24

Анонимен

преди 6 месеца

Е да, не може отраз синдикалистка, безпартийна, да бие всички. Е що така да не може, хората се умориха от партии. Познават Ваня от контактите и с хората, от синдикалната и дейност, безпартийна, човек от народа, образована, ама не е от партийното тесто.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Изборните комисии масово слагат преференции и манипулират изборите. Само машините дават честни избори. Най-голямата заплаха за честните избори са Секционните изборни комисии. Питат се "Съгласни ли сте да помогнем на този?". С хартия няма честни избори. Видеонаблюдението доказа фалшификациите. Секционните изборни комисии се смятат за този, който командва изборите в секцията си. Само машините или независими преброителни центрове дават честни резултати. СИК не трябва да разпечатват урните.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Този са му платили отрано да почва кампания срещу Ваня. Борисов бил зад нея... Божее!!!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Номерацията променена.16 не е 16.

20

Анонимен

преди 6 месеца

16 тая дума какво значи бе ?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Изборът беше като да отидеш на ортопед и той хванал едно голямо трионче да те пита - кой крак си избираш да ти резне - левия или другия лев.

18

Анонимен

преди 6 месеца

То ясно , че и Баце от основните опорки. А, интелекта на Григорова е уникален...

17

и все пак

преди 6 месеца

Толкова ли нямаше българи за кандидат кмет на София--та си избрахме циста римка....С типичните за нейния етнос- възпитание, култура, образование и махленски език.

16

Патриот

преди 6 месеца

Тази Григорова е последния пирон в ковчега на БСП , типичната комунистка - простовата , арогантна / и грозничка / и със огромно самочувствие / повече и от Нинова /. Постоянно в изказванията си ръси тъпизми и използва маймунски гримаси , но това задоволява пролетариата и селендурите , препознават своята си ялава издънка .

15

НОВИТЕ ИЗБОРИ

преди 6 месеца

КАЛО МАЛО ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯТ ДУХ И С НИНОВА ЩЕ СМЪКНЕТЕ ПОДКРЕПАТА ЗА БСП ПОД 4%-Я ПРАГ!!!...

14

НОВИТЕ ИЗБОРИ

преди 6 месеца

КАЛО МАЛО ПРОДЪЛЖАВАЙ В САЩИЯТ ДУХ И С НИНОВА ЩЕ СМЪКНЕТЕ ПОДКРЕПАТА ЗА БСП ПОД 4%-Я ПРАГ!!!...

13

Анонимен

преди 6 месеца

БСП НА НИНОВА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕРЗИЕВ И ПП----Кои са БСП на Нинова, дето са гласували за Терзиев и как се организира това? Мaлoyмници са полазили форумите и някак си се оказват все седесари.

12

Анонимен

преди 6 месеца

нинова ако има капчица достойнство няма да пуска такива еди какво си мети за да хвърлят фекалии по Грегорова. ОСТАВКА НА НИНОВА АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА. ПОВЕЧЕТО СТРУКТУРИ В СТРАНАТА НА БСП СА ПРЕВЗЕТИ ОТ ГИРБ И НИНОВА НИЩО НЕ ПРАВИ ДА ГИ ВЪЗСТАНОВИ. СОФИЙСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП ИЗХВЪРЛИ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА ЗАЩОТО ПРИ БАЛОТАЖ ФЕКИМЯН ТЕРЗИЕВ ЛЕВИТЕ ЩЯХА С ОТВРАЩЕНИЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ХЕКИМЯН А НЕ ЗА ПАВЕТНИКОРУШИТЕЛЯ, ЧИЯТО СЛУГА Е КОРНЕЛА

11

Русия е заплаха

преди 6 месеца

Трябва много да се дистанцираме от Русия, която е заплаха за България, защото Русия все още възприема България като своя собствена територия, а това не е така.

10

БАБАЛЮГА

преди 6 месеца

Няма как бaбалюгите на Пудинг да спечелят София, айде по-сериозно моля.

9

ПОДКРЕПА ЗА ВАНЯ!

преди 6 месеца

Аз гласувах Васко Терзиев, защото се ангажира да вкара модерни IT решения в общината, а това ми е много интересно и искам да го вида. За Ваня Григорова няма как да гласувам. Нищо против жената, ама .. много ми е пpocтовата с извинение към нея.

8

Анонимен

преди 6 месеца

По време на предизборното студио по бнт , още преди първия тур Григорова се заяждаше с Антон Хекимян, като го прекъсваше с думите - Говорите пълни небивалици! Освен това обещаваше, че щяла да подкрепи "малкия човек", докато Терзиев каза, че за него няма малък човек, че всички хора са големи, ако имат големи мечти, и това ми хареса!

7

Румен Ала-Балатаю

преди 6 месеца

Имаше да. Няма как Терзиев да води цял ден според екзит пола и изведнъж като почнаха да броят, Ванка Лaйното резко да го настигне. Направиха някаква измама с гласовете тия хората на Пудинг.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки човек има право на развитие! Също и да не си чува телефона. И сякаш Терзиев на се стремеше да избягва Петков.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Касиране на изборите веднага и нови избори без измамните мадуровски машини на които простото Киро знае кодовете и прави ала бала.