184

Мисля че

преди 6 месеца

Василев трябва да плаща данък за всяка своя изречена глупост, така ще допринесе нещо наистина стойностно за държавата !

183

Анонимен

преди 6 месеца

Ококореният Кукумицин само по ресторанти яде и се е огледал в тях.Сигурно някой сервитьор го е издразнил.Иска да взима хляба на сервитьорите,които остават без крака от тичане насам натам докато той си клати краката срещу 10 бона и яде само навън подбрани гозби.Те предизборно обещаха вдигане на данъците на всичко.Кой гласува за тея?

182

Анонимен

преди 6 месеца

А защо не и данък на данъка? Който си плаща редовно данъците, значи има пари и няма да го затрудни да го плати.

181

НАПОМНЯМ!

преди 6 месеца

Иван Костов продаде БГА Балкан за 150 000 долара,а после евреите ни съдиха.Това бе началото на краденето.Миглена Кълева затвори два блока на АЕЦ Козлодуй,представяте ли си колко са и платили?????????

180

Бай Дън

преди 6 месеца

Тоя що не обложи с данъци на боко чекмеджето?Кюлчета злато,банкноти от 500 евро???Това са пачки от 500 евро.Какво е работил бибитко,за да ги изкара???Гарван гарвану око не вади...

179

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарение на ококореният дебелак в България има такава висока инфлация и ви обира парите с надутите цени и от там с увеличеното ДДС.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Следва патентен данък на просяците и клошарите които ровят по кофите за смет.

177

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха, циркът е пълен. Ама как хубаво ще ги изцака всичките с високите заплати в София, които гласуваха за тях, дето ще правят промяната. Сега точно те ще финансират пенсиите.

176

Анонимен

преди 6 месеца

Той да каже за новия дълг от 2.5 милиарда евро. Някак тихичко го изтеглиха. Външният ни дълг вече доближава 45 милиард евро. Преди 10 тина години беше около 30 милиарда. Някой да разбра къде отидоха 15 милиарда. Повечето впрочем се изтеглиха от Киро Кредита.

175

АНОНИМЕН

преди 6 месеца

Предлага неща които няма как да станат, нито ще може да наложи данък върху получаваните бакшиши, нито някой събирач на гъби и билки ще плати нещо - те са основно роми, а от тях да вземеш пари е невъзможно.

174

Анонимен

преди 6 месеца

Сервитьорите разчитат единствено на бакшиша, ако им оставят де. Заплатите им са мизерни и повечето работят на 12 часа, а някой и повече. Ако и бакшиша се облага ресторантьорите и заведенията няма да имат сервитьори. Никой няма да отиде да им работи. А тези които ще напуснат разбира се, че ще напуснат България. Дори и осигуровки няма да плащат кокорчо ако се махнат сервитьорите от България.

173

Франк

преди 6 месеца

Да гледат сега софиянци какво ги очаква от новия кмет и тия дето са гласужали за ППДБ. Хахахахахаахах!

172

Атанаска

преди 6 месеца

Хайде,почна се.Сега протест и на сервитьорите. Той не остави един бранш да са ца него. И габарити ше го гъбнат.

171

смотаняци

преди 6 месеца

Абе нали сте капиталисти и евро атлантици! в целия капиталистически и евроатлантически свят бакшишите се облагат!свърши безплатния обяд!

170

асения

преди 6 месеца

До aaaa Що да я оправям , може да ми се наложи да бегам бръже .

169

aaaa

преди 6 месеца

Опаа а за подкуп колко е данъка ?? Този явно и бакшиш на никой не е давал и няма и да даде! Василев оправи ли си адресната регистрация??

168

ги го обичаш това

преди 6 месеца

Баце , бутай и герой шъ станиш , жертвай и Магнитски и все и ще ти дигнем паметник до този на съветската армия и толкова висок .

167

ка че стане тая

преди 6 месеца

Тая е сюреалистична и работодателят няма право върху бакшиша , министърчето обаче има .Бакшишът е личен , не може да влезе в общата сметка на оборота и после да се дели , защото този който го е заслужил ще дели с незаслужилите , а това е несправедливо . Абе кой ти мисли за справедливост .

166

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Хаха хахахахахахахаха утре пак гласувайте за това !!!! С бакшиша на сервитьори и бармани ще оправя нещата!! Хаха хахахахахахахаха Харвард братче кво да ги правиш!!!

165

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Само незнам кои гласуватзатези шарлатани незнам