103

Сата НАТО

преди 6 месеца

Огромна боза от полуистини и недоказани факти. Ако има нарушение, спрете го, а какъв д смисълът да махнеш цялата дерогация? За да се озъбим с гориво по 4 лв ли?

102

Анонимен

преди 6 месеца

Присмял се хърбел на щърбел. А когато ЕС купуваше нефт от Индия и Китай, а пък те купуваха от Русия и продаваха на ЕС със солидна надценка...всички си мълчаха. Това не беше ли финансиране на Русия и войната...??

101

Анонимен

преди 6 месеца

Помагаме на русия за войната,помагаме на украйна за войната,помагаме на сащ за военната им промишленост.Та ние сме спонсора на всички участници в конфликта,хаха,а сме най-бедните.Накрая да не излезе,че ние финансираме войната,ако е тъй ,да дърпаме шалтера вече

100

Аха

преди 6 месеца

До Решение . За да може след това твоите тъмночервени дружки да я лапнат без пари ли??? Скапани комунистически ***- псевдолиберали. Асан Васвиев с простото Киро лапат вече две години от там милиончета месечно.

99

Мен

преди 6 месеца

А данъците на Кауфланд,Лидъл,Била,Тецовете и фирмите концесионери на златните ни находища, колко са и къде отиват? Да не говорим за военните бази на САЩ на наша територия, които не плащат наем ( доколкото знам единствено при нас).

98

Решение

преди 6 месеца

Решението е простичко - национализация на Лукойл.

97

реални

преди 6 месеца

искат да ни вземат и рафинерията и АЕЦ-а,като златото ни

96

Анонимен

преди 6 месеца

Вероятно, предполага, може да е... Предполага се, че сестрата на Heлa Xpucтова вероятно може да е k0вра...

95

Анонимен

преди 6 месеца

А защо не пишат, че САЩ внасят 9% от потребявания петрол от Русия?

94

Зелен Шебек

преди 6 месеца

Всяка трета дума е този доклад е вероятно, възможно или "предполага се". А това за някакъв танкер , който плавайки покрай гръцкото крайбрежие стигнал до Бахамските острови , ме хвърли в потрес , относно размерите на Гърция

93

северомакедонец

преди 6 месеца

До Анонимен 101. А това са въпроси към КК - ПП ДБ. 50 стотинки на литър? Да не се окажат кешбек от посредниците или купувачите на деривати от Лукойл БГ в ЕС?Рафинерията е проектирана за Urals. Всичко друго е демагогия - ще има едни посредници като в Балтйско море и опашки през Босфора. Сега всичкото "десен и атлантик" да си спомни как ликвидираха Бургас Александруполис. И да види как СДС и ГЕРБ обслужиха Русия.... Той Костов им го продадае Нефтохима за 141 млн.щ.д. ..... АМА кой да помни..

92

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА

преди 6 месеца

РУСИЯ ВИНАГИ НИ Е ОГРАБВАЛА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В МОМЕНТА!

91

северомакедонец

преди 6 месеца

Обаче когато се продава "латвийска" нефт бликнала на танкерите в Балтика и полски бензин от този нефт смес 49% Urals 51% арабска - Политико мълчи....А у нас се правят, че не знаят ли...? На турците ли делаверата ли бъркаме или на руската армия. Да не би целта да е да спре евтиния дизел за Украйна и саудитско -полския Орлен да се нагуши и компенсира по скъпата 51% смес в суровината...? Каква ни е файдата?

90

Анонимен

преди 6 месеца

До северомакедонец Защо си съсипваш живота с тая Северна Македония. Отивай в Масква там е раят на земята.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Таванът за цената на руския петрол трябва да бъде 20 долара за барел.

88

северомакедонец

преди 6 месеца

И още нещо: през Турция и Индия руски ефтин нефт и нефтопродукти може, през България, Хърватия и Унгария - не.... Индия я канят за член на AUCUS, Турция е в НАТО. Руски газ през Украйна за Германия и ЕС може, за България - не...А ние сме член на ЕС. Нашите управници като във вица май ни правят на "член" на ТКЗС . Уран за САЩ от Русия може, за България и Франция - не. ТОЕЛ за АЕЦ от САЩ може, от Русия евтино - не. Пазарна икономика.!!! Атлантическа солидарност ...бедните ДГД.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Какво общо има, между лук и ойл???

86

северомакедонец

преди 6 месеца

Добре, Лукойл България купил ефтино нефт, преработил и продал на посредници,а те на вносителите в ЕС. Дизелът от крекинга е изнесен по закон за Украйна. Платил данък печалба и свръх печалба за компенсация на вътрешния пазар с 50 ст/л.Изкарал чисто1млрд долара. Акционер е швейцарска компания и дивидендите ще отидат при тях. Посредникът навярно е направил кешбек - някъде си. А вносителят от ЕС е купил по тънко от производството в ЕС. И кой е вносителя? А посредникът? Купувайте от Politico!

85

one

преди 6 месеца

"Център за изследване на демокрацията" - откъде ли идваха грантовете и спонсорството на това НПО?

84

Анонимен

преди 6 месеца

Браво! Слава на Руската федерация!