13

Itso

преди 6 месеца

Тесла Модел S PLAID ускорява за 1.99 секунди и струва само 120 хиляди. Елън Мъск се изплю в лицето на снобарите с тоя модел. А португалското циrле ще се радва ако успее да си продаде барутника на половин цена.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Да я продаде на Боко, той има милиарди и може да си я позволи без проблем.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Не че харчи много а че с един резервоар минава 100км.Кой има нерви през час да ходи в бензиностанцията.

10

Анонимен

преди 6 месеца

ку беше у бг досега да са й сложили газова уредба -ама нали е Роналдо, имал пари дал

9

@9

преди 6 месеца

Абе хубава кола, ама ако я натисне до 380 км/ч, сигурно един пълен резервоар ще стигне да измине само 70-80 километра. Може да свърши на място което няма бензиностанция, или поне такава предлагаща бензин с октана който колата изисква. Едва ли кара с а-95 и едва ли е заредил пълен багажник с туби подходящ бензин да долива по пътя.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Роналдо изкарва 1 милион с 1 рекламен пост в Инстаграм, боли го колко харчи колата. Преводът не е точен, а е побългарен по "журналистически", за да стане повод за коментари.

7

Бай Дрън

преди 6 месеца

Оня двдо явно е срещнал Роналдо на светофара и го питал-Ей, момче, тая кола хубава ли е, гледам много не ги карат. И Роналдо се притеснил, сега продава колата.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Да й сложи газова! Ее, за елементарни неща не се сещат тези богаташи. Един теглич също няма да й е излишен.

5

Анонимен

преди 6 месеца

В данните за автомобила е записано 21.5 литра на 100 км. Не изглежда много за кола с такива възможности. Но не е записано в какъв режим на каране е тази консумация. Спокойно може да е най-ниската възможна, на дълъг път с най-икономичната скорост за този модел и при идеална настилка.

4

Бай Дрън

преди 6 месеца

Според мен преводът не е правилен. Не че колата харчи много гориво, както изглежда от написаното, а че поддръжката и е голяма. Само си представете колко е автокаското. Ако е 5%, както е нормално, това са 500000 на година. Отделно че тия коли се обслужват доколкото знам, в завода производител. Идват, вземат тия и ти я връщат. Това са сумати пари. И ако тая кола харчи милион на година за обслужване и други неща, логично е и милиардер да се раздели с нея, още повече, ще я продаде на доста по-скъпо

3

Анонимен

преди 6 месеца

завалията докато запали и трябва да долива.. с 3 туби бензин ходи да напази от лидл и навръщане с такси

2

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Бугати ти е дейли драйвър, а пък и се чудиш как да си изпукаш парите обаче и ти е скъпо, *** от класа!

1

Конфуций

преди 6 месеца

Казах му аз, че никой не ги кара тия коли понеже не понасят газ. Ама кой да слуша