27

Анонимен

преди 5 месеца

На запад и в САЩ вече е на мода ^моето тяло - моят избор^, има ги YouTube.

26

Феминистът.

преди 5 месеца

Галине, точно това исках да кажа и аз за десетте процента прилика.

25

Галин Костов

преди 5 месеца

След като приликата на "новия вирус" с оригиналния е само 10%, това Ковид ли е изобщо?

24

Анонимен

преди 5 месеца

Маскаджии отново налазиха градският транспорт. Започнаха да искат маски и тук там по болниците.Пропагандата отново е особено активна през последните 2 месеца. Медийни манипулатори като баба Радка , проф. Ива и Гломб-Тромб са за затвора!

23

Феминистът.

преди 5 месеца

Геномите на вируса и неговите варианти се публикуваха периодично в текстов вид по време на пандемията. Първият геном беше публикуван от китайците, а следващите - от американците. И тези геноми в текстов вид са входни данни на програма за сравнение и търсене. Тоест сравнявам вариантите на компютъра си в къщи. Елементарно, доктор Уотсън.

22

gg

преди 5 месеца

До Алтерниращ веганист. Пропускаш момента, че училище, работа и т.н. са основни човешки права, които не могат да бъдат отнемани заради липса на ваксина. Човешко право е и избора на медицински процедури, каквато е ваксинацията.

21

gg

преди 5 месеца

До Феминистът. И как точно се убеждаваш лично? Под електронен микроскоп ли гледаш вируса?

20

Анонимен

преди 5 месеца

Новият вирус вече струвал само 10 стотинки и не си струвало да се набожда!

19

Феминистът.

преди 5 месеца

Новият вирус имал вече само 10 на сто прилика с първоначалните варианти. Ами това вече си е направо друг вирус. Какво толкова трудно има да публикуват генома на този нов герой - Китай и САЩ го правят. От китайците съм си свалил оригиналния геном от Ухан. А от американците имам и програма за търсене и сравнение. Да се убедя лично дали става въпрос за толкова обновен вариант или просто не ми се подхвърля някой друг пропаганден лекарски кьорфишек

18

Фюрера с цаките

преди 5 месеца

от снимката не само следи морбилито, но ще добавя и още ваксини. *** що не набиете на децата по един абокат и да си ходят перманентно сус ситемите. На всяка офца дето и платят да промотира вакси, да ги набива лесно и ефективно веднага.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Дърт аватар

16

До 7 НаПълно НеВакс

преди 5 месеца

Предполагам че се шегуваш или просто стоиш на един стол в неква панелка и удряш в несвяст клавишите. Инфекцията от морбили изтрива имунната памет за следващите 1-2 години - затова е толкова опасна. Туберкулозата е болест от която не боледуват само ***, лечението и е около година и резултатът е обикновено убита туберкулозна бактерия и увредени черен дроб и кръвни клетки от терапията. Хепатит А епидемиите са циклични в София, последната беше в БизнесПарка - ползваха се пц от различни смени.

15

хаххахаха

преди 5 месеца

Сериозна опасност за фалит на фармафията!

14

Истината

преди 5 месеца

Никой не гледа имунизационния статус в училище - става дума за началните класове. До 7 годишна възраст би трябвало всички задължителни ваксини да са сложени и да предстоят ре имунизации. Носят се листчета с по 2, 3 задължителни ваксини, ок, сестрата ги слага в папката и тва е - деца на антиваксъри които очевидно не са ходили на ясла и градина без проблеми ходят в началното училище.

13

Алтерниращ веганист

преди 5 месеца

Абе как така "намалява покритието за морбили" и трябвало да има "стимули"?... Ваксината срещу морбили е в имунизационния календар, той е задължителен. Без изпълнен имунизационен календар нема децка, нема училище, нема социал, нема работа, нема заплата. В гнилия запад без само българките манrалчета закарани да джобят западняците нямат сложени всичките ваксини. А и технологията с т.нар. зелени сертификати за ковида може да се прилага за целия имунизационен календар. Тояга трябва, не стимули.

12

Бабини зъби

преди 5 месеца

С такова рекламно лице и хапчета за полова немощ дори няма да продадат...

11

Анонимен

преди 5 месеца

Е тваможе да е проблем. Тъпия псевдоковид - не.

10

Анонимен

преди 5 месеца

захладня и баба радка спина изпълзя като маря кери преди коледа

9

Нафталин

преди 5 месеца

Тоя нафталин пак го изкарахте ;-) Поне сложете някъв нов.От другата седмица се почва с Витанката да ни обеснява за свещените числа и проценти и кога ще се махне ковида ;-) Нас на затриха като нация те се притесняват за ковид ваксините :)

8

ами да

преди 5 месеца

ако не бяха кантара и триигления хората нямаше да се отвратят от ваксините