24

хората

преди 5 месеца

НЯМАТ ПОГЛЕД ЗА ПОДМОЛНИТЕ ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ НА РУСИЯ, ИРАН, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И САЩ ! ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ОТИВАТ ЗА ОРЪЖИЯТА В 500 КМ ТУНЕЛИ ПОД БОЛНИИЦИТЕ, УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ГАЗА !!!

23

Кремъл поръча

преди 5 месеца

войната на 7 октомври 2023 ! КРЕМЪЛ ДА СИ БЕРЕ ГРЕХОВЕТЕ !

22

Диана

преди 5 месеца

До Диана Бих допълнила, че евреите твърдо са решили, че там е техният пристан в живота и с присъщата си ниска култура, ще отстояват тази позиция безогледно нагло..САЩ може да се отдръпнат от "проекта" си,евреите няма да отстъпят! Ако се опиташ със сила да ги свалиш на Земята, няма да са ти достатъчни нацистките концентрационни лагери - няма сила, която може да "пречупи" /както те възприемат нещата!/ евреите, както ни убеждава историята..Те сега манипулират и САЩ!..Но и САЩ не ги иска обратно

21

Диана

преди 5 месеца

Днес имаше ново изявление на Нетаняху - този човек се опитва да се представи част от америко-англичаните там! Направо заяви, че ние не трябвало да сме го осъждали защото ТЕ защитавали нашите интереси, значи..Той не може да си представи, че е жертва!..Мисля, че палестинците трябва да отчетат тази еврейска невменяемост и да се абстрахират от "мисията" на евреите там - това е само игра в която те са кухи кукли на конци в ръцете на САЩ и сие..Но са "повредени", значи и изискват майстор..Умната!

20

Диана

преди 6 месеца

разбира се, никаква политика, шантаж и мръсотии...Нетаняхо отново "бърка" много координатите си - той не е в позиция да поставя условия в този конфликт! Конфликтът не е отвличането на евреите и нахлуването на Хамаз в Израел..Конфликтът е отношенията между евреите и палестинците, претенциите на Израел, фалшивата демонстрация на сила, когато всъщност не могат да постигната базисни условия за добър живот в региона, за сигурност и развитие на всички хора там, когато цялата им "сила" идва отвън

19

Анонимен

преди 6 месеца

А дали тия 10 000 убити палестинци са от Хамас или са обикновени граждани?

18

Вьзмутен

преди 6 месеца

Има ли издадена заповед за задьржане за военните предтъпления в газа

17

Анонимен

преди 6 месеца

Израел продължава да потушава кърваво бунтът на палестинците.

16

Анонимен

преди 6 месеца

И тия са рeзaни и тия са рeзaни, само ние останалите по света християни не сме обpeзaни!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Арабите трябва да мислят бързо, че скоро камък върху камък няма да остане, а тунелите им ще са запълнени. Големи наивници, да си мислят, че могат да избият 1000 човека, да вземат 200 заложника и нещата да проължат по старо му. Евреите все още гонят нацисти, почти 80 години след края на 2СВ, а Германия все още плаща! Някой знае ли защо БМВ не поризвеждат камиони и автобуси, както прави конкуренцията им от Щутгарт?

14

ДОЛУ ТЕРОРА...

преди 6 месеца

...НА СВЕТОВНИЯ ПРИМИТИВИЗЪМ И ВОЙНСТВАЩАТА ПРОСТОТИЯ!

13

ХАМАС И ТЕРОРИЗМА

преди 6 месеца

...ТРЯБВА ДА УМРАТ!!!!

12

Име

преди 6 месеца

Докога Сатаняху и Хамас ще воюват срещу обикновените граждани, които не носят черни дрехи?!?!?Това черното възпаление върху палестинското знаме, което очевидно се е разпространило и в Израел.Чума!!!

11

ЗЕМЯТА НА ИСУС.

преди 6 месеца

....Е СВЕЩЕННАТА ЗЕМЯ НА ИЗРАЕЛ СЛАВА НА ИСУСА!С ТЕРОР И УБИЙСТВА НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ ВЯРАТА И СВЕТА----ЗАБРАВЕТЕ!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Израел е. а майката на Хамас! Мина като валяк през тях!

9

ХАМАС СА АГРЕСОРИ

преди 6 месеца

С такива не се преговаря....бият се по канчето

8

До 15

преди 6 месеца

Кво прави руската военна база в Тартус.....Сирия

7

До 13

преди 6 месеца

Както влязоха на 7 октомври,....КОЛИХА, бесиха и насилваха мирни израелски граждани

6

Дядо

преди 6 месеца

Нещо немогат да схвана как хора обичащи Русия, които е редно да са православни християни, викат алахх е велик.

5

Банкеръ

преди 6 месеца

Засега Мошетата не дават много жертви в жива сила.Това неизбежно ще се промени,когато акбарците тръгнат между тях с целомъдрени пояси.Според Исляма падналия в битка отива в Рая.Единствено викингите са имали такива вярвания преди хиляда години.