64

Анонимен

преди 6 месеца

ВалкоДо 68Много си простБили са с хубави и чисти дрехи и на са убивали мирни и цивилни турци

63

да бе да

преди 6 месеца

Аиде да не слагаш епитети ,когато сееш омраза жънеш такава,аз пак ти казвам да обясниш нормално ква е разликата между нашето Априлско въстание с което се слага началото на освобождението ни като нация и това което правят те.*** били неумити ,неграмотни,неугледни и тн -то щот нашите са били манекени на винпром.Тия хора се борят за правото си на живот и заслужават уважение за което

62

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Хамас са много толерантна и прогресивна организация, те от добри чувства са слагали ракетни установки в джамиите и училищата в Газа. А като ти предлагат 10 хиляди долара за заложник как няма да ги вземеш като живееш в мизерия, ама кой е виновен - нема как да е Хамас, някой друг трябва да е!

61

Анонимен

преди 6 месеца

И кво като е направила коридор кои от съседните страни ще си сложи таралеж в гащите и ще поеме грижата за толкова хора.Значи аиде едни да рушим,а други да хранят бежанците.Директно каналджиите да си ги водят в западна европа

60

Факти

преди 6 месеца

Ислямът е удобна религия за забогатяване чрез ескплоатиране на бедните и простите. Щом живееш зле - значи съседът ти е виновен. Лидерите на Хамас не са стъпвали в Газа от години, живеят си във именията в Катар и Турция.

59

Факти

преди 6 месеца

Армията на Израел изцяло контролира северната част на Ивицата Газа и направи коридор за евакуиране на цивилни към южната част. Същите цивилни бяха блокирани от Хамас и използвани като жив щит.

58

Българин

преди 6 месеца

Голям "успех" на Хамас, 3000 въоръжени до зъби да изколят 1500 цивилни, при които са си изкарвали хляба довчера. Ще бъдат избити докрай, като всяка една друга джихад-терористична организация клала наред бебета, деца, старци, жени и мъже.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Има и по-интересно. На 5.11 Хамас унищожи 10 израелски танка Меркава, а на 6.11 Хамас ликвидира диверсионна група от 14 спецдиверсанти, сред които и племенникът на Натаняу - Яир Идо.

56

до Елементарно Уотсъ

преди 6 месеца

Аз бих добавил: докато лицемерието на "цивилизованият" свят е на такова високо ниво,НИКОГА няма да спре "тероризма".А ако погледнеш по философси на нещата,сащ се "хранят" с тероризма и нямат никакъв интерес то да свършва,защото те ако решат могат да го спрат МОМЕНТАЛНО с 3 стъпки:признаване на палестинска държава; изтегляне на всякакви военни от арабските държава и подписване на споразумение за НЕ НАМЕСВАНЕ на вътрешните им работи.Само че тогава сащ няма да имат "поводи" да нападат.....

55

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Докато има ислям ще има и тероризъм. Израел няма как да изкоренят исляма според мен. А самите ислямисти не може да се цивилизоват поне болшинството от тях.

54

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 67 Рубриката "(руски) фейк след (руски) фейк".

53

Анонимен

преди 6 месеца

Ох, четох, четох и намерих това, от което сърцето на всеки евроатлантик ще трепне - застреляно домашно куче!!! Четете и препрочитайте!

52

Моше

преди 6 месеца

Израел трябва да затвърди поразклатеното реноме на служби и армия. Дано хамас са се научили да плуват в сярна киселина, преди да вършат глупостите от преди месец.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Броят на убитите и ранените за 1 месец мирни жители в Газа, многократно надхвърли броя на убитите и ранените мирни жители в Украйна за целия период на СВО.

50

Мъка

преди 6 месеца

Нашествениците се избиват. Това важи и за руснаците. Комунистите станаха джихадисти и са на страната но Палестина.

49

Да допълня...

преди 6 месеца

До Бог ще погуби Хамас! 61 За Бог не съм сигурен , но Израел със сигурност ще ги погуби.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Преди дни представители на ХАМАС изразиха благодарност към Зеленски за оръжието.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Римският император Тит Флавий Веспасиан е знаел как да се справи с еврейските плъхове! Вирибус Унитис - Обединени сили срещу евреите и еврейския им бог! Имперският орел на Зевс отново ще полети над Ерусалим! Обединете се Легиони срещу еврейския бог в златния му сандък!

46

Бай Иван 2

преди 6 месеца

11 Септември! Няма да има вече Газа!

45

пияница мистик

преди 6 месеца

Е, изненадахте евреите и затова те сега ви мачкат като хлебapkи. До тук сте дали 10 пъти повече жертви. И евала им правя, че ви избиват и децата, че да не растат терористи като вас - слабoyмните арабели :)))