25

Американ

преди 6 месеца

"САЩ се стремят да възпрат Иран и неговите поддръжници от превръщането на войната между Израел и Хамас в регионален конфликт" -- как, като го разширяват ли?

24

toti

преди 6 месеца

Докато има Ислямска държава МИР на света няма да има !! Много фанатизирани *** финансиращи тая смрад трябва да се издирят и изтребят,ЗАЩОТО СА В ОСНОВАТА НА ТЕЗИ МАРОДЕРСТВА !!!Газа е нищо с много скрити /спящи/клетки които са като ТУМОРИ по целия свят !!!

23

Анонимен

преди 6 месеца

10.11.23 - Денят в който започна войната.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До Шамил Басаев . Даже и американци. Истинските терористи са сащисаните кравари. Докато бомбите не започнат да падат в америка, няма да има мир по света.

21

Христо Христов

преди 6 месеца

Преди в Лондон да разработят концепциите за исламски държави, Иран беше пример за цивилизована държава в региона.

20

Христо Христов

преди 6 месеца

Сирия трябва да има ракети да сваля самолетите на САЩ!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Алкохолик краварски, що те изтриха ве? Муахахахахаа...

18

Гогол

преди 6 месеца

Сглобка на радикален ислям и московска психология, крайна цел заличаване на западната цивилизация която е злото н света.Какво предлага склобката. Какъв тип цивилизация. Огледайте се и помислете, колкото и да е трудно.

17

Териториален

преди 6 месеца

"контраудар" на какво....

16

Изкукал трезвеник

преди 6 месеца

До Анонимен АлкохоликОбърка се с"умните и красивите". Тъй като тъна в нищета. Сменям с чисто нови автомобилите си на 10г. и имам жилище в затворен комплекс. Съпругата и дъщерята ми ги мандръса всеки, дето ги хване. Нищо, че нямам такива. Имам от години връзка с омъжена жена и не го крием от никой. И затова съм злобен и завистлив: "умопомрачени и кресливи".

15

до 12 ти

преди 6 месеца

"че комшията оправя жена им и дъщеря им на едно. Това е живота" Личните ти проблеми не са ни интересни. Ако спреш да се наливаш може и да започнеш да го вдигаш, и да престанеш да пишеш глупости.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пиндостан държи в Сирия около 900 военнослужещи и други 2500 в Ирак като част от усилията за абсолютно безплатно източване на нефт от тези окупирани територии.

13

Анонимен

преди 6 месеца

А чий го дирят там американски военни? Сирия не ги е канила? Нещо за суверинитета? А? Международно право? Руското население в Украйна спечели изборите в Украйна. Но законно избрания президент бе свален 2013 с преврат организиран от САЩ. И започна терора над руското и не само на руското население в Украйна. Та Русия била агресор! Разбираш ли? В Сирия американско население има ли? Или има петрол? *** в Севастопол и извикай"слава Украйна"и ще разбереш на място Крим дали е руски или украински.

12

Мнение

преди 6 месеца

САЩ държат 900 войници в Източна Сирия не заради ИД, а контролират нефтените кладенци там и като бандити крадат нефт от Сирия. След тяхната атака, тази сутрин шиити са атакували с ракети тази база до находището Ел Омар...

11

Анонимен

преди 6 месеца

до 12 Мдаааа, алкохолът наистина ти е изпил и малкото мозък който си имал.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това са демократични бомби, тъй че нямаме право да хулим великата освободителка на света - САЩ.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Кой провокира сблъсък между Вашингтон и Техеран? В източната част на Средиземно море се намират 2 АУГ и 1 ядрена подводница тип "Охайо". Преди дни Бърнс пристигна в Израел, а Блинкин - в Турция.

8

да

преди 6 месеца

САЩ са най-голямото зло за човечеството

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ставаме свидетели на твърде слабичък отговор, след като на 18 и 19.10.23 г. иранските прокси нанесоха удари по пиндостанските военни бази и инфраструктурни обекти ал-Харир, Айн ал-Асад, ал-Омар, ет-Танф, аш-Шадади и Виктория на територията на Сирия и Ирак.

6

Хоум ту ю

преди 6 месеца

Е защо?!