26

Анонимен

преди 7 месеца

ХОРАТА НЯМАТ ПОГЛЕД ЗА ПОДМОЛНИТЕ ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ НА РУСИЯ, ИРАН, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И САЩ ! ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ОТИВАТ ЗА ОРЪЖИЯТА В 500 КМ ТУНЕЛИ ПОД БОЛНИЦИТЕ, УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ГАЗА !!!

25

Анонимен

преди 7 месеца

От какъв зор ще им е единно правителството? Едно време като беше единна Палестина, я разтурихте, за да угаждате на евреите заради едното име "Израел", нали така беше? Какво им пречеше на евреите да живеят в държава която се казва Палестина? Ахаааа, те искат и настояват Израел да се казва! Ясно! На тяхното трябва да е, така ли?

24

toti

преди 7 месеца

Едва ли тези заченатите няма да търсят отмащение ,пък ако ще години да минат...Колото Каталунците мируват в Испания,тъка и тия като автономия надали ще мирнат ..??

23

Анонимен

преди 7 месеца

ФАЩ В ДЕЙСТВИЕ.....

22

do 20

преди 7 месеца

много добре знаеш че примера е много подходящ(погледни територията на Волжка България), но не ти отърва. Знам само, че хазарите са яли много бой тогава от българите, ако се наложи пак ще ядат, затова и не ни долюбвате. Това, че си живял някъде преди 2000г., не ти дава право да претендираш, че тези земи са твой. Сори, да не сте ходили в Европа да тарашите и покварявате местното население. Да сте си седели в тези земи. Каква война спечелихте, че да се образува Израел. Отговорът - никаква. Ае чао

21

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинска държава ще има, когато палестинските араби започнат да обичат децата си повече отколкото мразят Израел и Европа. Тогава ще спре джихада, терора и кланетата.

20

До 19

преди 7 месеца

По-кофти пример и да исках, нямаше да измисля:))) съседните земи около Волга са на държавите башкоростоан, чувашия, ел-мари и татарстан и съответно техните народи, които са наследници на българите. Какво правят руски войски там е друг въпрос, всички тези държави са без излаз на море и няма нищо критично в тях за оцеляването на Русия.

19

ДО 13

преди 7 месеца

До Бен Гурион : Все едно българите да се заселят около река Волга (Волжка България) и да почнат да имат претенции към съседните руски земи, които са критично важни за оцеляването им. Вие сте си най-обикновени кривоноси крадци и измамници, както и да го извърташ

18

Анонимен

преди 7 месеца

Нека бъде единно, но да бъде Палестинско.

17

Joker

преди 7 месеца

Устав на Хамас, вече няма да има! А за тези които живеят в Западния Бряг и не са палестинци, не виждам какъв е проблема да продължат да живеят там! Въпроса е че само така могат да имат държава! А палестинците дали са дорасли за държава, вече е тяхен проблем!

16

Анонимен

преди 7 месеца

В устава на хамас ясно е записано да няма палестинска държава, а халифат, да се унищожи Израел и да се избият всички немюсюлмани. Буквалният текст е 'да си върнем земите, които нашият пророк Мохамед завладя за исляма от юдеи и християни'. Как да преговаряш с такива и какво да кажат милионите немюсюлмани в западния бряг и Израел? Щото там освен евреи, има още 6 официални религии с техните общности.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Резолюцията на ООН от 48' беше нарушена от 7 арабски държави! Връщане на положението оттогава означава Газа да е в Египет, а западния бряг в Йордания, да няма Палестина, Синай да бъде на Израел и 850.000 евреи с наследниците им да им си възстановят имотите и гражданствата в 15 мюсюлмански страни, от Мароко до Йемен. Как я виждате тази работа? Окупацията на палестиндките араби от другите араби и загубените войни срещу Израел няма как да се върнат.

14

Joker

преди 7 месеца

Ами то нещата са много прости, ако палестинците искат държава, трябва да направят компромис! Няма как евреите да се изселят и Израел да стане Палестина! Ако Западният Бряг стане Палестина, а Газа влезе в Израел, ще е най-добре за всички! Разбира се, това ще е добре за тези които искат мир, а за останалите е без никакво значение кой, къде, кога!

13

Бен Гурион

преди 7 месеца

До Анонимен 11 Неправилно. Израел многократно се е опитвал да накара ПА да започнат процеса и да създадат Палестинска държава. ПА отказва да направи такава с надеждата, че някак ще накарат Израел да зачеркне историята и да "върне" земите, които в момента са част от Израел, разчитайки, че Израел ще "забрави" израело-арабските войни, в които с кръвта на народа си, Израел отблъсна нападенията на арабските си съседи и овладя критично важна за оцеляването му от подобни нападения в бъдеще територии.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ако палестинците бъдат изселени от Газа, какво става с Газа - еврейска територия ли? Между другото, на много места четох, че в териториалните води на Газа е открито огромно газово находище.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Израел никаго нама да се съгласи за създаване на Палестинска държава.

10

До 6

преди 7 месеца

Това не е единствената държава която има анклав ( може би ексклав е по коректно да се каже за Газа но това няма значение) ,но всички там (западния бряг и Газа) се определят като палестинци . Не е редно когато Израелците се разберат нещо с уж признатото Палестинско правителсво в Западния брях , от Газа да не признават никакви договорки и да следват терористични атакаи . Палестинците да си кажат кой ги управлява и когато постигат разни договорки да си ги спазват

9

Joker

преди 7 месеца

Единственото решение е пълно изселване на палестинците от Газа, а Западният Бряг да стане самостоятелна държава Палестина! Като гледам на къде вървят нещата, точно така ще стане!

8

Анонимен

преди 7 месеца

На Блейкин в Турция му триха сол на главата. Първо никой не го посрещна на летището, след това искаше да прегърне турчина, но оня се дръпна. А за капак на масата до него, беше сложен макет на джамия.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Още , когато Натаняху започна да говори американските опорки на ДП беше ясно, че нещата няма да се развият добре.В САЩ има партия, която е приела исляма , бе хора.Мадлин Олбрайт прие исляма преди да умре.Хилъри и Клинтън направо закопаха Сърбия заради ислямистите и им подариха още една държава в Европа.Буш не знаеше какво да направи с толкова врагове и обяви кръстоносен поход навън, а то трябва да се води такъв поход вътре в САЩ.И после се чудите защо американските християни са за Тръмп.