64

Ангелина

преди 6 месеца

До Ангелина- продължение ЩЕ ОТСТОЯВАМ ДОКРАЙ - ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ,КОИТО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ МИ ПРИОРИТЕТИ В ЖИВОТА ,ОТ МОЕТО РОЖДЕНИЕ ,ДО СМЪРТТА НА ЗЕМЯТА!

63

Ангелина

преди 6 месеца

И аз ще отстоявам ,докато ме има ,но не "демократичните принципи" ,които са "химера" и липсват ,защото няма демократични хора .Няма разлика между репресиите срещу неудобните поради някаква причина хора ,както при "комунизма" ,който не е "идвал",така и при демокрацията ,която също не е "идвала". Дори в съвремието - репресиите са по- жестоки ,защото не са "скрити" и имат масов характер и публична показност. Ще създам и оглавя "Съюза на репресираните от демокрацията -съвременна холокоста"...

62

Иван

преди 6 месеца

Достатъчно му е да има 1 депутат вкаран в парламента и да го играе депутат под наем. Който повече пари даде, него да подкрепя. Този модел отдавна е ясен. При ниската избирателна активност, която имаме е достатъчно да налее 50-60 000 лева в едно гето и да си напазарува избиратели.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Аз очаквах да е поредната псевдопатриотична партия, която да бори хомосексуализма и да пази българското семейство, пък то било тъпотия тип пряка демокрация. Надявай се да изкараш достатъчно гласове за субсидия. Струва ми се обаче, че и тая цел е прекалено далечна. Поне един ПР да си беше наел, да ти каже, че визията мутри със слънчеви очила е преекспонирана вече.

60

Радослав

преди 6 месеца

Имам чувството, че всички партии преписват от едно и също съчинение разсъждение на един и същ второкласник! Каскет, я кажи за толкова години като главен прокурор: колко политика осъди и вкара в затвора? Когато беше на върха избра да си слугиня на мафията, сега като си в калта очакваш някой да ти повярва, че като се върнеш на върха няма да си същото продажно същество което беше преди! Освен това номера се изтърка вече: Цвъ Цвъ, Лютвито, Костя Копейкин сега вече и ти си в списъка!

59

Анонимен

преди 6 месеца

До 45:Честно казано той получи ангел-хранител по време на случая със Сашко от Перник,защото повярва в Бог тогава.Наистина си беше чудо,че оцеля от атентата само че вие не вярвате в чудеса.Това му даде криле да се пробва да изобличи някой корумпиран и това му струваше загубата на работата.Но дали става за политика не знам...за какво му е да се занимава с макашита?Беше по-добре като ги хващаше за наркотици.

58

Възмутен

преди 6 месеца

Еееее, стига де. 310-тата партия в България. Трябва да има някаква хигиена за политическите наглеци еднодневки. Например, ако на избори си получил по-малко от 1 или половин процент, партията ти служебно да бъде дерегистрирана. Сега намират хора да се регистрират и после живуркат с години с 5 души актив.

57

Гледна точка

преди 6 месеца

А ве, оххлюв, такива организации като твоята в България вече има стотици. Поредният ялов проект на провалила се личност.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Не можа да си намери никаква работа затва... Аз знам за едно място където търсят пазач...

55

Анонимен

преди 6 месеца

Целта му е да мине 1% и д цоца субсидии

54

Анонимен

преди 6 месеца

Ке-ле-леФ блок

53

Анонимен

преди 6 месеца

Клоооун

52

Анонимен

преди 6 месеца

Хи, хи, хи "Граждански блок", оглавяван от *** Гешев!

51

Анонимен

преди 6 месеца

То къде другаде да влезе, ако не в политиката. Требе да се краде нещо.

50

Анонимен

преди 6 месеца

офффффффффф аман!

49

Искам меле

преди 6 месеца

Не знам Гешакът корумпиран ли е или не, но знам, че е смел за разлика от много други политици и управници. Това да си скъсаш оставката докато пистолет е насочен срещу детето ти и гръмва в случай, че не я подадеш говори че трябва да си тотален изр0д с желязна психика.

48

анонимен

преди 6 месеца

Отново ще стане за СМЯХ,това лице е просто човече,няма нищо в главата си очевидно

47

бай 100ян

преди 6 месеца

Реве ми се като го слушам!Нали поради некадърност не можа да изкара пълен мандат за главен прокурор?Как пък един нормален във власта няма бе?Само от репки и калпав материал.Един качествен мой познат си остави бизнеса и отиде депутат - но след няколко месеца се отказа с думите"Ти знаеш ли какъв ужас е в Народното събрание и с какви откачени хора общувам.Не мога да ги издържа-напускам" и аз разбирам че нормален човек не може да има в лудницата.Ама пък как ще се оправим тогава???

46

Анонимен

преди 6 месеца

Много комунистически лозунги.....

45

Хюго Капет

преди 6 месеца

Гешеф морални... Очаквам 0 гласа за граждански блок на следващите избори, дори гешеф няма да гласува за себе си.