24

666

преди 6 месеца

ГЕРБ са най големия вирус да заврат всички вакси на пърдящия вожд и целия елит на гербавите.

23

българка

преди 6 месеца

Милиционери говорят за медицина ?!? Точно за тази ваксина е ДОКАЗАНО научно, че МОЖЕ да предизвика рак на маточната шийка !!! И дори в много щати в САЩ е ЗАБРАНЕНА за употреба, особено на малки момичета!Аз самата имах HPV-вирус и говоря от първо лице.Това е вирус, организмът ми се пребори с него ! НЯМА НУЖДА ОТ ВАКСИНИ, А ОТ РЕДОВНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ!По-добре е да се отпуснат средства за профилактични прегледи, отколкото ваксина! Аз навсякъде си плащам изследванията, а те не са никак евтини

22

Ето истината гола:

преди 6 месеца

Тук действа епидемия ГЕРБола...

21

Анонимен

преди 6 месеца

А? Това е личен избор. Офси колкото щеш, така че няма нужда да влиза във въпросния календар.

20

Иван Анисий :

преди 6 месеца

Да ваксинираме ПаситУ с тройна доза!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Те и ковид ваксините бяха задължителни и сега ваксинираните започнаха да измират от инфаркти, инсулти и всякакви автоимунни заболявание за които медицината до сега не подозираше, че съществуват. Който е оцелял от ковид ваксината - сега тази за папилома ще го довърши. Да се чудим бабите ни как са оцелели по 100 години без тези ваксини.

18

до 8 от славянин

преди 6 месеца

До началото на 20-ти век България е била на първо място по дълголетници в Европа според тогавашните проучвания, мистър-хер-мосю дж.нд.раст!

17

bl

преди 6 месеца

Мдаа... при такива болести трябва да се набляга на предпазване и профилактика а не на ваксинация и лечение. А сега е: Дай ми ваксина че да мога да се *** наляво и дясно ама нищо да не ме хване.

16

Инчо Инчев

преди 6 месеца

Г-н Шваб, Бил и другите спасители сериозно са се заели с демографията. Само се питам защо в България, тука родните управници отдавна стопиха населението...

15

Д-р Панайотов

преди 6 месеца

Тия милиционери от Герба пак се занимават с медицина, ха ха! Между другото никой, който се занимава сериозно с тая ваксина няма да си заложи главата за ползата от нея и значението на човешкия папиломен вирус за развитието на рак!!!! Запомнете това и знайте, че такива доказателства НЯМА! А защо е тоя напън за тая безмислена ваксина е друг въпрос, важен и неприятен, но видите ли г-да милиционерите да се занимават с това де не им е работа значи има нещо ГНИЛО!

14

рендету

преди 6 месеца

"""...както и на други полови органи при жените и при мъжете..."""" ----- Абе доколкото знам, мъжът и жената имат само по Един полов орган, виж, за трансджендърите не съм сигурен!?

13

ъ

преди 6 месеца

Рак на маточната шийка и на други полови органи, и при жените и при мъжете. Боже, помогни да опазя разсъдъка си, Боже!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Българрака не стига че е просс ами и се обижда:):)А после и на бой налита:):)А след това бяга през глава:):)

11

Влезнала е отдавна

преди 6 месеца

Още отпреди години ваксината е налична, за който иска. Води се "препоръчителна".Под това "да влезе в календара" разбирайте, че ще напират да я правят задължителна.Не е хубаво да се принуждават 12 годишни момиченца да се ваксинират с нещо, което предполагаемо ги пази от болести предавани по полов път.Най-малкото с нищо не са заплаха за обществото, каквито са аргументите за задължителната ваксинация. Това не е вирус, който се предава по въздушно-капков път.

10

не-не не

преди 6 месеца

Айде стига вече с тия ваксини! Превърнахте децата ни в опитни зайчета на фарма мафията!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Кажи му гнусен социалист и не го обиждай повече :)))

8

Анонимен

преди 6 месеца

Лекуват рак ?!

7

Анонимен

преди 6 месеца

На функционално неграмотния бачкер бедняк не му говори за ваксини- псува, налита на бой (ама само виртуално, че в реалния свят е снишена главица). Той се лекува с пърцуца и чесънче. Затова от столетия води негативните класации по смъртност в Европа.

6

Най-лековитата

преди 6 месеца

Ваксина за АЙдушката организация ДеПеСото и гербАЛА е АК-47.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ще лекувате щом изнудвате хората за здравни.