31

Ангелина

преди 7 месеца

В България ,не само ,че няма правораздавателни и правоохранителни органи ,но същите са част и действат ,като ОПГ за изпълнение на поръчкови мероприятия от всякакъв характер. "Системата" може да се промени ,само и единствено ,когато преобладават в държавната администрация и особено на ръководни длъжности служители с високи нравствено - етични качества ,които са силни ,смели ,честни , достойни и жертвоготовни ...В Румъния има ...в съвременна България - няма ,хора с характер и дух на предците ни...

30

Анонимен

преди 7 месеца

За много голямо съжаление Денков е прав. Ония ден чета коментари как доказан престъпник за корупция, другаря Пеевски, трябвало да стане Премиер. Българина ще си простее, докато не изчезне и с това мислене изгониха много качествени хора от България.

29

стига плещи глупости

преди 7 месеца

Обаче пък се сдоби с теб подкрепян от българското издание на Месина , за това толкова и просто , Дон Тиквун от Банкя .

28

Българсият

преди 7 месеца

мафиот-политик не може да се изправи ср/у себе си и да се самозалови.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Наглост.България имаше своя Фалконе, но го свали мафията, която направи Денков премиер.

26

Българин

преди 7 месеца

Абсолютно съм съгласен, като вината затова е нашата култура и податливост към манипулации. Пример: сега внасяме работници от Непал и се договаряме за такива от Бангладеш. А когато дойдоха над 100 000 украинци,с нашата култура, образование,манталитет, поне 10 процента от тях етнически българи..Ние за да угодим на руснаците,положихме всячески усилия да ги изгоним. Срам ме е,че съм българин..

25

Анонимен

преди 7 месеца

Да, така е. Затова намерции Полузурков, Лъжльовци в костюми и Кокорчев-изнудвачев и един куп съвременници на Бай ***, Гочолу и Дочолу. Имаме си Свинчоков-Пеевски. Другите имат ли си такова изобилие от корумпирани политици. Цял свят може да ни "завижда" за това несметно "богатство"

24

Анонимен

преди 7 месеца

Но за сметка на това може да намери своя Пол Пот. Аз ако съм на мястото на ДенкО /по украински образец наименуван/ бих се притеснил.

23

Прислужника

преди 7 месеца

На Киро, Кокорка и Шиши се загрижил защо нямаме Фалконе в България. Л и_цем_ерко нали такива като тебе, но в Италия убиха Фалконе, тайничко се радва продажната ти душица, че нямаме защото знае, че ако имахме щеше да търка наровете заедно с господарите си

22

Майора

преди 7 месеца

Какви борци срещу корупцията търсиш Денков , като вие нищо не правите? Прочети "Политико" и ще тазбереш че заради нарушения на дерогацията Лукойл е спечелил само тази година 1млд , толкова колкото струва издръжката на частната армия "Вагнер"!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Затова пък си имаме Денков!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Евроатлантизма е новото име на нацизма + сталинизма двете обвързани в някаква симбиоза.... не отиват на добре нещата готвят ни постепенно като в Германия 39 година докато не се стигне до крайни ексцесии. Неизбежни са нови революции с нови методи срещу фашистите скрити зад евроатлантизма. Такова мачкане не народите не е имало и през турското робство с данъци такси забрани и закони...

19

Анонимен

преди 7 месеца

Че изпрей се ти бе... А щом нема такиви герои за къф Шинген дрънкаш изобщо ?

18

Антинатовец

преди 7 месеца

Най-важното *** е че България няма своя Орбан а Кьовешито и нея я купиха от ЕС и инструктираха да на закача тукашните мафиоти като Мутрата , Пеевски, Доган и Домуус Ага.

17

Анонимен

преди 7 месеца

11- моите деца имат нужда от ЕС- безплатни ДЯ и ДГ- субсидирано от ЕС.

16

Анонимен

преди 7 месеца

11- моите деца имат нужда от ЕС- техните деца пътуват безплатно в градски транспорт и междуградски до 10г- субсидирано от ЕС.

15

Анонимен

преди 7 месеца

11- Аз съм дърт тармък над 65г и ЕС финансира 75% пътуването ми в ГТ срещу 2лв на месец- аз имам нужда от ЕС и държавата- те са ми полезни.

14

Анонимен

преди 7 месеца

11- аз и такива като мен имаме полза от ЕС- давам пример- Оперативна програма човешки ресурси- проект Родители в развитие- за деца от 0-5г не посещават ДЧ или ДГ и до 12 ако децата са три. Можете да наемете родителите си ако са до 73г получават 18м минимална заплата, счита се за трудов стаж и отива в НОИ-пенсията се увеличава, а майката се връща до 1 м на работа. Финсирано от ЕС.

13

Анонимен

преди 7 месеца

А най-лошото е, че не може и нормален премиер да си намери. Все марионетки, изпълняващи чужди поръчки.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, че не можа! Мафията в България унищожава всичко читаво още в зародиш! Взела си е поуки от италианската мафия.