74

Анонимен

преди 6 месеца

Статия, на която и липсва каквато и да е научна логика. Разчитат, че хората са достатъчно *** да не се замислят. Алоу, ние не сме американци тука.

73

Анонимен

преди 6 месеца

И Флорида ще изчезне.

72

Анонимен

преди 6 месеца

До MIKE Да, създателите на Гугъл са чели за заплахите отпреди 150 г. вместо теб. На пирамидите ли го пише? Заплахата не е материален факт. Не си измисляй тъпни.

71

Анонимен

преди 6 месеца

на закупилите имоти по морето, честито

70

MIKE Do 74

преди 6 месеца

Не е нужно да си строил Пирамидите, за да знаеш че съществуват. Както споменах по-долу за лесно забравящите има Google.

69

Анонимен

преди 6 месеца

До MIKE Ти преди 150 години в кой журнал ги прочете?

68

Анонимен

преди 6 месеца

Тома Неверни и за Малдивите не вярваше, ама те си потъват ли, потъват. И Северно сияние ни се появи, и потопи, и торнадо. Ама шопът едно си знае: Такова животно нЕма! Докато не го цапардоса директно у дуваро. Или не му занесат лично в Елин Пелин мумията на Путин да му я покажат. Гаах ти безмозъчния плоскозем!

67

MIKE

преди 6 месеца

Тези прогнози са на повече от 150 години вече. Мине, не мине 20-30 години и ги изваждат отново.За любознателните-има Google.

66

нафърфорий

преди 6 месеца

Единственият начин да се повиши нивото на Черно море е, да се повиши нивото на Средиземно море, а за да се повиши нивото на Средиземно море, трябва да се повиши нивото на водите в Атлантическия океан... Та, ако това се случи в рамките на Седем години, то това би било Нов Световен Потоп!!!!! Само си представете какво ще се случи със Средиземноморските държави..., да не говорим за Британия и Ирландия!!!!!!!

65

Щирлиц

преди 6 месеца

2031 година-САЩ са присъединени към Мексико,като суровинен придатък,тъй като не могат да се управляват сами.

64

Анонимен

преди 6 месеца

За какво ти е да се бъхтиш да учиш и да ставаш геоинжинер?? Отваряш гугъл и то си го пише вече. За какво са ни всичките синоптици? Че то в гугъл си го пише. Явно не могат да четат или им къса паметта. Тая година някак си половин Америка плуваше. Много ми е интересно от къде ще дойде тая вода, че да покачи нивото на Черно море? О Странджа ли? От Турция? От Крим? И как пък точно НАС ще ни помете, а ще подмине румънците, например? Или те са на друго море? Някакви наркомански бълнувания ни пробутват

63

Анонимен

преди 6 месеца

Няма лошо

62

...

преди 6 месеца

Значи пак да кажа лошо няма! За планетата земя това е все едно и също! Цялата работа е, че на земята е имало и по високи температури! Единствената разлика е, че когато това е било така на земята е нямало нито един хомо сапиенс! ама нито един! И сега когато почнат разни неща да се заливат и изчезват тия 8 милиарда и 100 милиона хомота дет ме сега ще си изгризем гърлата кат едното нищо! Нищо че повечето хомота сега НЕ вярват е глобалното затоляне! По важното е, че то вярва в тях!

61

Не вярвам в

преди 6 месеца

предсказания. Не бях ходил на Несебър от 15 години, тази година го посетих, всичко си седи на мястото. Няма потъване или нещо друго.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде честито на инвестиралите в бетон и тухли мутри. Да ги потопи веднъж завинаги.Всички да фалират.

59

И

преди 6 месеца

Всъщност практиката казва друго , а то е факт -Ню Орлианс под вода ,Холандия под вода ,Венеция под вода .,.Америка ще е цялата под вода до Колорадо чак щото са равна тепсия...

58

Анонимен

преди 6 месеца

Дреме ми за Слънчев бряг, Несебър и Созопол...

57

Анонимен

преди 6 месеца

Тия глупости ги слушаме от 30 години.

56

Е?

преди 6 месеца

Това са пълни глупости! Ще бъде изчезнат първо сащ ,Карибите ,холандия ,Венеция,.,.че са с 1 ,2 метра надморска височина ...

55

до 56

преди 6 месеца

за тебе са Сектанти, за мене са добре Пресметливи - Милиардери - все пак Ал Гор стана Първият Милиардер в Света чрез Търговия на Въображаем Продукт - Въглеродна Емисия! а кой каза, че ЮдеюСемитите са измислили най-добрата Измама - Християнството - преди 2000 години, то верно Блажените Вервующи доста са Платили на Църквата, за коята Бог е Всемогъщ, но някакси всемогъщ, но наместниците му на Земята имат нужда, не само от Вашите пари, но и от Вашите Деца - хилядолетия Изнасилвани от Отчетат-Пеедо!!