31

Анонимен

преди 6 месеца

Бе Баце нещо я е направил тази кривогледа. Да не я подкарва по парзалката на Карата?

30

възмутен

преди 6 месеца

Защо ББ угоди за изборите на човека с КАНАДСКО гражданство и избра за кмет отроче на ДС чийто предци са убили неговите предци?????? - сега за какво ще ги събира, след като предаде софиянци.

29

до Хекимян

преди 6 месеца

Ееее, искахте 90 те години страна без комунизъм и малко държава.А когато я няма държавата иде мафията.

28

ХЕКИМЯН

преди 6 месеца

На тази среща ББ ще каже какво трябва да стане и какъв пост ще даде на Хекимян.Няма никакви обсъждания-всичко решава ББ.Дори в предизборната кампания говореше само "Аз", "На мен" и никога не каза "ние от партията".Сега Томето,Деса умната,Костадинов,ренегатите Митов,Биков мълчат като риби.Ако това е партия за европейскто развитие на гражданите означава,че ние отдавна сме забравили смисълът на думите "демокрация", "избор" и т.н.България е заложник на мутрата и мафията и това никой не отрича.

27

Анонимен

преди 6 месеца

А бе къде хасковския измамник Делянчо, защо днес не реве че гербавите саботирахте заседанието и няма днес да вземем 75 стотинки от Лукойл. Гербавите сте мафията на България, а и ДПС също ,но вие сте едно и също.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Баце сега ако е пич и покаже,че не го е страх нито от Магнитски,нито от американците ще подкрепи вота на недоверие и това ще му гарантирана спечелването на следващите избори с по-добър резултат...

25

Анонимен

преди 6 месеца

тая на снимката какво се готви да прави на ББ))): сещате се...

24

Анонимен

преди 6 месеца

Айде разваляйте сглобката с ППДБ и се събирате с ДПС истинската сестричка на гербавите и мафията и управлявайте, какво се занимавате с шмекери като Кирчо. Действащите.

23

баба яга

преди 6 месеца

ко да кажа снимката е показателна

22

Ралица

преди 6 месеца

Бойка кадънова, късно е кадънке за китка, вече всички знаят, че си кирчова метреса. Виж си резултатите и ти поведе харем гроб както Кортнито поведе столетничката. Така става с евтините кадъни, прелъстяват ги и после ги изоставят. Ще правиш компания на другарите си Болен и Шкембе войвода.

21

Ралица

преди 6 месеца

Бойка калдаръм кадъна я хвана шубето, че завръща се заптието и хукна да се крие в харема. Събра Деси и метреси, друснаха един кючек и накрая решиха: пак на Кирчовият ще се въртят, но ще искат и заплащане този път. И така решиха харема, пратиха си те кадъната, да изкрънка тя от шефа, бонус тъй голям.

20

Театър Сълза и Смях

преди 6 месеца

Браво на "лидера"

19

леля Пена

преди 6 месеца

ПИСНА НИ ОТ ВАС ГЕРБАДЖИИ.ЧУДЯ ВИ СЕ НА АКЪЛА,КАК СЕ ВЛАЧИТЕ СЛЕД ДРИНКАЛОТО НА ОЧЕВАДНИ ГЛУПОСТИ.НЯМАТЕ ЛИ СРАМ,ЧУВСТВО ЗА ДОСТОЙНСТВО?

18

тъй тъй

преди 6 месеца

С тея джуки трябва бая кебапчета да е лапала...

17

Хахаха

преди 6 месеца

ГЕРБ какво беше че вече не се сещам. Тея са пътници. До 2 години ще изчезнат от сцената.

16

до 3

преди 6 месеца

Дзверо, ама ако ти коленичи, ще ти омекнат коленцата под минута след като те е засмукала.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Денкви пътник.

14

Бонго Бонго

преди 6 месеца

БОЙКО,НЕ ВЗЕМАЙ ПОРТНИХ В СОФИЯ, ЩЕ ПОСТРАДА ГЕРБ. ТОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ДА ПИЕ, СМЪРКА И КРАДЕ. ПРОМЕНИТЕ ВУВ ВАРНА СА ДОБРИ.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Деса брадавицата,в Сливен известна като Деса мел инс-а ,ще продължи да пълни шкафчинциту на банкята, благодарение на заплодителят си кмета на община Котл . Вилнеят в региона като диви. Но ще дойде и тяхното време.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Няма само бате да се унижава и навежда мазно! Ще го причини и на партията си- унижение докрай и за всички члеенове!