48

Анонимен

преди 6 месеца

Каква истина бе Слави? Ти не спираш да лъжеш!:)

47

Истината е

преди 6 месеца

Че този е отговорен за опростачването на поколения Българи! Аз каза! Истината е каквато ви я казвам ?!? Тоя не е в час

46

Мумията се завръща

преди 6 месеца

Всеки месец пиар му шепне...кажи ,кажи нещо, каквото и да е, за да не те забравят... На външен вид е..... като мумия, като човек....плачеше на погребението на мафиотите, като родител...никога няма да бъде....

45

Истината

преди 6 месеца

Няма ама има и прибират концесии и държавни поръчки дори ГЕРБ не намазаха след толкова време в управлението Костов направо им е турил тапата. Раздал Сичко и сега някой трябва да го купи пак. Като няма ти спретват гражданска война за да къртят пари великите сили като при Израел с Хамас и Русия с Украйна, чичко долар си знае работата Вие гласувайте. Само в Китай не го угрява що ли?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Чухме за теб, да! Че по молба на Радевата Деса си платил кампанията на Ваня Григорова. Е и? Имал си бол пари, дал си ги. Сега тя или Радев да ти връщат. Ние какво общо имаме.

43

Изнервен

преди 6 месеца

Ами няма я точно твоята партия бе, гол оххлюв.

42

Гледна точка

преди 6 месеца

Как пък всички след избори се изкарват победители. Ей го и този, изперчил се с някакви числа. А това, че в повечето случаи е в коалиции с още един куп партии и партийки (които също ще си присвоят същите тези общински съветници и кметове), някакси го пуска тихомълком. А фактически е девета дупка на гайдата.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Дори в родният ти град Плевен нещат да чуят за теб Славчо

40

хахаха

преди 6 месеца

клоуна се опитва да е интересен :)

39

Анонимен

преди 6 месеца

Голямо постижение, няма що! 190 съветници от колко хиляди? Смешно човече!

38

КОЙ даде парите!

преди 6 месеца

Я па тоя! Да не са му длъжни с нещо националните телевизии, че да обръщат толкова специално внимание на партийката му. Аз продължавам да питам с какви пари я направи той?

37

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

СЛАВЧО.НЕ СЕ КЪХАРИ,КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.ТЕЗИ КАКТО ГИ НАРИЧАШ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ХРАНЕНИЦИ НА КОЗЯК И БРЮАСЕЛ.ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩОС БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ЧЕ СА НА ТЕРИТОРИЯТА И.ДЕНОНОЩНО НИ ОБЛЪЧВАТ С АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА,НО ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С НЯКАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ.ШЕГУВАХ СЕ С ТЕЗИ ЦЕНОСТИ И ГИ СЪВЕТВАХ ДА СИ ГИ ЗАВРЪТ ЗНАЯТ КЪДЕ.ИЗГЛЕЖДА НЕСА РАЗБРАЛИ ЯЕГАТА И НАИСТИНА СА СИ ГИ ЗАВРЯЛИ КЪДЕТО ТРЯБВА,ВЕЧЕ НЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С ТЯХ.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Те в Ловеч и на стадиона имаха оркестър от "братчеди". Явно тази музика има корени в този град! Изборът на кмет е напълно естествен!

35

Илиян

преди 6 месеца

Ей клоун, нямаш ни дете, ни коте. Знаеш ли за какво се буташ в политиката изобщо?

34

Анонимен

преди 6 месеца

До43 . Правилно . Спрях и аз

33

Анонимен

преди 6 месеца

До45. Много добре си направил. Аз прочетох малко и твоя коментар е истината .

32

Хейт

преди 6 месеца

Щях да си направя труда да прочета каква простотия е избълвал днес чалгарят, но нямах желание :) Запазих душевна хигиена и изхвърлих мнението му в коша.

31

Анонимен

преди 6 месеца

ИТН е само проект. По-точно "беше", защоот е към края си. Оказа се твърде малотраен!

30

Анонимен

преди 6 месеца

След всичко, което се случи, да гласуваш за тези наложници е твърде странно?!? Чудя се чак толкова природно пр0сти хора ли има в тая държава?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Този виден политик е известен като "сервитьорката на Бойко". В следващия парламент като ги няма ще ни липсва само Тошко Санаториума!