15

Анонимен

преди 6 месеца

До мнение "Липсват всякакви лекарства..." Да липсват защото лекарствената мафия с фиктивни Е направления и с фиктивни Е рецепти изкопува лекарствата по здравна каса без пари и ги продава на Запад за много повече пари. В т.н. ЕС има черен пазар на лекарства. Държавата трябва да се бори с тази организирана престъпност а не да си го изкарва на пациентите и медиците. Е рецепти и Е направления не трябва да са задължителни а пожелателни. Ако са задължителни то ние сме в робство.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Не само пациентските организации не трябва да съществуват , защото не защитават интересите на пациентите , но и БЛС и БФС не защитават интересите съответно нито на лекарите нито на фармацевтите камоли на пациентите. Държавата също не е защитила живота здравето и достойнството на пациентите. Ако греша в мнението си то е следствие на отношението на личния ми лекар и личния ми зъболекар към мен тъй като те ме мразят и искат ако може да ме няма де факто само де юре да съм там.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Пациентски организации не трябва да съществуват. Преди години нямаше но хората бяха по здрави. Тия работят за пари за някакво лоби и за себе си.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Много правилно, пациентите са в безизходица откакто са е- рецепти и е-бележки, лутат се от личен лекар до аптека и обратно по няколко пъти, липсват лекарства, бавни прегледи заради бавенето с е-рецепти, взаимно разнасяне на зарази от стоенето с часове и мн др., само негативи, като пръстовия отпечатък, с грижа за хората...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Гетов е една писарушка появил се по време на Ковид за да агитира ваксините станал медиен специалист идващ от Европата който бяма никакъв поглед кое и как стои в здравеопазването у нас Относно Здравна Каса тя е един репресивен орган както за лекари така и за пациенти

10

Анонимен

преди 6 месеца

Какво разбират неправителствените организации. Те са напълно излишни

9

Анонимен

преди 6 месеца

Тези т.н. пациентски организации погрешно се занимават със заместник министъра. Той няма вина. Да се премахнат електронните рецепти това е проблема. Да не го овъртат защото нацията и без друго се топи като сняг.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Двамата уж са професори и министъра на здравсопазването и заместника му по лекарствената политика а сътвориха такава злина ьа хората с цел тяхното Проследаване и Проследяване на лекари и аптекари което е неприемливо особено за министъра. Той трябва да се откаже от това непочтено следене кой какво прави защото това е недостойно. Незабавно премахване на електронните рецепти , спиране на цифровизацията в МЗдр.

7

Анонимен

преди 6 месеца

По радиото чух един експерт да обяснява че в бюджета щяло да има повече пари за повече изследвания на някакви жлези и хормони , кофти пиар .......

6

Анонимен

преди 6 месеца

Хората без здравна осигуровка и без личен лекар не могат да си закупят лекарства. Това не ми изглежда правилно. Да не кажа че може да загинат.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да се премахнат е-рецепти и е-бележки, откакто са те и лекарства няма и проблеми за болните хора и опашки и изнервяне, и излишно заразяване, стига експерименти със здравето на хората, така както беше с пръстовия отпечатък.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Липсват всякакви лекарства. От два месеца всичко с рецепта по каса изчезва от аптеките!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък нямам доверие нито на премиера нито на министрите му нито на мнозинството. Те са безотговорни хора много меко казано. Нови избори !

2

Анонимен

преди 6 месеца

Това което трябва да стане е да се премахнат електронните рецепти. И без друго никъде в Европа няма такова следене на хората и медиците аман.

1

Анонимен

преди 6 месеца

ЩЕ ПРИНУДИТЕ ХОРАТА ДА ХОДЯТ ЗА АНТИБИОТИЦИ ДО ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ, ДА СЕ ЗАПАСЯВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ЗИМНИЯ СЕЗОН, ЗАЩОТО ТАМ НЯМА И НЯМА ДА ИМА ЕЛЕКТРОННА РЕЦЕПТА ЗА АНТИБИОТИЦИ!!! МАЛОУМИЕТО ВИ Е ПОТРЕСАВАЩО!! И ДА, ЛИКАР СЪМ.