв природен катаклизъм да загуби една трета от своето население за тридесет години!

10

До Анонимен 12

преди 6 месеца

Колко ли милиона щяха да напуснат България, ако границите не бяха затворени по времето, когато: 1) Десетки хиляди са били избити, интернирани, натикани в лагери само защото са обявени за неблагонадеждни; 2) Когато отнемат земята на 70% от българския народ, за да създадат нерентабилните ТКЗС-та; 3) Когато интелигентът вижда как малограмотният лентяй взима 2-3 пъти по висока заплата, как децата му влизат в СУ като през иглени уши, а децата на АБПФК стават студенти с (3) и (2) на приемните изпити.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Щом живеят по добре хората от преди 1990 година защо демографията е катастрофална,няма страна в света която за 34 години без война или природни катаклизми да е загубила повече от 30% от своето население!

8

А, ясно

преди 6 месеца

Трима старци щели да решават демографска криза. Най-много да ограбят децата.

7

До 7

преди 6 месеца

Проблема си ти некадърнико, ти си възпитал децата си в омраза към България, ти си този който ги е подтикнал да я напуснат, ти си този който не им е посочил перспектива за развитие.

6

4

преди 6 месеца

Не само висшето, а и средното образование е в разруха! Няма деца , защото няма млади българи- над 2 милиона са в чужбина и няма да се върнат!Съдя по моите деца и внуците ,които се родиха в чужбина и раснат с небългарско самосъъзнание!И това ако не е престъплението към нацията!За каква демокроция ще ми говорите-коренът на тези хора е изкоренен!Всичко друго се обезсмисля-аз все едно че съм бездетен и нямам пюбимите си внуци, ,които носят моетко име,на българин!?Проклети да сте!

5

taschunka witko

преди 6 месеца

Реално преход няма а само стани да седна. За 34 години политиците и техните отрочета така наречените бизнесмени се напълниха с париот задълженията към пиратската организация европейски съюз.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Хората живеят въпреки тези политици!

3

По демогр. въпроси

преди 6 месеца

са наддали вой още преди повече от 50 години. Станало е ясно, че лишеният от земята си българин вече ражда по 1 дете, а ако са 2, едвам ги отглежда с мизерните заплати от ранния соц. И как другарЕте решили проблема? Чрез внос на индийци и чрез начинания за насърчаване на раждаемостта, които обаче били изгодни главно за индийките. Оттогава правилото е едно - на българите ниски заплати и невъзможност да се сдобият с нормано жилище навреме, а за индийците - идеални условия за размножаване!

2

ОТ БЕДНИ ПРИ СОЦА

преди 6 месеца

СТАНАХМЕ ПО БЕДНИ СЛЕД СОЦА.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Прехода го зеха дяволти.