14

Анонимен

преди 7 месеца

Искат актуализация-еднаквост на държавно-общинските данъчни оценки по категории към пазарните оценки на имоти сгради,къщи,апартаменти,дворни места в регулации на населени места,извън тях за отдалеченост и по близост към пътища,възлови транспортни артерии и други особености в релефа,водоизточници,водоеми,изградени бази икономически,търговски,туристически,енергийни,промишлени и др,ами тогава да регулират и строят всичко туй и на основа ново-регулация,строеж с нова цена,че да са изравнят оценките.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Кметовете с по 20 дългокраки секретарки, трима заместници още 20 друг помощен персонал. Общинските съветници с по 10 чиновници на всеки съветник. И всичко това на хранилка. Не произвежда продукт. Не парите и къщите ше ви вземат, ами и вас ше разфасоват и изядат като канибали.

12

До Анонимен

преди 7 месеца

Дали общините се чудят от къде да вземат още пари или *** се опитва да мине тънко? Общините първо трябвало да му направят път, осветление , нови кошове за *** пък после да искали пари. Още малко в магазина ще иска да плати сиренето, чак като го изяде. Ами стойте си в мизерията с мога надути цени на имотите и се надявайте да паднат пари от небето, за да се оправи инфраструктурата. Във затворения комплекс, в който живея се събират стотици левове само поддръжка, без нововъведения.

11

ИТтата обраха народа

преди 7 месеца

Програмист взема средно 7хил лева. Има програмисти с по 5-6 апартамента. Трябва да им се вдигнат наемите за имотите , даже да им се отнемат. Подкрепям.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Въведете по-скъп данък за втори и трети имот собственост на юридически лица и проблема с празните жилища на космически цени ще се реши.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата се чуди откъде да издои още пари.

8

бай Бай

преди 7 месеца

До Анонимен 3 ся има въшки драги, много свободни позиции и като те питат на новото място що толкова пъти си се местил и какво ще им отговориш бе анонимнико??

7

бай Бай

преди 7 месеца

до админа и системата за контрол на написаното, а бе админе думата *** в този случай трябва ли да я сменя със смет??А на Бойко да му казвам смет ??

6

Shark

преди 7 месеца

Общините защо не го обявиха това преди изборите???!!! А!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Преди да искат общините е редно да ни почистят , да ни сложат осветление , инфраструктура , да ни осигурят сигурноста , неда има мигранти и наркомани .Тогава и чак тогава , може евентуално да поискат да ни вдигнат данъците ,До тогава аз кавам , че нама да плашам .

4

бай Бай

преди 7 месеца

хеххехе държавата ни умре щот що търтеии отгеждаме и сега от къде да вземем от ти ядето имат жилища и са законни!!А що не говорят за тия дето са с незаконни жилища и им събират *** и не плащат данъци, а им правят улици и т.н.

3

Анонимен

преди 7 месеца

До искат да прибират ощ, заплатата си я вдигаш сам. Отиваш при шефа ти и му казваш, че е дошло време. Казваш си какво си постигнал, научил, изработил и си казваш новата цена. Ако не се разберете отиваш някъде другаде. Сега има толкова свободни позиции, че е много вероятно да си удвоиш заплатата при смяна на работодател.

2

искат да прибират ощ

преди 7 месеца

е в тая криза . Правят шадравани , паметници за 1 световна и друго не пипат , а вдигат си заплатите и кнопи рядко ги хваща за нещо дребно .

1

Анонимен

преди 7 месеца

Аз пък не искам.