49

Избирател

преди 1 месец

Ице, проблема е че няма избор, а само избори и пропаганда.

48

Шопендар

преди 3 месеца

Основния проблем е ,че плъхове като хазарта са в управлението,и вместо да служат на хората и на държавата,пълнят гуши.и този напълни гушката и почна да ръси бисери

47

Анонимен

преди 6 месеца

Да отида да гласувам за някой, който има прякор хазарта ? -- му-ха-ха-ха, няма такава сила в космоса, която да ме принуди.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Абсолютен клоун. :)

45

Ще търси опипум

преди 6 месеца

Като слепец ще търси нова партийка, нова структурка за да се закачи за властта и да смуче, тогава когато ПП оттекат в канала на историята. Веднъж като свикнеш на държавна заплатка, на мерцедеси на държавно жилище и охрана, трудно се отвиква. Дори и от кебабчетата в парламента е трудно някак си да се откаже човек с лека ръка. Така че ще обикаля, ще се моли!! Като беше млад заложи на непобедимата карта Джойнт. Тази карта на стари години се оказа ПП.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Според този ***,,антиваксърите сме фашисти. Ама тоооооолкова е наведен, че това вече е нормалната му поза. Не може да се изправи завалийката.

43

Анонимен

преди 6 месеца

глупaк

42

Смяна на чипа

преди 6 месеца

Гласуването е за овцете

41

Дойде Промяна Сега

преди 6 месеца

Пеевски начело на държавата! Ицо Хазарта министър по зарибяване на деца с наркотици! Един прекрасен нов свят!

40

Докарахте Промяната!

преди 6 месеца

Преди 10 години го предложиха за шеф на ДАНС и цялата държава се вдигна срещу предателите тогава! Сега след такива продажни малки душици като Хазартчето , Пеевски управлява цялата държава и всеки ден го дават както даваха Бойко! Честита промяна и Хазарт, не си Руши Видинлиев . но знай: Всичко се връща!!!

39

Депутат Петроф,

преди 6 месеца

пицарчето на КирчУ...

38

Сата НАТО

преди 6 месеца

Гледайте да подпишете споразумение с Боко сега, че иначе падате до Нова година! Не че и сега не ви върти на к..ра си, докато вие лъжете безмозъчните си избиратели, че той бил в шах от Магнитски...

37

Колю

преди 6 месеца

Хазарта е развил зависимост. Към бизнес в парламента. Не може да устои на шнура на Боко и на Прасчо.

36

Ице

преди 6 месеца

Га ще работите в тоя парламент бе чожум,до сега не ви са събират и 50часа работни,ама иначе заплатите си вървят,то летни отпуски,за изборите и га ще работите .

35

Анонимен

преди 6 месеца

Хората се умориха от избори. Пък и за какво да гласуват? Ти гласуваш да падне един, а този, който го наследи почти веднага почва да прави същото, за което си махнал предния. На това отгоре правителството прави това, което му казват силните отвън. Нямаме независимост.

34

По същество

преди 6 месеца

Това държи мр'ъсната ви пре'дателска групичка във властта, така че мълчи. ППевраси

33

Жицо Азарта

преди 6 месеца

Основният проблем е управлението на предателите с пералнята и жалките известни, които си продадоха феновете и принципите за които пеят цял живот срещу депутатско място и комисионни! Искаш да идеп в парламента? *** 0 никога няма да имап Xмороиди, Ицо !

32

Една българка

преди 6 месеца

До Нагъл и АлченАми провери с колко неща помага фондацията основана от него (Един българин) първо и след това плюй. Ако всеки депутат беше толкова социално ангажиран като Ицо Петров щяхме да сме на друг хал. А ти лично с какво допринасяш за обществото?

31

Анонимен

преди 6 месеца

Интересът даже е прекалено голям. Гласуват главно от най-ниските прослойки.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Основният проблем са евроатлантическите мафиоти, сред които си и ти.