14

Иво

преди 6 месеца

Спокойно момчета, еврейте са много пресметливи. При тях са постоянни финансови анализи( ако зъвършат бързо операцията, каква ще е сметката, ако протакат нещата, каква ще е сметката), при тях всичко е свързано с парата, жертвите не ги интересуват. Така че ще завършат операцията, когато са най на сметка.

13

мечти

преди 6 месеца

И къде ще отидат оцелелите от евреиския геноцид??? Там дето са ония дето висяха по колесниците на самолетите в Абганистан,там дето са и оцелелите от Сирия,от Либия,от Ирак .А после ще Европа почва да се сгомнясва,ми щот не насмогва на емигранти .

12

Ужас

преди 6 месеца

То на Израел и да се защити не й дават... Още разпознават загиналите от 7 Октомври вече с археолози. Ужас

11

Анонимен

преди 6 месеца

Баба Ванга казваше, ще дойде време всички ще извръщат очи от евреите.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Абе мишоци,Израелската армия воюва срещу групировката Хамас,която е 50 хиляди души и цял месец освен да бомби цивилни нищо не е направила.Русия воюва с държава с 1 милион армия,която се състои не от укри а от руснаци защото генетично са един народ с обща история.Ясна ли ви е сега разликата на плиткоумните мозъци.

9

Хахахаха

преди 6 месеца

Малко ли ви е боя, един месец сълзи и сополи! Сега новата опорка 6 дена ли е? Кога Израел е казал, че за 6 дена ще смачка Хамас? Даже точно обратното, казаха че ще е дълга война! Макар че въобще няма да е дълга, Хамас са в нокдаун!

8

Анонимен

преди 6 месеца

"Абе кво стана, нали щеще да става мазало ако влезнат евреите в Газа?" - предвид, че "най-силната армия в света" с другите се бие "за 6 дена", а сега не може да бие 1 град вече цял месец, значи вярно става мазало за евреите. Хем стрелбата им с бомби е безразборна както вече разбрахме. Болници, бежански лагери, църкви, плажове, убиват предимно цивилни май. Срам нямат ли тези хора!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Много им беше лесно на евреите да взривяват складове с амониева селитра по ливанските пристанища, нали? Нали за 6 дена се биели сами срещу всички? Вече повече от месец не могат да минат 1 град!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Абе кво стана, нали щеще да става мазало ако влезнат евреите в Газа?Било ги страх ала бала! Какво стана?Тия Хамас не само че приличат на плъхове ами са и плъхове!

5

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 4. Отчитат и те дейност. Пари им трябват.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Много паузи много напускания на на района и няма свършване...

3

Анонимен

преди 6 месеца

Тези от Хамас се оказаха гола вода. Една битка не проведоха като хората. Иначе мюсюлманите на думи са много силни. Могат да си окачат 10 бомби и за взривят невинни хора,а като имат бойно поле и воиници срещу тях никакви ги няма. Пълно разочарование

2

Браво!

преди 6 месеца

Браво на ръководството на Израел, че непрестанно и усилено мисли за това как да извършва бомбардировките и наземното унищожение с максимална хуманност. И ето, техните неуморни усилия вече дават видими резултати - ликвидацията на палестинци вече ще става не постоянно, ами чрез 4-чсдови паузи. Браво!

1

Вълчо Кумчев

преди 6 месеца

За това което му причини Хамас 4 секунди не трябва да спира огъня Израел,не пауза от 4 часа!