134

Опасно Близки

преди 6 месеца

133

Анонимен

преди 6 месеца

Щом вече и полша е спряла военната помощ за покрайна, скоро яе има нов майдан, където ще има бесени зелювци

132

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Руснаците се пънат да говорят за преговори и "продължаване на отношенията със Запада", а Украйна тепърва започва да получава изтребилите Ф-16 и нова далекобойна артилерия. Руския мир нещо не се получава.

131

наполеон

преди 6 месеца

Момци осраинци,бягайте бързо,ако изобщо сте живи.Руснаците бият много лошо.Зелю вече мобилизира 70 годишни старци и жените ви.Луди ли сте?

130

Анонимен

преди 6 месеца

"Дори временната цел - пътният и железопътен възел Токмак - изглежда малко вероятно да бъде достигната, въпреки че е в обсега на украинската артилерия."--->>>Хехехе, че той Токмак е на 40км от фронтовата линия. След великата укри контраофанзива е на 38,5км от фронтовата линия. Демек, винаги си е бил в обхвата на артилерията. Ама бият ли по него? Неееееее... щото като си докарат артилерията близко до фронта и ядат дронове.

129

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Шоуто продължава и днес - според руското МО, Украйна е изстреляла 16 ракети Сторм Шадоу по различни цели в Кримския полуостров. По данни на същото руско МО, Русия вече е унищожила изцяло украинската авиация. Тогава от къде са дошли тези 16 изтребителя Су-26, които да изстрелят тези 16 ракети - това е сложен въпрос за руската пропаганда.

128

Бай Дрън

преди 6 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ Аха, намалява, 2050та ще е 107 млн. Какво от това, като теб няма да те има?

127

Бай Дрън

преди 6 месеца

Тя тая отляво уморена, че и уммряла. Тоя от дясно уморен, ама възкръснал от бялото.

126

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Населението на Русия трета година намалява с по 1 млн на година. Официално в Туитър, автор е руското министерство.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Две наистина противни физиономиии

124

СВОЙ

преди 6 месеца

Каква е равносметката.Залужний казва за 150х загинали Руснаци,докат Западните медии говорят за три пъти по малко, т.е 50000.А само за контраофанзивата Украинските загуби се оценяват на 90хил.В момента сформират 3 женски батальона,което говори,че не могат да намерят мъже готови да умират за Зеленски.Просията на последният е убилса стотици хиляди.Още ли някои подкрепящи Украйна смятат,че войната трябва да продължава?

123

Ангел до 130

преди 6 месеца

Грешиш. В тази война загинаха изключително много хора. Само Украйнците биещи се за Украйна са над 600 хил. Има и около 50-60 хил Украинци от Донбас биещи се за Русия. Както и около 30 000 войници с Руски паспорти, предимно затворници приели офертата на Вагнер. В това число са включени и безследно изчезналите за които се знае че не са в плен !

122

Анонимен

преди 6 месеца

Е как ще влезе в ЕС с анексирани територии, тоя наркоман?!? Тия украинци са пълни балами!

121

Айде бе

преди 6 месеца

Абе вие сте по - пишман броячи и от европенделите , ..какви 80 000 какви 150 000 ,...след края на войната , направо ще се облещите , колко са по - малко жертвите и от двете страни ,.... казвам ви стократно , ако не и повече !

120

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Имаме привилегията да се насмеем на лицемерието на руската пропаганда. Когато Израел бомбандират Газа - било престъпление срещу човечеството. Когато Россия бомбандира Украйна - било християнска ценност.

119

българин до 126

преди 6 месеца

Останалите 130 000 са били пияни . Те така пият,че е трудно да се разбере живи ли са или не са!Имам спомен от казармата и Щит 82,че нашият старшина прежали 60 лева за пиене за да напие 3 руснаци и да им открадем антената на радиостанцията. Вярно,така се натряскаха,че не мърдаха,но дишаха. И старшината мъдро заключи,че само са пияни и руснак от пиене не мре!И решително издаде заповед да вземем руската антена като трофей!И така и стана-руснаците не мръднаха,поне докато не си тръгнахме!

118

Анонимен

преди 6 месеца

До до 126 А майките на "изчезналите" войници колко са? Или на тях броя им не можеш го хвана?

117

Анонимен

преди 6 месеца

До ПУТИН "Че военния сезон тепърва започна." Това е вярно. Украйна е повишила с 1000% производството си на дронове и в момента може да произвежда по 400 ХИЛЯДИ дрона годишно.Също така Украйна вече успешно произвежда собствен боен дрон с обсег 1000 километра. Тази година не само в Челябинск ще им е студено на руснаците.В Челябинск са без вода, ток и парно заради Путин. А областите до Украйна ще стоят на студено ако на кремълския диктатор му хрумне да атакува енергийната инфраструктура на Украйна.

116

до 126

преди 6 месеца

След всичките им лъжи предпочитам да вярвам на Руското военно министерство и на сдружението на майките на загиналите войници а спред тях те са 80 хил.

115

Духът на Бонапарт

преди 6 месеца

И аз имах очаквания за капитулация на Русия като влязох в Москва,чак след месец разбрах защо не се сражаваха за нея след Бородино при равни загуби За месец станали двойно повече и ми отговориха,че войната едва сега започва.Такива са си -първо те карат да мислиш,че победата ти е близо,а после те таковата,че след година не само мен таковата ами и парижанки.