144

Анонимен

преди 6 месеца

Турците кога ще се извинят на България за всичките зверства които са извършили през 500 годишното робство. Клали са, потурчвали са, взимали са децата на българите за еничари и какво ли не.

143

Анонимен

преди 6 месеца

Доган днес сменя председателя на ДПС. Утре ще смени и председателя на ГЕРБ. Преценил е че не си вършат добре работата.

142

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Ослушвайте се да не падне и внезапно да не почине. В миналото така няколко хорица от тая партия ги сполетя лош късмет . А че дойде Доган също не е добра новина. ПП И ДБ усърдно следват задачките на Пеевски под зоркото око на Кенет Мертен! Алоо някой от САЩ посолството или от Брюксел няма ли поне да се възмути как човек от списъка Магнитски командва министъра и парламентарните групи какво ,как да се гласува? Напротив , даже посланика похвали Пеевски .

141

Анонимен

преди 6 месеца

Шиши ли отмъкна партията на Доган

140

абсурдистан

преди 6 месеца

И тоз го пуснаха надолу по пързалката!хахА!

139

дядо Петко

преди 6 месеца

Ехаааа! Агент АНГЕЛОВ, САВА се връща на бял кон в политиката! Време беше големите играчи в сянка отново да го изтикат на сцената. Доста дълго време тоз хитрец е обмислял ходовете си. Сега вече почва истинското театро.

138

Оги

преди 6 месеца

Интереса клати феса! Тудей.беге знаят кое върви и кое е търсено. През ден "старина"(не новина) за ДСП или Ердо и читателя котира в топ 3 най-четени или най-коментирани. Чакаме след малко и Михаелка ще се включи с най-новите тенденции за скуирт и аналнu препоръки за скучаещите. Само да изпълни нормата и да се прибере навреме.

137

Не е ДПС

преди 6 месеца

А е КАТ-Русия. Така е сред близките среди.

136

от народа

преди 6 месеца

Тоя от месеци не беше ни досаждал....даже си мислех че Алаха му го е прибрал вече!Ако вярва в алаха де което е доста съмнително!Дали и той не си купил някой екзотичаен остров я в Търкия...я нейде по света!?

135

спаси се

преди 6 месеца

гавазинЪ от самойбийство, ъъъ

134

Браво

преди 6 месеца

Поне няма да ни вади нервите като бавно ни срича от телевизора на мънгалобългарски!

133

Някой

преди 6 месеца

Тоя турчин така и не се научи да говори български език !!!

132

Квот такоа

преди 6 месеца

Емиии, ще се върне в бащината къща и ще бере тютюн.Па лошо ли ще му е?

131

Анонимен

преди 6 месеца

"хахахаА гара Буново какво е?" - операция на Държавна сигурност е. Как какво е? Намерили са някакви бушони да ги хванат за тoпките да свършат някакви поразии, за да имат после оправдание точно в онзи момент да направят поредното етническо прочистване в България. Възродителни процеси, гонения срещу най-полезните и единствените работещи хора в държавата. Сега разбра ли кво е? То е толкова лесно какво е. Чак е чудно, че има хора да питат какво е.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Отново страх тресе кочинката

129

Анонимен

преди 6 месеца

ИСТИНАТА Е ЕДНА . НЯМА ЧОВЕК С ПОНЕ МАЛКО САМОЧУВСТВИЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ ТОВА КОЕТО СТАВАШЕ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ. Д. ПЕЕВСКИ СЕ ДВИЖИШЕ ВИНАГИ С МЕТЪР ПРЕД КАРАДАЙЪ , ТОЙ ОТГОВАРЯШЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ И СЛЕД ТОВА ДАВАШЕ ЗНАК НА ВСИЧКИ ЧЕ С ИНТЕРВЮТАТА СВЪРШВА., БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА КОЙ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТОВА ДВИЖЕНИЕ. ТОЗИ ЧОВЕК ОТ КОЙТО СЕ СТРАХУВАТ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ / А И ПОЛИТИЦИ / ЩЕ САСИПЕ ПАРТИЯТА .БОЙКО ПРИД НЕГО Е ПАМУК

128

Анонимен

преди 6 месеца

Еее,вярно,че Доган го стреляха.Стрелецът не беше ли онзи ,на който СлавиТрифонов беше подарил кола,защото спечелил някакъв негов конкурс или греша

127

Анонимен

преди 6 месеца

Меди Доганов ли ще е новия шеф?

126

Мотивите са ясни

преди 6 месеца

Така са му наредили от по-високо ниво. Изборите минаха, Мустафето си свърши работата изнесе много работа на гърба си - дава път на младите.

125

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен (138) Ганчоо, Доган отдавна е никой в ДПС. Държат го само за електората щото са свикнали мухамеданите на него да се кланят. Смениха го от власт на онази конференция дето един искаше уж да го гърми. Това беше намека меко казано и Доган предаде партията на нейните собственици които я създадоха веднага след 1989г. Кои са собствениците няма да обяснявам.Много сте прУсти това българите и те така. Всички!! Без изключения. От президент, премиер, политици и интелигенция та до последния овча