71

Наше село

преди 6 месеца

Когато самата България е потънала политически и не се интересува от проблемът на живеещите в България живи хора.Защо мислите , че някой ще иска да се присъедини към тази държава.

70

Ангел

преди 6 месеца

Важно е да се помни! Пък по-нататък ще видим дали е загубена.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Аре стига сме се праили на притежатели на големи територии. Да се свием у шопско и пак да сме домолни

68

Мара Бунева

преди 6 месеца

Сърбия незаконно администрира българските Западни покрайнини, тъй като те са дадени на КСХС, а след ВСВ -- на Югославия. Такава държава отдавна не съществува,а нейни наследници са всички бивши републики. България има пълните основания да поиска преразглеждане на следвоенните договори, по подобие на Крайовските споразумения. И сега е най-доброто време за това, стига да съумеем да се възползваме от благоприятните обстоятелства.

67

anonimen

преди 6 месеца

Докато обсъждаме загубената Западна кауза, да погледнем и Източните ни покрайнини, какво ще кажете? Защото масово се говори турски, руски и сиг,нски

66

Анонимен

преди 6 месеца

Единствените, които се вълнуват от съдбата на българите, останали извън България, са ВМРО и Костадин Костадинов, но само той, персонално, не говоря за Възраждане. Ако не вярвате, вижте сайта на ВМРО и блога на Костадин. Никой друг нито говори, нито се интересува от този въпрос.

65

дядо Поп

преди 6 месеца

за Севрна Гърция и Източна Тракия кога?

64

Сливница 15

преди 6 месеца

До рендету 66... Мале какви глупости си надраскал. Бръмбари ли са влезли в мозъчето ти?

63

Анонимен

преди 6 месеца

Мнозинството от тях не им дреме им за българщината и България. - Пич, то на България не им дреме за тях, та на тях ли да им дреме? Все пак са човешки същества, а не роботи. Трябва да живеят.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Kъде са русофилите, които защитават Сърбия сляпо, защото Русия така казва да бъде?

61

Анонимен

преди 6 месеца

До 66Македония, това вече си е чист американски протекторат, който в бъдеще заедно с Косово ще бъде предаден на Албания )))Да, бе американците, хей така раздавали чужди територии по симпатичност.А, и все си мисля, че сме им по симпатични от албанците.

60

рендету

преди 6 месеца

Напълно!!! Нито Бг, нито Сърбия имат политика в Македония, това вече си е чист американски протекторат, който в бъдеще заедно с Косово ще бъде предаден на Албания и на Балканите ще се появи нова държава - Велика Албания!!!! Освен ако в Щатите не избухне Втора Гражданска Война...

59

Анонимен

преди 6 месеца

До 61Трябваше да има български вестници, трлевизи, българска партия,///Кой ще чете и гледа бг медии бе заблодения/та. В Македония има пробългарски партии, ВМРО,, Народна" на Любчо Георгиевски, създадена 2004г.и Гржднски Демкрт.Съюз наПетър Колев.,ВМРО, Народна" на първите избори влиза в Парламента с 6 депута.Последващите избори взема по 1-2%.ГДС е с трагични резултати.

58

Сата НАТО

преди 6 месеца

Либералните лаймомети и тука почнаха да серад срещу България...

57

Сата НАТО

преди 6 месеца

Либералните *** и тука почнаха да серад срещу България...

56

Анонимен

преди 6 месеца

и каква е каузата? да направим нова балканска война ли?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Нашите полити съвсем съзнателно НЕ направиха нищо през последните 30 години нито в Западните покрайнини, нито в Македония. Трябваше да има български вестници, трлевизи, българска партия, българско НПО-та. Нищо подобно! Про това съвсем съзнателно не направиха нищо! Защото това е угодно на ашите западни приятелчета!

54

Мразя БГ

преди 6 месеца

Да си про с т ГанYO е срам! Единственото по лошо е да си ГанYO комунист.

53

МONARCH

преди 6 месеца

Докъто не се разстрелят на националния стадион всичките ДС м1рши и гнусни дърти ченгесаряци обрали народа и държавата и докаже не им се отнеме всичкото имущество и бизнеси в полза на държавата!За България няма да има шанс!

52

Анонимен

преди 6 месеца

Хубаво, ама що не пишете, че повечето българи там доброволно кръщават децата си с типично сръбски имена и забиват окончанието - ич. Освен това, дори в домовете си говорят на сръбски. Мнозинството от тях не им дреме им за българщината и България.