13

Анонимен

преди 7 месеца

Да ти кажа как да му щръкне на тоя дядо като види бабата до него?Ако е някоя с 50 години по-млада от тая баба може и да станат нещата.

12

Случаен минувач

преди 7 месеца

Какъв секс на 84 години, бе... Най-вероятно вече не му щръква. При всеки мъж идва този момент, когато мъжкото го напуска и му остава само да се бръсне - това са думи на полския президент Лех Валенса.

11

Анонимен

преди 7 месеца

То аз съм мъж от София на 31 и не съм правил секс от 4 години, сега тези няма да ги мисля.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв секс между тези старци? Те се редят на опашка за пенсии.

9

Баба Гошка

преди 7 месеца

Създават интрига около мемоарите на жената. Да е в новините и да има любопитни клюкарки да й купят книгата. Пък правили ли, не правили ли, кога и с кого, това само те си знаят. Останалото четете в мемоарите, може и филм да направят. А може и каквото са правили, да са го наричали предбрачна любофф, не кексс. Сега да кажат и дали на 80+ Джеймс вдига самолета. Може да се окаже, че поне от 3х3 години само са чели и писали книги и затова носят очила. Заглавието поне за това намеква, не за миналия век

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Vankata - Не бе, Ванка. През онези три години той не е правил секс с Барбара Стрейзънд, но не е казал, че през същия период не е правил секс с други жени :)

7

Преди 25 години

преди 7 месеца

Той е бил на 58 г., а тя на 56, но въпреки това са успеели да имат "дива" първа брачна нощ. Това може и да е вярно, но друго е странното в тази история. Тя се е назлъндисвала 3 години. Ако е това направи 20-годишно момиче, няма да е странно. На 23 г. жената е по-хубава и по-срастна като любовница в сравнение с 20-годишната. Но жена на 53 г. да се чуди в продължение на 3 години дали да приеме вниманието на влюбен мъж, това вече е много, много странно, защото с годините активите й намаляват.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Приятни сънища!

5

Vankata

преди 7 месеца

Той не е правил секс три години...

4

Анонимен

преди 7 месеца

Влюбена жена!

3

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

кой на снимката е Джеймс?!

2

Itso

преди 7 месеца

И аз не бих правил секс с нея

1

Злобар

преди 7 месеца

Злобеем ли другари