19

One s

преди 6 месеца

ЦИК, си свърши ли работа, Йотова това е за смях, хайде слез на земята.

18

Един Българин пита

преди 6 месеца

Каква е породата на булдога от снимката?

17

Дони

преди 6 месеца

Тва като му свърши мандата, ще го е страх да ходи само и до лaйHoMeTa... Аман от кремълски noдлoгu!!!

16

eli_meli

преди 6 месеца

Еха, на снимката е много свежа! Красива жена е!

15

123

преди 6 месеца

йотово дава оценки?! каква наглост! пълзяща "политичка"

14

ДА ЖИВЕЙ!

преди 6 месеца

Да живей най-синекурната длъжност в д-вата.Във втория мандат Йотава стана критик на правителството,а какво точно тя работи-никой не знае,никой не пита,а и тя не смята за нужно да се отчита пред гражданите.Не може ЦИК да е постоянен орган,да взимат тлъсти заплати,а да не може да обучи хората какво и как трябва да се прави.На всички беше ясно,че това и мръсно мероприятие на тези(като Йотова и сие),които искат да сринат доверието в изборите и успяха.ДАНС имали друга функция,ама се занимаха с избори

13

Анонимен

преди 6 месеца

Йотоваааа кога пак ще падаш на колене да целуваш ръката на рушшкия поп,пък на българския патриарх не щеш щото то вий комунистите нали не сте вярващи,ама като е за рушшкия поп сте вярващи.

12

Анонимен

преди 6 месеца

И да тие вътре,пак ще казваш,че нее вярно.

11

K0rnELa

преди 6 месеца

Tааа, тьпа ли е? 512 000 недействителни бюлетини е най-добрият начин? А 1000 пъти по-малко дали щяха да е по-добре? Мьрла скапана. Ако не се бяха подвели милиони, тая щеше да е просто една от втората редица на партийните събрания. Срам, срам, срамммм.....

10

значи с Денков са на

преди 6 месеца

2 те страни , той е за ЦИК оставка , а тя за ЦИК БРАВО . ОИК какво прави , ами приема протоколите от секциите . ЦИК по ТВ има представително-информационни дейности . Скандали с нарушения имаше . Блокирали машини имаше . забрана на машини на 1 тур и много критики имаше . Издевателства и дела имаше . Още участващите анализатори и обяснители в медиите се чудят как да обяснат процеса . манипулиране, крадене, можело иначе - виждаме и загубилата Ваня и то с гласовете и на ИТН .

9

карачанаков

преди 6 месеца

Аве аз ли пропуснах вчера беше 7 ноември ДЕН ПОБЕДАЙ , не е за вярване как онова недоразумение от Дондуков пропусна да се появи и да заяви КРИМ е Руски ,Слава Расия и да оплюе управляващите.

8

Ти да видиш..

преди 6 месеца

На последък Йотова започва да се осъзнава. И за Израел е права. Да не си сритат конете с Радев на края.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Абсолютни глупости, по голяма пародния на избори и фалшификация никога не е имало. Трябва да се изключи напълно човешкия фактор !

6

Анонимен

преди 6 месеца

Първо импийчмънт,после реформи в данс и цик и тогава ще говорим за избори.Иначе-просто няма смисъл!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Пеги Бънди е рядко неадекватна, простовата ватенка.

4

права е Йотова

преди 6 месеца

На крива ракета и Космоса и пречи !

3

Анонимен

преди 6 месеца

Каква работа върши ...вицето...освен да развява грива и да трупа кила...каква е файдата на Държавата от...Тази...

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тази оня ден слиза от една кола точно до гвардейците на входа на президентството. Пазеха я двама бодигарда. От какво я пазят тази пачааааа? От какво? И плащаме от джоба си по 3 бона заплата на тия за да се разхождат до нея. Нямам думи.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ами, да, защото ДС/руснаците й поръчаха да посее съмнение в легитимността на изборите и да снижи избиртелната активност. От гледна точка на ДС/руснаците наистина си "съврши работата", защото това е "работата", за която ги постави чорапа и те я свършиха безупречно. Когато една руска марионетка говори, търсете ВИНАГИ подтекста в думите й. Говоренето на полуистини е най-успешния начин да лъжеш. Търсете това, което не е казано/ е премълчано. Руските другаре са особено цинични в това.