219

Агроном

преди 6 месеца

Стана време да палим сламата !

218

Преводач

преди 6 месеца

Радев ми пречи да си върша махинациите и да имам бухалка - това искал да каже Сламчо. Време е тая слама да бъде запалена !

217

Българин

преди 6 месеца

Ще снимате код на изборни машини на флашка и телефон, после Цик не си свършили работата-политикан сламен-една дума за нищо не му вярвам. Това с машините е провокация, сигурно са решили, че всичко ще им се размине ! Нагли провокатори-Сламчо в затвора !

216

bg

преди 6 месеца

Я какви ги заплещил Сламения човек, иска да оглави службите за да си върши безнаказано безобразията ! Данс да арестува Сламчо за държавна измяна и готово-проблема е решен. Политически интригант за затвор си !!!

215

Makedon

преди 6 месеца

Abe vi kazav 100 pati ..... IMPICMENT za Radev -ruska podloga.....

214

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя си мисли че България му е бащиния и всички са длъжни да го слушат,а тези които не му допадат трябва да си ходят.Типичен пример за латентен диктатор.

213

Анонимен

преди 6 месеца

Радев пречи на всички, но и ти не си особено полезен!

212

Анонимен

преди 6 месеца

До 213. Негласуват защото невярна на такива като Денков. Защото всичко е ала бала.

211

Анонимен

преди 6 месеца

До 226. Хихихиииии. "Съвършеното блокче ***." Търсих научните разработки на така наречения академик и нищо. Има само няколко разработки в съавторство с няколко други човека. Знаем как някои с власт изнудват името им да бъде вписано в дадено изследване. Това е нещо като във филмовата индустрия - ще ти дам ролята ако ми пуснеш

210

Сата НАТО

преди 6 месеца

Госпожица Денков е пълно нищожество, погледнат отвсякъде. Гнида и не-мъж.

209

Анонимен

преди 6 месеца

За изборите отговаря действащото правителство.

208

Дрън-дрън

преди 6 месеца

За изборите отговаря Радеффф. Като не става, ще го сменим

207

Анонимен

преди 6 месеца

Голяма завист към Денков видях в коментарите. Непостигналите нищо в живота си правят ч.кии от собствените плюнки към човек, който е далеч над тях по интелект, умереност и възпитание. Всъщност това са коментари на комплексари, които нямат акъл да се сетят, че като плюят нагоре, плюнката улучва тях. Природен закон. Даже ако Земята беше - според вярванията им - плоска. Колкото до науката, с която се подиграват, химията е професия, която ще съществува и в далечното бъдеще като космонавтиката и IT.

206

Анонимен

преди 6 месеца

Академични парадоксални истории. Мълчи за зам министъра, хванат в крачка в закононарушение за изборите, а директно и неоснователно иска оставката на ДАНС и ЦИК, които си свършиха най- отговорно работата.

205

Анонимен

преди 6 месеца

Щом ти пречат да си вършиш работата, напускаш. Какво си захленчил?!

204

До тр*ловете

преди 6 месеца

Хора (все пак сте такива), осъзнайте се - няма значение коя идеология, партия, група хора или човек харесвате. Важни са фактите. В момента управлява коалиция на ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! ТЕ и САМО ТЕ са отговорни за случващото се в държавата, защото това са ТЕХНИ правомощия и ДЕЙСТВИЯ! ТЕ сгафиха (зам. министър прави незаконни неща с машините и т.н.). ТЕ отговарят за изборите. ТЕ извършиха престъпление, омазаха се и компрометираха вярата в изборите и машините! Не винете друг! Не бъдете зли! усетете се

203

До Анонимен 215

преди 6 месеца

До Анонимен 215 -" Защото пРезидентът отговаря за изборите по конституция" - чел ли си Конституцията? Знаеш ли, че за изборите отговаря МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ (в случая с премиер денков)? Когато падне правителство ЗА ТОВА Президентът назначава служебно ПРАВИТЕЛСТВО по Конституция - да организира изборите и да има винаги действащо управление на Държавата. Няма да те обиждам, обяснявам ти човешки, всеки може да се подведе и да сбърка. Дано си ме разбрал и се осъзнаеш, защото си в грешка, а злобееш!

202

Точно сравнение

преди 6 месеца

Полицията хваща началника си в момент на ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си по закон. В отговор ПРЕСТЪПНИКЪТ иска оставката на шефа на полицията. Онзи, който трябва да разпише уволнението логично отказва и ПРЕСТЪПНИКЪТ казва "този ми пречи да върша работата си с полицията". Сега само сменете думата "полиция" с "ДАНС" и запазете всичко останало. Нещо познато? Денков , осъзнайе се, покайте се и просто подайте оствка. Ще плащате за извършеното, но поне не трупайте нови грехове!

201

Mиpaлaй Гageнkoв

преди 6 месеца

Mиии npeчи ни aлa-бaлaтa, бeeee...

200

Анонимен

преди 6 месеца

Денков нямал изказ според митрофанчета по-долу. )))) Мда, спрямо изисканите фрази на Радевата парашутистка и Тошко Африкански, академикът ряпа да яде..