12

DPS

преди 6 месеца

Този подкупник да се маха и от ДПС. Не се наяде, срам за ДПС.

11

ПроСоТо

преди 6 месеца

"туркоезичните" са много по-зле и от нас-блгароезичните...Оставят се десетилетия вече ДА ГИ ПОДМЯТА един турчеещ се РОМ от с. Дръндар..И ние не сме стока,но тия са под секаква критика..

10

Анонимен

преди 6 месеца

Д-р Доган Спиртомеров ги премята като пехливанин.Ха отляво ,ха отдясно.ха в л..то прясно...

9

Анонимен

преди 6 месеца

Плана е ДПС да бъде изпрана и да стане българска партия.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Някой дали разбира какво се случва в ДПС освен тези които дърпат конците?Обзалагам се че НЕ.А истината е че ПееЦки си взема партията която о без това си е негова /На кукловодите де/.Жалка държава с много наивен и НЕинтелигентен народец..

7

Тенгри яку в алкътъ

преди 6 месеца

Освобождавами манафити, чи много работа им предстои, булгаре, па ша въ клецами, чи спрейми ва клецъми и заревайти, чи немало, кой да ва опраа;))) идим! Идим да ва опрайми, са подобри генофонда, пу, машаллах! За вас, не е важно, кой в аиопраа, важното е кой ва рани и как! Ний ша ва раним и опраами, едновременно, 2 в 1 ! Инак, играта я знаим;))) Вий са доверявати на евреина Гонзо, той отвара портите на Търново и нийз емами властта! И клецами!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Стига с този театър бе. Напишете че е уволнен. В ДПС никой не се избира на горните постове, там се назначава. Карадайъ беше уволнен, сега и този....

5

распутин

преди 6 месеца

До Дойде времещо не си теглиш една тънка

4

Просто Киро

преди 6 месеца

Пеевски, Ахмет Доган, Бойко, Асен, Киро, а и Божков се върна. Такава промяна ни е обзела, че скоро и Жан Виденов и Костов ще се върнат:)

3

Анонимен

преди 6 месеца

Доган прави Възродителен процес в ДПС. Ще сменя имената.

2

баба мара

преди 6 месеца

мощната икон клика се прегрупирва мустафата изучи дъщеря си в лондон построи3 етажна къща в бояна закара 150 тира дарения на пазара в одрин и приключикурса само не разбрах за какво ходи в анкара и бе приет от ердоган в 21 векнямаме нужда от етн партии

1

ИСТИНА Е

преди 6 месеца

Това не е партия а ОПГ, която работи против държавата и народа.