281

Анонимен

преди 7 месеца

А кой и кога ще борави с тези машини, поредната простотия за която ще плащаме като луди. Управляват ни някакви безумци, които само ни товарят със сметки. България се разграби от кого ли не, а за хората само бедност.

280

Анонимен

преди 7 месеца

Да бяхме направили един завод за дронове. Тези страйкъри при една война ще изгърмят за броени часове.

279

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам защо на несигурен доставчик се дават още пари? Първо да си изпълняат другата поръчка за милиарди и да покажат, че са надежден партньор. После други поръчки.

278

Анонимен

преди 7 месеца

До 271Истината е, че купуваме остаряла техника на висока цена. Новият Страйкър няма да е за нас.)))Първите модели Страйкър не се произвеждат, а те са от преди... 20 години. А представи си колко е остаряла тази техника щом първите образци са два пъти по по-млади от наличните наши БМПта.

277

генерал смърт

преди 7 месеца

До Споделям... в България има Една река Дунав другото са вади 10 метра ширина въобще не сравнявай разнообразния и силно планински терен тук с блатистия ти оркостан руската техника освен скапана като изпълнение е и непригодна по замисъл за наще ословия

276

генерал смърт

преди 7 месеца

До нафърфорий 288 ти намери някъде самолет изтребител където и да е за по малко . на Хърватска 1 рафал втора ръка и излиз 180 новата версия на Грипен Е за Ноевегия надхвърля 200 су 35 нова партида без двигатели при това струва на русия 90 а с двата свигателя излиза с още 80 от горе общо 170

275

Анонимен

преди 7 месеца

на кого му пука, какво се пените?

274

нафърфорий

преди 7 месеца

2,5 Милиардъ лв. са 1,3 Милиардъ Евро за БМП "Страйкер", което се оказа, че гори като "кибритена клечка"!!!!!! Цената на първите Осем Ф-16 за Бг е - 1,25 Милиардъ Доларъ, делим на Осем, получаваме - 156 Милионъ Доларъ за Самолет!!! Има нещо нередно (меко казано) в тези "сделки"!!!!!!!!

273

Анонимен

преди 7 месеца

Че купят колкото Борисов купи самолети ,тоя филм сме го гледали)

272

Анонимен

преди 7 месеца

Щом попа с украинска кола ,що да бе се появят руски танкове вместо на сащ)

271

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ТОВА АМЕРИКАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ НИ ЗАГРОБИ СЪВСЕМ.НАПРАВИХА НИ СПОНСОРИ НА С.А.Щ. ВЕЧЕ С НАД ЧЕТИРИ МИЛИАРДА.СКРИЯОМ ВЗЕМАТ ЗАЕН НАД ЧЕТИРИ МИЛИАРДА И ГИ ДАРЯВАТ НА С.АЩ. ДРЕМЕТЕ БЪЛГАРИ ДОКАТО НИ ЗАТРИВАТ.

270

Анонимен

преди 7 месеца

Щом така е казало посолството....Някъде 20 години след самолетите ли ще дойдат?

269

Анонимен

преди 7 месеца

Да бяха ги закръглили на 200-250,како е това 183. Струва ми се че правят някаква мошенгия.

268

Сата НАТО

преди 7 месеца

старите можеха да плуват през водни препятствия а новите ще ги заобикалят -----////------ Къде около нас виждаш водни прегради, които не могат да се преджапат с обикновен камион? Ше влизат да олуват в язовирите ли или ще нападаме Румъния през Дунава? Това са машини за бързо прехвърляне на жива сила по шосе.

267

Така де

преди 7 месеца

Каквото не са поискали от САЩ това не сме купили!Ла..на да ни кажат и тях ще купим!

266

Анонимен

преди 7 месеца

Безумна глупост и саботаж на ЕС. Има поне 4 европейски производители, които произвеждат подобни машини.

265

Анонимен

преди 7 месеца

До колкото разбирам ще е както преди - 2,5 милиарда и стискаме палци да ни изпратят до няколко години чертежите! Вече имаме опит с тези неща. Много ми е любопитни какви са комисионните за подобни сделки, които после плащаме всички ние?

264

Кви са

преди 7 месеца

тези машини бре. По груби сметки една машина излиза 13 661 202, 20 лева. Кво ще да е това чудо басия яката машина. Иначе ако отделите парите от десет такива машини ще построите най убавата детска болница в Европа. Не знам защо въобще ви търпим. Наистина не разбирам.

263

1234

преди 7 месеца

До Червените *** -никога не съм имал комунисти в рода си, и затова мога да кажа - тези стари машини горят като факли в украйна, и покупка без търг не е ОК.

262

1234

преди 7 месеца

много има хареса така , покупка без търг плащане и каквото и когато дойде