55

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото и да си говорим Ники Василев беше в пъти по-добре от тия ботове. Василев е наистина в час с финансите и икономиката. Вие писнахте щото бил министър по време на царя. Човека обаче още тогава направи някои добри неща. Тия комсомолци сега бавно ще ни разкажат играта. Може и в гражданска да ни вкарат

54

Слави

преди 6 месеца

Хубота

53

до 58

преди 6 месеца

Право на мнение : в сравнение с него ти си .... Опиши се сам и прецени дали човека не е по способен от теб!!!

52

Анонимен

преди 6 месеца

Тpoловете яко са ги активирали да плюят, но и техните деца ще плащат за глупостите на пп и дб.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Славчо защо не се кандидатираш за председател на ДПС. Доган търси човек.

50

Право на мнение!

преди 6 месеца

Слави е пълен провал и като водещ, и като певец, и като артист, и като политик и откъм деца, и като човек!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Тъжно и вярно.

48

Г557дт

преди 6 месеца

Този мошиник переше пари на мафията през предаването си в тъмния Преход.

47

Алооо

преди 6 месеца

Трифонаки, къде са твоите милиони бре в офшорките ли? Ти плати ли си данъците или укриваш и после си миеш гузната съвест с някое мижаво дарение?

46

Хахаха

преди 6 месеца

Този мошеник Чалгаря нито разбира от финанси, нито е учил в Харвард, нито дипломата за гъдулар е истинска! Къде ходи на краставичари краставици да прждава.

45

Моляяя???

преди 6 месеца

Трифонов и децата му??????? Той нама деца Трифонжв, но опростачи нашите деца с просташките си песни и ниската култура!

44

toti

преди 6 месеца

Тили взе да разбираш от финаннси,като си напълнил гушата...кога децата ни ще ти харчат парите,за това помисли и си свиркай и без туй за друго неставаш...

43

Анонимен

преди 6 месеца

И ти си виновен за това положение, Слави, че се включихте в разсипването на държавата от Радев.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Кого е опроста*чил Трифонов? Може би простаците?! Защо мен не ме е опрост*ачил Трифонов и колко толковада е опростач*вал на фона на Азис, Тик-Ток и всичко останало? Времето е за прос*таци и се харчи онова, което се харесва на прос*таците.

41

Анонимен

преди 6 месеца

600 милиона са само числото 6 с много нули. Реалните пари са около 20 процента от нулите. Ако някой не е наясно, че парите са с фалшива стойност, то нека си мисли, че целта на живота е печалбата, да, аме не е така! Ще дойдат други поколения, които ще са във връзка с реалността и материята, и нещата ще си дойдат на мястото. Днешните европейски деца не са подготвени за реалността и ще се издънят яко за разлика от децата на другите. Трифонов, защо ти пука за дефектните хора?

40

Ивайло Шопски

преди 6 месеца

Този имал деца... Това вече е новина! Гадно е да си застаряващ чичак, без семейство, с провал на полит.сцена, опростачил 2 поколения с *** си шоу в праймтайм, и не на последно т-п като **** разбирам го.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Ех Пацо Шнорхела ако беше министър - председател, бюджета щеше да е слънце.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Младите нямате понятие за кардинални неща: не знаят какво представлява трудът; не знает какъв е смисълът на живота; като лепкава глина са-безформени и незавършени. Трифонов, има поколения, които се саможертвата и такива, които трябва да бъдат пожертвани, Господ си знае работата! Тези деца в огромния си процент няма да станат родители и най-вероятно няма да създадат българчета.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е отвлечена държава като България, отвлечена от корпоративния световен капитал. Начело на Кремъл може да бъде сложено магаре по същия начин, по който начело на България може да бъде поставено всякакво гове*до. Световният елит НЕ МОЖЕ да управлява света и се проваля. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде. Ние сме питомни гадинки, защо не идат да оправят Латинска Америка или Африка?! Старци разбойници с могъщи синове с мозъци изпържени от наркотици и первер*зия, само ще счупят света.

36

Рашко

преди 6 месеца

Ахахахаха, бездетният Славчо се притеснил за децата ни :))))))