56

северомакедонец

преди 7 месеца

*** ГЩ на РВС (ГРУ) да почерпи! Като махнат дерогацията евтиния дизел за Украйна от Лукойл ще спре!!! Забравиха, че по закон дизел от дерогирания нефт можеше да се изнася само за Украйна. Гражданския конфликт в Русия между нефтянката и силоваците продължава. Сега саудитския полски Орлен и Румънците ще намажат, а поне пет месеца докато пренастроят, ( ако изобщо пренастройват) рафинерията Украйна ще има дефицит или скъп дизел, а може и двете. ГЕРБ /ДПС ок защото кешбека за ПП ДБ (50 ст) ще спре?

55

Анонимен

преди 7 месеца

Да не забравяме ч герба служи 15 г. На Путин ,сага обърнаха лопатата

54

Анонимен

преди 7 месеца

Този хасковски съсел,е пуснал пипалата си из цялата хасковска област,назначавайки *** на най различни служби. Днес,това исчадие,трябваше да е в затвора,но Боко за пореден път го спаси.Повръща ми се от умрели съсли.

53

Пепи

преди 7 месеца

Баахти мульото. Не е ли по-добре да им забранят износа и да наводнят нашия пазар, което да свали цените. Така хем ще работят, хем ще имаме евтино гориво. Писна ми от ***.

52

Радослав

преди 7 месеца

1. А 12 години къде спахте бе? Или да приемаме бездействието ви през 3-те мандата за публично признание, че сте взимали рушвети за да си трайкате? 2. Дали българина ще му е скъпо горивото защото Кремъл го цака или ще му е скъпо горивото защото американците си плащат за да изместят Русия от пазара, за редовия ползвател е все едно и също! 3. А когато бяхте на власт защо не изградихте тая прословутата диверсификация, че сега да имаме евтини горива?

51

Ехоо

преди 7 месеца

Тези пари само за оръжие ли са харчени!?

50

Анонимен

преди 7 месеца

Аз неразбрах, как така "кремълският режим" печели от Лукойл, при положение, че едноличният собственик на Лукойл е фирма "Ротшилд - Холандия"?

49

Анонимен

преди 7 месеца

По време на ГЕРБ никой на тази галактика не знаеше какво става в Лукойл. Нито какво влиза, нито какво излиза от там. Нито пък измерватели им даваха да слагат. А вижда Бойко си ходеше по банкети и кръщенета с дирек на Лукойл. Но сега, ПП-ДБ виновни, щото взимали данъци тях.

48

Бочко

преди 7 месеца

ГЕРБ ще оберат негативите от безобразията на ПП.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Ще я подкрепя, ако ми обясните най-накрая какво по дяволите е дерогация. Няма ли в нашия език дума за това. Ако мислите, че използването на чуждици е модерно, лъжете се.

46

Неграмотен икономист

преди 7 месеца

До 45 икономист бутка се пише буДка! Аман от неграмотници! Не ме интересува какво пишат, защото от неграмотни (извинение за израза) съвети не взимам! Пишете си минусите от там може да се види интелигентноста или IQ-то, които силно корелират, да не кажа по харвардски куролират! Поздрави от Швейцария с най-доброто образование - винаги между първите 10 в ранкинга!

45

Анонимен

преди 7 месеца

дааа руснаците не са добри - но американците са 100 пъти по лоши от тях - това е истината

44

Татул

преди 7 месеца

Каква е разликата да лижеш руски и американски ***. И двата меришат.

43

Стига бе,

преди 7 месеца

Според руските таракани, ако не пълния гушата на Лукойл, значи не мислиш за ..."народа"? Уникални са! Не дай си Боже, пък да защитиш и българския интерес? Спомням си , когато Ваньо Танов отне лиценза на Лукойл! "Независимият" български съд им го върна след две седмици! Само нахлуването на руските окупатори в Украйна, промени правилата!

42

икономист

преди 7 месеца

А и вие от Герб, предвид огромната си експертиза, къде бляхте през годините на собственото си управление, та не задвижихте данъчната администрация, да им направят една хубавичка проверка, предвид съмнителните загуби, които се отчитат от Лукойл? Или по онова време ви бяха затворили устите с пачки?

41

Анонимен

преди 7 месеца

Ще отнемат, ама матр'яла като му вдигнат бензина и нафтата ще вдигне цолажа на Кокорчо двойно! За българина БУ-то му е ценно колкото оная работа!

40

икономист

преди 7 месеца

Според Делян от Лукойл не били плащали данъци по време на техните правителства, понеже били декларирали(и точно в най-удобното време, преди и между герберските мандати), огромни загуби, които покривали по време на управлението на Герб. Кого лъжеш Деляне? Няма рафинерия в света, която да работи на загуба! Една бутка за вестници, ако работи няколко месеца на загуба ще фалира, камо ли петролна рафинерия. И другия лъжец Томислав Дончев върви след наш Делян и маже...

39

Именно де,

преди 7 месеца

сметни като я махнат какво ще стане. Фактора спекула си остава.

38

до 40-ти Зозо,

преди 7 месеца

хубаво, ама ще ни станат ли по-евтини горивата?

37

:)

преди 7 месеца

15 години ГЕРБ и 15 години Лукойл без лев данъци за България. Сега явно Лукой вече не снася в техния джоб парата.