39

Ганьо

преди 6 месеца

Борисов напоследък говори само глупости. Годините не прощават на никого .

38

Смилов...

преди 6 месеца

...е най-калпавият анализатор на ГЕРБ. Първо, той е от кръга Капитал на Прокопиев и поддръжка на Промяната. Редовно пишеше в Дневник как ГЕРБ си заминава завинаги. Това беше по време на протестите и последвалите закани за чегъртане и прочие заличавания. Нямам нищо против него, но политическото му късогледство дразни. Той забравя, че след толкова избори Бойко и партията му са първи винаги, а ППДб са две в едно. Също така се забравя кои партии са с дълголетни успехи и управление. Така че, Смилов..

37

Анонимен

преди 6 месеца

До 47...Административния ,,опит" на ГРАБ е да грабят.Това е апарат създаден в продължение на 12 години.Това е едно корупционни тяло с разклонения , на което е модерните държави му казват ,,Мафия" ...А може и ,,Октопод" ..С утвърдени практики за рекет и кръгове от свои поддръжници.Ако искат ПП даде слеят с ГРАБ да го правят.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Харизанов е притеснен че парите не отиват за инфраструктура.Сега много проекти с мащабно строителство и фирмички на хранилка ще трябва да я карат на остатъците от милиони които натрупаха от проекти.Цялата структура на ГРАБ се разпада ..Тялото ГРАБ.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Към членовете на ръководството на ГЕРБ: Като начало изгонете ББ от поста лидер на ГЕРБ! Той направо ви опропасти с неговия милиционерски акъл! Помислете дали Д.Добрев няма да върши много по-добра работа: по-млад е, навътре е в нещата, енергичен и умее да защитава интересите на ГЕРБ. Падането надолу на партията трябва бързо да спре, а ПП-ДБ трябва да сикнат с факта, че ГЕРБ е по-многобройна и с по-голям административен опит партия!

34

Стоян Стелий :

преди 6 месеца

Две говорещи глави аналллизатори,нЕкви.Чува се само булю булю булю булю... Единственото смислено нещо от цялата какафония беше :""И никой не знае къде са парите..."

33

Бански

преди 6 месеца

Как може пожарникар да подпали цяла държава ???

32

Радослав

преди 6 месеца

До 25: кк смееш да обиждаш национал-социализма като сравняваш младежкото БКП (Герб) с тях! Герб са ОПГ с комунистически наклонности които са следствие на цялото бай тошово ДНК което бай тиква е поел докато му беше лична чехълоносачка!

31

Ралица

преди 6 месеца

Гроб губи подкрепа защото са кадънска партия на крадливи, антибългарски социопат и с клептомански наклонности. Колкото по бързо се затрие тази наркокомуна, толкова по добре за България. А и главната кадъна - Бойка калдаръм оглу е шизофренична, страдаща от биполярно разстройство слугиня на Путин и Ердоган. Да си ходи при господарите.

30

Така е ..

преди 6 месеца

Смъртта за преждевременната смърт на ГЕРБ е силно пресилена , като тази на Путин. Знаем кой спечели големите градове , а за по малките и селата нищо не се пише.ГЕРБ отново печели най много в тези избори , за ужас на Нинова и Радев.

29

Асен Василев

преди 6 месеца

Абе къде е батко..(Цветанов)

28

Пояснявам

преди 6 месеца

Ний влизами в Шенгенското пространство., какво са двата столя?

27

Пази боже сляпо да..

преди 6 месеца

От бай Желю Философията от селу Веселинюво до Дон Боко Тиквата достигнахме, гордите членове на ЕС и НАТУто.

26

Подсказвам

преди 6 месеца

Смилов е типичен представител на "либералните лайнoметници"

25

Щерю

преди 6 месеца

Все по- грозни, вътрешно и външно, хора управляват България! Правят пари за себе си - а не добро за всички...

24

Анонимен

преди 6 месеца

Бебето се наигра....

23

ГЕРБ ЗАГУБИ

преди 6 месеца

АМА МНОГО ЗАГУБИ

22

Дърт е

преди 6 месеца

Промяната ке погуби този велик българин. Ке го погуби като в учебник. Той вече си заминава.

21

Запознат

преди 6 месеца

Боко вече говори неща пред умиразка. Явно жизнения път приключва.

20

48 годишен

преди 6 месеца

Батко така не си беше пил медикаментите и го погребахме оня ден