36

Р

преди 7 месеца

Колко километра е ивицата Газа? Тези са се скапали да копаят и бетонират тунелите. Сега ще ги взривят за няколко месеца и няма шанс за мир...

35

ПроСоТо

преди 7 месеца

До Истина.....преуважаеми,не знам какво е написал "2"..Но имам към теб един въпрос:..-АКО "еврейския бог" е "избрал юдеите за свое стадо",защо просто не е унищожил всички останали "опоненти" ?...Защо е допуснал "избраните" да бъдат гонени и мразени по целия свят ВЕКОВЕ ?...Не би ли било по-лесно и логично просто да ги направи "първи и единствени" ?

34

Истина

преди 7 месеца

До 2 С твоя лъжлив и клеветнически антисемитски коментари и нечестиво отношение срещу Божият избран свят народ Израел, вече си нарушил няколко от 10 Божии заповеди на 1! Истинен Бог на Израел Творецът и Господ на вселената като Да не използваш напразно Божието Име, да нямаш други богове (идоли) освен Мене, Да не лъжесвидетелстваш, Не убивай! А 1 грях е достатъчен за ада, колко повече да искаш геноцид на Божият народ Израел? А всички антисемити са злодеи проклети от Бога

33

ПроСоТо

преди 7 месеца

брейиииии,глей ти кво чудо :-Евреите да утепат "ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ОРЪЖИЯ за Хамас" ?!?!..И ся кво?..-Хамасаджиите нема да получават лъкове и стрели ?...Е,явно е свършено с тех..

32

Анонимен

преди 7 месеца

На 5.11 във Вашингтон се проведе многохиляден митинг в подкрепа на Палестина. Сред демонстрантите имаше както много араби, така и много евреи. Все семити.

31

В Газа невинни няма

преди 7 месеца

Палестинска власт е терористична групировка съюз на много ислямски терорист.групи от многобройни им арабски държави незаконно инфилтрирани в земята на Израел още след 1СВ когато с Балфурската декларация е имало възможност Божият народ да се върне в земята Но корумпираните управлявани от дявола алчни нации като ислямските терористи са влезли в заговор с Хитлер и нацисти дори да унищожат напълно евреите за да ограбят земята им и всички притежания, както ПА, Иран и др.антисемити са под Божия гняв

30

Анонимен

преди 7 месеца

Снабдител - може би , но производител - не. Те в Газа нищо не произвожедат , за това са на тоя хал , ако 30% от усилията и средствата които влагат за тероризъм (тунели,оръжия,обучение и т.н.) влагат в облагородяване на земята която имат(в Газа няма и 1 евреин от 2005 насам) щяха да живеят много по-добре ,а не да са зависими ор Израел (които уж са им най големите врагове) за всичко

29

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 34 Само терористи подкрепят резолюции за спиране на войната срещу други терористи.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата седмица Генералната Асамблея на ООН прие резолюция за незабавното прекратяване на войната в Газа. Пиндостан гласува против резолюцията, но остана в изолация. Някой от вас прочете ли тук тази информация или неугодните за Израел резолюции на ООН са недостойни за публикуване у нас? Да очаквам ли за пореден път да ме баносат, заради написана истина?

27

Кристално ясно

преди 7 месеца

До Кои е терориста? Терористът е Хамас и тези, които стоят зад него.

26

До 28

преди 7 месеца

А ти трепеш само покемони. Много се радваха на руската смърт и после всички плакаха. Ъъъъъ кога за последно гледа реални новини? Кои украинци трепат руснаци?

25

Кои е терориста?

преди 7 месеца

Израелският министър на отбраната Йоав Галант заяви, че Израел има една цел и това са терористите на "Хамас" в Газа, тяхната инфраструктура, техните командири, бункери и комуникационни центрове.И след като целта оправдава средствата, 4000 убити деца са ОК за света.

24

Да се знае

преди 7 месеца

До наблюдател от ООН "Властите" в Газа са същите терористи, котио избиха 1400 човека за един ден и още държат над 240 заложници.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Кори, но той едва ли еднолично произвеждал оръжия. Кой знае кого са убили.

22

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Да се приложи законът на Шарията върху Хамас и проблемът ще се реши от само себе си.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Единствената разлика между "терорист" и "революционер , борец за свобода" е, че революционера е взел власта на края а терориста не е успял !

20

Анонимен

преди 7 месеца

Убили са значи главните производители на оръжие , а второстепенните производители на оръжие - май не са избити. Много стиснати от Израел бе, не им се харчи за пропаганда !

19

наблюдател от ООН

преди 7 месеца

При израелски въздушни удари в Газа са загинали над 10 000 души, съобщиха властите на анклава. От тях около 40 процента са деца.Нагло и нахално е да твърдиш че си убил ЕДИ КОЙ СИ и си му счупил отверките,клещите и чукчетата...Ето за това евреите ги мразят в цял свят!

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 20 А там пълно със "студенти" от Хамас.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Терористоте ги убиват. И Ботев, и Левски, и Бенковски, и Стефан Караджа - всички ги убиха.